SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Spor BAL Liginde

SPOR 10.05.2024 - 09:12, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:12
 

Merkezefendi Spor BAL Liginde

İstanbul SAL Klasman B Grubu son haftasında, kazananın Bölgesel Amatör Lig bileti alacağı karşılaşmada Merkezefendispor, Gazi Mahallesispor'u 1-0 yendi.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçı Bayram Başkan yönetti. Dolu tribünler önünde oynanan maça Gazi Mahallesi daha iyi başlasa da golü bulan Merkezefendispor oldu ve kırmızı beyazlılar 28'de Sinan İnci'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti.Sonrasında kora kora geçen karşılaşmada Merkezefendispor kontrataklardan pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi. Gazi Mahallesi son bölümde baskı kursa da rakip savunmayı aşamadı.Maçı 1-0 kazanan Merkezefendispor grubunu ikinci sırada bitirerek Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Gazi Mahallesi ise grubu 4. sırada bitirip sezonu tamamladı. Yerel Futbol-Erdem Sağolan
İstanbul SAL Klasman B Grubu son haftasında, kazananın Bölgesel Amatör Lig bileti alacağı karşılaşmada Merkezefendispor, Gazi Mahallesispor'u 1-0 yendi.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçı Bayram Başkan yönetti. Dolu tribünler önünde oynanan maça Gazi Mahallesi daha iyi başlasa da golü bulan Merkezefendispor oldu ve kırmızı beyazlılar 28'de Sinan İnci'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti.Sonrasında kora kora geçen karşılaşmada Merkezefendispor kontrataklardan pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi. Gazi Mahallesi son bölümde baskı kursa da rakip savunmayı aşamadı.Maçı 1-0 kazanan Merkezefendispor grubunu ikinci sırada bitirerek Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Gazi Mahallesi ise grubu 4. sırada bitirip sezonu tamamladı.

Yerel Futbol-Erdem Sağolan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.