SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çırpıcı Mahallesi’nde Sevgi Yürüyüşü

SİYASET 29.03.2024 - 16:29, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:29
 

Çırpıcı Mahallesi’nde Sevgi Yürüyüşü

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, seçime saatler kalmasına rağmen Çırpıcı Mahallesi’nde Sevgi Yürüyüşü’ne çıkarak vatandaşlarla kucaklaştı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, seçime saatler kalmasına rağmen temposunu hiç yitirmeden çalışmaya devam ediyor. Son olarak Çırpıcı Mahallesi’ne bir Sevgi Yürüyüşü yapan Başkan Arısoy’a AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta da eşlik etti. Vatandaşlara karanfil dağıtan Başkan Arısoy, 31 Mart yerel seçimleri için kendisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum için destek istedi.  “YENİDEN YOLLARDAYIZ, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ…” Bu seçimlerin Zeytinburnu’na ve İstanbul’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Arısoy, vatandaşlara; “2019 yılında yola çıkarken verdiği sözlerin tamamını tutmuş bir kardeşiniz, bir hemşehriniz, bir hizmetkârınız olarak huzurlarınızdayım. Önümüzdeki dönemde de Zeytinburnu'za yeni eserler, yeni özellikler, yeni güzellikler katmak için yola koyulduk. Desteklerinizi bekliyor ve gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum.” şeklinde seslendi.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, seçime saatler kalmasına rağmen Çırpıcı Mahallesi’nde Sevgi Yürüyüşü’ne çıkarak vatandaşlarla kucaklaştı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, seçime saatler kalmasına rağmen temposunu hiç yitirmeden çalışmaya devam ediyor. Son olarak Çırpıcı Mahallesi’ne bir Sevgi Yürüyüşü yapan Başkan Arısoy’a AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta da eşlik etti. Vatandaşlara karanfil dağıtan Başkan Arısoy, 31 Mart yerel seçimleri için kendisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum için destek istedi. 

“YENİDEN YOLLARDAYIZ, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ…”

Bu seçimlerin Zeytinburnu’na ve İstanbul’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Arısoy, vatandaşlara; “2019 yılında yola çıkarken verdiği sözlerin tamamını tutmuş bir kardeşiniz, bir hemşehriniz, bir hizmetkârınız olarak huzurlarınızdayım. Önümüzdeki dönemde de Zeytinburnu'za yeni eserler, yeni özellikler, yeni güzellikler katmak için yola koyulduk. Desteklerinizi bekliyor ve gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum.” şeklinde seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.