SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MANASTIR FOOD 58.BULVARDA AÇILDI

GÜNDEM 04.03.2023 - 23:00, Güncelleme: 04.03.2023 - 23:04
 

MANASTIR FOOD 58.BULVARDA AÇILDI

Zeytinburnu’nun tarihi ve elit mekânı Manastır Restaurant Cafe İkinci Şubesini Manastır FOOD olarak İlçemizin en hareketli caddesi 58.Bulvar’da hizmete açtı. Irmak Grup bünyesinde hizmet verecek olan Manastır Food vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Manastır Food’un açılış kurdelesini AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ve Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül davetlilerle birlikte dualarla açtı. Açılışın ardından gün boyu izdiham yaşanan mekanda gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlara servis yapıldı.  Açılış sonrası Zeytinburnu TV’ye kısa bir açıklama yapan Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül, Zeytinburnu Manastırla yemek sektöründe başlayan sürecimiz vardı. 1600 yıllık tarihin içerisinde hizmet vermeye başladığımız Manatstır Restorant Cafe büyük ilgi görüyor. Orası Yemek, Serpme Kahvaltı ve Cafe olarak hizmet veriyor. Orada çok fazla Fast Food yok. Burası 58.bulvarın tam göbeğinde olduğu için burada açığı yakaladık. Zeytinburnu halkının dışardan fast food hizmeti almak istediklerini öğrendik. Manastır Restorant Cafe’nin tarihi mekanının aynen buraya taşıdık. Çok değişik konsept yaptık. Baktığınız zaman tarihi hava katacak çok orijinal taş bir konsept yaptık. Herkes bu konsept ağır gelir, fazla gelir dediler ama bizim müşterimiz her şeyin en güzeli hak ediyor. Alkolsüz mekanımız olsun burada ailece gelsinler hamburgerini eşiyle çocuğuyla birlikte yesinler ve mutlu bir şekilde ayrılsınlar diye düşündük. Kısa sürede çok güzelde geri dönüşler aldık dedi.  Burak Akgül’e Sizin diğer Fas Foodlardan farkınız ne diye sorduğumuzda ‘Onlardan farkımız son üç yıla bakarsınız her yerde burgerci var. Çok fazla efor sarf edenler var. Ufacık dükkânlarda milyon işler yapmayı severim. Çok büyük dükkânları kendi açımdan tercih etmiyorum. Büyük yapınca müşteri kalitesinin azaldığını düşünüyorum. Minyatür yaptığınızda herkese hitap ediyorsunuz. Her yerine gözle görülür hitabınız oluyor. Bundan dolayında da konseptimizde sadece burger yok alternatif seçeneklerimiz var. Tost, patates halk diliyle patso, sosislimiz var, ciğerimiz, hambugerimiz, ıslak hamburgerimiz var. Aslında baktığınızda en üst kesimden en alt kesime hitap edebiliyoruz. Bunu aslında ön plana çıkarttık, tabelayı dışarı koyduk. Fiyat politikasını dışarıya yazdım. Fiyat bazında aşağıda kalite ve lezzette zirvedeyiz dedi.   
Zeytinburnu’nun tarihi ve elit mekânı Manastır Restaurant Cafe İkinci Şubesini Manastır FOOD olarak İlçemizin en hareketli caddesi 58.Bulvar’da hizmete açtı. Irmak Grup bünyesinde hizmet verecek olan Manastır Food vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Manastır Food’un açılış kurdelesini AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ve Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül davetlilerle birlikte dualarla açtı. Açılışın ardından gün boyu izdiham yaşanan mekanda gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlara servis yapıldı. 

Açılış sonrası Zeytinburnu TV’ye kısa bir açıklama yapan Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül, Zeytinburnu Manastırla yemek sektöründe başlayan sürecimiz vardı. 1600 yıllık tarihin içerisinde hizmet vermeye başladığımız Manatstır Restorant Cafe büyük ilgi görüyor. Orası Yemek, Serpme Kahvaltı ve Cafe olarak hizmet veriyor. Orada çok fazla Fast Food yok. Burası 58.bulvarın tam göbeğinde olduğu için burada açığı yakaladık. Zeytinburnu halkının dışardan fast food hizmeti almak istediklerini öğrendik. Manastır Restorant Cafe’nin tarihi mekanının aynen buraya taşıdık. Çok değişik konsept yaptık. Baktığınız zaman tarihi hava katacak çok orijinal taş bir konsept yaptık. Herkes bu konsept ağır gelir, fazla gelir dediler ama bizim müşterimiz her şeyin en güzeli hak ediyor. Alkolsüz mekanımız olsun burada ailece gelsinler hamburgerini eşiyle çocuğuyla birlikte yesinler ve mutlu bir şekilde ayrılsınlar diye düşündük. Kısa sürede çok güzelde geri dönüşler aldık dedi. 

Burak Akgül’e Sizin diğer Fas Foodlardan farkınız ne diye sorduğumuzda ‘Onlardan farkımız son üç yıla bakarsınız her yerde burgerci var. Çok fazla efor sarf edenler var. Ufacık dükkânlarda milyon işler yapmayı severim. Çok büyük dükkânları kendi açımdan tercih etmiyorum. Büyük yapınca müşteri kalitesinin azaldığını düşünüyorum. Minyatür yaptığınızda herkese hitap ediyorsunuz. Her yerine gözle görülür hitabınız oluyor. Bundan dolayında da konseptimizde sadece burger yok alternatif seçeneklerimiz var. Tost, patates halk diliyle patso, sosislimiz var, ciğerimiz, hambugerimiz, ıslak hamburgerimiz var. Aslında baktığınızda en üst kesimden en alt kesime hitap edebiliyoruz. Bunu aslında ön plana çıkarttık, tabelayı dışarı koyduk. Fiyat politikasını dışarıya yazdım. Fiyat bazında aşağıda kalite ve lezzette zirvedeyiz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.