SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Genel Başkan Adayı Arif Şengül: ZEYDEF’i hep birlikte yöneteceğiz

GÜNDEM 15.12.2022 - 10:50, Güncelleme: 15.12.2022 - 10:50
 

Genel Başkan Adayı Arif Şengül: ZEYDEF’i hep birlikte yöneteceğiz

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Arif Şengül ZEYDEF Genel Kurulu öncesi üye dernek başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi projelerini paylaştı, desteklerine talip olduğunu söyledi.

ZEYDEF Genel Başkan Adayı tecrübeli iş insanı ve STK Yöneticisi Arif Şengül programda yaptığı konuşmada birlikte yönetim sözü verdi. Başkan Adayı Şengül konuşmasın şöyle sürdürdü. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu artık bir genel kurul sürecine girmiştir. Bugüne kadar yaptığı hizmetler ve birlik beraberliğimize sağladığı katkıdan dolayı Genel Başkanımız Mehmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Aynı birlik beraberliğin devamı ve ZEYDEF’te çıtayı daha yükseklere çıkarmak için oylarınıza ve desteğinize talibim. Bu yola çıkarken yine en büyük gücü ve desteği sizlerde alıyorum. Beni mahcup etmeyeceğiniz inancım sonsuzdur. 18 Yıldır Sivil Toplum kuruluşları ile iç içe olan bir isim olarak bundan sonrada ZEYDEF’in önceliği birlik ve beraberliği sağlayarak etkinliğini daha da artırmak olmalıdır. ZEYDEF’in kurumsallığı için bugüne kadar hizmet veren Yaşar Güner, Yıldıray Baş ve Mehmet Çakır Başkanlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçim sürecini sağlıklı bir şeklide tamamladığımızda yeni oluşturacağımız yönetim şekliyle artık her dernek başkanının ZEYDEF’te aktif bir görevi olarak ve yönetişime hep birlikte katkı sağlayacağız. Hep birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Bu akşam davetime icabet etiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.  Dernek Başkanlarının da tek tek söz aldığı Arif Şengül’ün aday tanıtım yemeğinde ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. ZEYDEF’te genel bir seçime doğru gidiyoruz. Biz kararımızı aldık yönetim kurulu olarak bu kararla ilgili seçim ilanı yaptık. Çankırı dernek başkanımız Arif Şengül’de, Mardinliler dernek başkanımız Dilman Kaya aday olduklarını açıkladılar. Özellikle bu süreç içerisinde ZEYDEF’in güzel işler yaptığını, başarılı işlere imza attığını iki tane adayımız talibim dedi ve bu anlamda bu iki aday arkadaşıma başarılar diliyorum şahsım olarak ben gerçekten geriden takip ediyorum taraf belirtmedim, belirtmeyeceğim. Dernek başkanlarımız kimi tercih ederlerse bizim başımızın tacıdır beraber yol arkadaşımızdır el ele, kol kola yürüyeceğiz. Gerçekten de ZEYDEF’in bu kongreden güçlenerek çıkmasını istiyorum ve arz ediyorum bu anlamda bütün dernek başkanı arkadaşlarımızdan birbirlerini kırmadan rica ediyorum herkesin gönlünde biri vardır. Birlik beraberliğimiz önemli o yüzden de hassasiyet istiyorum. Bu anlamda bu akşam davetine icabet ettiğimiz Genel Başkan Adayımız Arif Şengül’e de başarılar diliyorum dedi.  ZEYDEF Genel Başkan Adayı Arif Şengül yemek davetinin sonunda herkesin adına özel olarak yaptırdığı ajanda ve kalemi ZEYDEF Üye Dernek Başkanları ve yöneticilerine tek tek takdim etti.   
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Arif Şengül ZEYDEF Genel Kurulu öncesi üye dernek başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi projelerini paylaştı, desteklerine talip olduğunu söyledi.

ZEYDEF Genel Başkan Adayı tecrübeli iş insanı ve STK Yöneticisi Arif Şengül programda yaptığı konuşmada birlikte yönetim sözü verdi. Başkan Adayı Şengül konuşmasın şöyle sürdürdü. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu artık bir genel kurul sürecine girmiştir. Bugüne kadar yaptığı hizmetler ve birlik beraberliğimize sağladığı katkıdan dolayı Genel Başkanımız Mehmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Aynı birlik beraberliğin devamı ve ZEYDEF’te çıtayı daha yükseklere çıkarmak için oylarınıza ve desteğinize talibim. Bu yola çıkarken yine en büyük gücü ve desteği sizlerde alıyorum. Beni mahcup etmeyeceğiniz inancım sonsuzdur. 18 Yıldır Sivil Toplum kuruluşları ile iç içe olan bir isim olarak bundan sonrada ZEYDEF’in önceliği birlik ve beraberliği sağlayarak etkinliğini daha da artırmak olmalıdır. ZEYDEF’in kurumsallığı için bugüne kadar hizmet veren Yaşar Güner, Yıldıray Baş ve Mehmet Çakır Başkanlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçim sürecini sağlıklı bir şeklide tamamladığımızda yeni oluşturacağımız yönetim şekliyle artık her dernek başkanının ZEYDEF’te aktif bir görevi olarak ve yönetişime hep birlikte katkı sağlayacağız. Hep birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Bu akşam davetime icabet etiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. 

Dernek Başkanlarının da tek tek söz aldığı Arif Şengül’ün aday tanıtım yemeğinde ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. ZEYDEF’te genel bir seçime doğru gidiyoruz. Biz kararımızı aldık yönetim kurulu olarak bu kararla ilgili seçim ilanı yaptık. Çankırı dernek başkanımız Arif Şengül’de, Mardinliler dernek başkanımız Dilman Kaya aday olduklarını açıkladılar. Özellikle bu süreç içerisinde ZEYDEF’in güzel işler yaptığını, başarılı işlere imza attığını iki tane adayımız talibim dedi ve bu anlamda bu iki aday arkadaşıma başarılar diliyorum şahsım olarak ben gerçekten geriden takip ediyorum taraf belirtmedim, belirtmeyeceğim. Dernek başkanlarımız kimi tercih ederlerse bizim başımızın tacıdır beraber yol arkadaşımızdır el ele, kol kola yürüyeceğiz. Gerçekten de ZEYDEF’in bu kongreden güçlenerek çıkmasını istiyorum ve arz ediyorum bu anlamda bütün dernek başkanı arkadaşlarımızdan birbirlerini kırmadan rica ediyorum herkesin gönlünde biri vardır. Birlik beraberliğimiz önemli o yüzden de hassasiyet istiyorum. Bu anlamda bu akşam davetine icabet ettiğimiz Genel Başkan Adayımız Arif Şengül’e de başarılar diliyorum dedi. 

ZEYDEF Genel Başkan Adayı Arif Şengül yemek davetinin sonunda herkesin adına özel olarak yaptırdığı ajanda ve kalemi ZEYDEF Üye Dernek Başkanları ve yöneticilerine tek tek takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.