SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni Başkanı Hüseyin Kocakaplan

GÜNDEM 18.12.2022 - 13:45, Güncelleme: 18.12.2022 - 16:05
 

Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni Başkanı Hüseyin Kocakaplan

Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği birlik ve beraberlik içinde 5.olağan genel kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen seçimde 6 yıldır derneğin başkanlığını başarıyla yürüten başkan Metin Gönültaş görevini Hüseyin Kocakaplan’a devretti.

İlçemizin gözde derneklerinden Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini 5.Olağan genel kurulunu dernek merkezinde yaptı. Genel Kurulun Divan Başkanlığını Zülküf Yeşilbudak Başkan Yardımcılıklarını ise Ramazan Altunbaş ve Resul Kaya yaptı. Faaliyet Raporlarını okunması tahmini bütçenin oylanmasının ardından tek liste ile gidilen seçimde uzun yıllardır Derneğinin sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürüten ve adeta derneğin amiral gemisi olan Hüseyin Kocakaplan oy birliği ile Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni başkanı oldu.  Başkanın seçilmesinin ardından kürsüye ilk olarak veda ve teşekkür konuşması için başarılı iş insanı Derneğin 6 yıldır başkanlığını yürüten Metin Gönültaş geldi. Artık günümüzde artan kira maliyetleri ve yükselen gayrimenkul değerleri nedeniyle neredeyse bir çok dernek kapısına kilit vururken yönetim kurulu ile birlikte borçlu olarak devraldığı Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini kalıcı bir mekana kavuşturan Başkan Metin Gönültaş hemşerilerinin büyük takdirini kazandı.  Başkan Gönültaş yaptığı veda konuşmasında bugüne kadar hizmet den Dernek Başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve dernek yönetimindeki yol arkadaşlarına teşekkür etti. Bu bir veda değil sadece bayrak teslimi diyen Başkan Gönültaş ne zaman bana görev düşerse her daim derneğimizin yanındayım ve maddi manevi katkı sağlamaya hazırım dedi.  Yeni Başkan seçilen Hüseyin Kocakaplan bugüne kadar Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Gönültaş’a teşekkür çiçeği takdim etti. Oy birliği ile Başkan seçilen ve 3 yıl boyunca Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini yönetecek olan mütevazi, hemşehri sevdalısı ve dernek aşığı Hüseyin Kocakaplan, biz her daim derneğimizizin hizetmkarıyız. Sadece görevimiz değişti. İnşallah Metin Gönültaş başkanımızdan devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımanın hep birlikte mücadelesini vereceğiz. Bundan önceki tüm başkanlarımız ve yöneticilerimiz her daim yanımızdadır, yanımda olacaklardır. Önümüzde iki seçim var. Hemşerimizin en üst seviyede temsil noktasında yer almaları bizlerin önceliği olacaktır. Öğrencilerimize burs vermeye ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanlarında olmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği olarak devam edeceğiz dedi.  Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni yönetim kurulu: Başkan: Hüseyin Kocakaplan Yönetim Kurulu Üyeleri: Şehmus İldemir, Metin Gülaydın, Saim Durmuş, Ramazan Altunbaş, Seyhan Yıldırım, Ayhan Gönültaş, İbrahim Aslanpençe, Ramazan Aydın, İsmail Demirkıran, Musa Demirkol, Hacı Demirkıran, Şaban Dalkılıç, Aziz Demir, Ramazan Polat, Aziz Taş, Cuma Karakaya, Mehmet Aslanpençe, Gökmen Çelik, Mehmet Doğan, Yavuz Çiftçi, Ali Fidanağaç, Necmettin Gönültaş, Mehmet Çelik, Şerif Güldoğdu, Kalender Ekici, Çetin Yıldırım, Mehmetçik Aydoğdu, Mehmet Altınbaş, İlyas Yeşilbudak, Süleyman Gündüz, Cuma Tüzüner, Yasin Akkılıç, Celal Karadeniz    
Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği birlik ve beraberlik içinde 5.olağan genel kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen seçimde 6 yıldır derneğin başkanlığını başarıyla yürüten başkan Metin Gönültaş görevini Hüseyin Kocakaplan’a devretti.

İlçemizin gözde derneklerinden Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini 5.Olağan genel kurulunu dernek merkezinde yaptı. Genel Kurulun Divan Başkanlığını Zülküf Yeşilbudak Başkan Yardımcılıklarını ise Ramazan Altunbaş ve Resul Kaya yaptı. Faaliyet Raporlarını okunması tahmini bütçenin oylanmasının ardından tek liste ile gidilen seçimde uzun yıllardır Derneğinin sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürüten ve adeta derneğin amiral gemisi olan Hüseyin Kocakaplan oy birliği ile Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni başkanı oldu. 

Başkanın seçilmesinin ardından kürsüye ilk olarak veda ve teşekkür konuşması için başarılı iş insanı Derneğin 6 yıldır başkanlığını yürüten Metin Gönültaş geldi. Artık günümüzde artan kira maliyetleri ve yükselen gayrimenkul değerleri nedeniyle neredeyse bir çok dernek kapısına kilit vururken yönetim kurulu ile birlikte borçlu olarak devraldığı Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini kalıcı bir mekana kavuşturan Başkan Metin Gönültaş hemşerilerinin büyük takdirini kazandı.  Başkan Gönültaş yaptığı veda konuşmasında bugüne kadar hizmet den Dernek Başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve dernek yönetimindeki yol arkadaşlarına teşekkür etti. Bu bir veda değil sadece bayrak teslimi diyen Başkan Gönültaş ne zaman bana görev düşerse her daim derneğimizin yanındayım ve maddi manevi katkı sağlamaya hazırım dedi. 

Yeni Başkan seçilen Hüseyin Kocakaplan bugüne kadar Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Gönültaş’a teşekkür çiçeği takdim etti. Oy birliği ile Başkan seçilen ve 3 yıl boyunca Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğini yönetecek olan mütevazi, hemşehri sevdalısı ve dernek aşığı Hüseyin Kocakaplan, biz her daim derneğimizizin hizetmkarıyız. Sadece görevimiz değişti. İnşallah Metin Gönültaş başkanımızdan devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımanın hep birlikte mücadelesini vereceğiz. Bundan önceki tüm başkanlarımız ve yöneticilerimiz her daim yanımızdadır, yanımda olacaklardır. Önümüzde iki seçim var. Hemşerimizin en üst seviyede temsil noktasında yer almaları bizlerin önceliği olacaktır. Öğrencilerimize burs vermeye ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanlarında olmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği olarak devam edeceğiz dedi. 

Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneği’nin yeni yönetim kurulu: Başkan: Hüseyin Kocakaplan Yönetim Kurulu Üyeleri: Şehmus İldemir, Metin Gülaydın, Saim Durmuş, Ramazan Altunbaş, Seyhan Yıldırım, Ayhan Gönültaş, İbrahim Aslanpençe, Ramazan Aydın, İsmail Demirkıran, Musa Demirkol, Hacı Demirkıran, Şaban Dalkılıç, Aziz Demir, Ramazan Polat, Aziz Taş, Cuma Karakaya, Mehmet Aslanpençe, Gökmen Çelik, Mehmet Doğan, Yavuz Çiftçi, Ali Fidanağaç, Necmettin Gönültaş, Mehmet Çelik, Şerif Güldoğdu, Kalender Ekici, Çetin Yıldırım, Mehmetçik Aydoğdu, Mehmet Altınbaş, İlyas Yeşilbudak, Süleyman Gündüz, Cuma Tüzüner, Yasin Akkılıç, Celal Karadeniz

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.