SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arısoy, “2023 Yılında Yapı Ruhsatı Verme Rekoru Kırdık”

SİYASET 04.03.2024 - 16:12, Güncelleme: 04.03.2024 - 16:12
 

Arısoy, “2023 Yılında Yapı Ruhsatı Verme Rekoru Kırdık”

Başkan Ömer Arısoy Tirebolulular Derneği’ne konuk oldu. Arısoy yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Zeytinburnu’ndaki binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi öncelikli gündemimiz olacak” dedi.

Tirebolulular Derneği üyeleri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u ağırladı. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, Tirebolulular Derneği üyeleri katıldı. Tirebolulular Dernek Başkanı “Sayın Ömer Arısoy Başkanımız hizmette bulunduğu dönem içerisinde derneğimize her türlü destekte bulundu. Allah razı olsun. Bizde kendi çapımızda elimizden gelen desteği kendisine vereceğiz” dedi. “BİNALARIN DEPREME DAYANIKLI HALE GETİRİLMESİ ÖNCELİKLİ GÜNDEMİMİZ” Önümüzdeki dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile çalışma zorunluluğumuz var.2023 yılında en büyük ruhsat verme rekorunu kırdık. 2019’da ilk projelerimizden biri biliyorsunuz ki Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün kurulmasıydı. Önümüzdeki dönem de Zeytinburnu’ndaki binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi öncelikli gündemimiz olacak Bunun için hemşehrilerimizin iş birliği ile uzlaşmaya ihtiyacımız var. Bu sadece devlet tarafıyla olacak bir iş değil. Zeytinburnu’muzu güzelleştirmek adına elimizden gelenin en iyisini yaptık. İnsanın şahidi emeğidir. İnşallah geçmiş 5 yıl İBB açığını da kapatmak istiyoruz. Zeytinburnu’nda bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çektiğimiz sıkıntıyı, gördüğümüz zararı hepiniz biliyorsunuz. Desteğinizden eminiz. Hepinize dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Ömer Arısoy Tirebolulular Derneği’ne konuk oldu. Arısoy yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Zeytinburnu’ndaki binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi öncelikli gündemimiz olacak” dedi.

Tirebolulular Derneği üyeleri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u ağırladı. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, Tirebolulular Derneği üyeleri katıldı. Tirebolulular Dernek Başkanı “Sayın Ömer Arısoy Başkanımız hizmette bulunduğu dönem içerisinde derneğimize her türlü destekte bulundu. Allah razı olsun. Bizde kendi çapımızda elimizden gelen desteği kendisine vereceğiz” dedi.

“BİNALARIN DEPREME DAYANIKLI HALE GETİRİLMESİ ÖNCELİKLİ GÜNDEMİMİZ”

Önümüzdeki dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile çalışma zorunluluğumuz var.2023 yılında en büyük ruhsat verme rekorunu kırdık. 2019’da ilk projelerimizden biri biliyorsunuz ki Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün kurulmasıydı. Önümüzdeki dönem de Zeytinburnu’ndaki binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi öncelikli gündemimiz olacak Bunun için hemşehrilerimizin iş birliği ile uzlaşmaya ihtiyacımız var. Bu sadece devlet tarafıyla olacak bir iş değil. Zeytinburnu’muzu güzelleştirmek adına elimizden gelenin en iyisini yaptık. İnsanın şahidi emeğidir. İnşallah geçmiş 5 yıl İBB açığını da kapatmak istiyoruz. Zeytinburnu’nda bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çektiğimiz sıkıntıyı, gördüğümüz zararı hepiniz biliyorsunuz. Desteğinizden eminiz. Hepinize dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.