SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin Meclis Üyelerini tanıttı

SİYASET 09.03.2024 - 13:06, Güncelleme: 10.03.2024 - 01:21
 

AK Parti Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin Meclis Üyelerini tanıttı

Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Teşkilat Başkanı Ömer Ekin, Av. Gökhan Turgay Zeytinburnu Meclisinde Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin temsilcisi olacaklar..

Güneydoğu Anadolu Bölgesi AK Parti Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Kazlıçeşme Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Programa; Mardinliler Derneği Federasyonu Sedat Yöngör, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Adayları katıldı. AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Teşkilat Başkanı Ömer Ekin, Av. Gökhan Turgay Zeytinburnu Meclisinde Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin temsilcisi olacaklar.. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Emrehan Sav, “Yolumuzu AK Parti Gençlik Kolları’na düşüren Allah’a hamd ediyorum.  Zeytinburnu’nda doğmuş büyümüş, ömrünün yarısını AK Parti çatısı altında Zeytinburnu’na hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. 2019 yılında Ömer Başkanımızın göreve gelmesinin ardından gençlik kolları bayrağını devraldık. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Ömer Başkanımız güler yüzüyle, tebessümüyle bizim en büyük motivasyon kaynağımızdı” dedi. AK Parti Meclis Üyesi Adayı Ömer Ekin, “Meclis Üyeliği hizmet yolculuğunda kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Ömer Arısoy gibi bir hizmet adayıyla bu yolculuğa çıkıyorum. Bu seçim sürecinden sizlerden destek bekliyorum. Tüm aile ve akrabalarınızın sürece katkı sunmalarını rica ediyorum. Zeytinburnu Ömer Arısoy ile şaha, İstanbul’da Murat Kurum ile muradına kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. AK Parti Meclis Üyesi Adayı İbrahim Cin, “Sokağa çıktığımız zaman göğsümüzü gere gere dolaşmamızı sağlayan Ömer Arısoy Başkanımıza hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkürleri borç biliyorum. Murat Kurum ve Ömer Arısoy’a büyük bir destek bekliyorum hemşehrilerimden” dedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu akşam Güneydoğu’yu temsil eden Meclis Üyelerimiz ile birlikte Meclis Üyesi Aday tanıtımını yapıyoruz. 2019 yılında bize sahip çıktınız. Bize Zeytinburnu’na hizmet etme şerefi verdiniz. Allah’a sonsuz şükürler olsun güveninize layık olmak için bize destek verenlerin yüzünü ağartmak için seçildiğimiz günden beri çalıştık. Şimdi sokağa çıktığımızda güzel bir teveccühle karşılaşıyoruz. 31 Mart’ta yeni bir dönemin kapılarını yine sizlerin desteğiyle açacağız. Şimdi yeni işler yapmak zamanı şimdi yeni hikâyeler yazmak zamanı. Önümüzde 23 günlük bir vakit kaldı. Yol arkadaşlarımdan bu 23 günü çok verimli bir şekilde değerlendirmelerini rica ediyorum. Zeytinburnu’nda seçim her zaman zor olmuştur. Allah’ın izniyle yeni bir rekor kırmak için hep birlikte tam bir seferberlik halinde çalışmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izni hepinizin desteği ile Zeytinburnu’nda yeni bir rekor kıracağız. Allah bizi size ve Zeytinburnululara mahcup etmesin” şeklinde konuştu.  
Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Teşkilat Başkanı Ömer Ekin, Av. Gökhan Turgay Zeytinburnu Meclisinde Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin temsilcisi olacaklar..

Güneydoğu Anadolu Bölgesi AK Parti Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Kazlıçeşme Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Programa; Mardinliler Derneği Federasyonu Sedat Yöngör, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Adayları katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Teşkilat Başkanı Ömer Ekin, Av. Gökhan Turgay Zeytinburnu Meclisinde Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin temsilcisi olacaklar..

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Emrehan Sav, “Yolumuzu AK Parti Gençlik Kolları’na düşüren Allah’a hamd ediyorum.  Zeytinburnu’nda doğmuş büyümüş, ömrünün yarısını AK Parti çatısı altında Zeytinburnu’na hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. 2019 yılında Ömer Başkanımızın göreve gelmesinin ardından gençlik kolları bayrağını devraldık. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Ömer Başkanımız güler yüzüyle, tebessümüyle bizim en büyük motivasyon kaynağımızdı” dedi.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Ömer Ekin, “Meclis Üyeliği hizmet yolculuğunda kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Ömer Arısoy gibi bir hizmet adayıyla bu yolculuğa çıkıyorum. Bu seçim sürecinden sizlerden destek bekliyorum. Tüm aile ve akrabalarınızın sürece katkı sunmalarını rica ediyorum. Zeytinburnu Ömer Arısoy ile şaha, İstanbul’da Murat Kurum ile muradına kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı İbrahim Cin, “Sokağa çıktığımız zaman göğsümüzü gere gere dolaşmamızı sağlayan Ömer Arısoy Başkanımıza hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkürleri borç biliyorum. Murat Kurum ve Ömer Arısoy’a büyük bir destek bekliyorum hemşehrilerimden” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu akşam Güneydoğu’yu temsil eden Meclis Üyelerimiz ile birlikte Meclis Üyesi Aday tanıtımını yapıyoruz. 2019 yılında bize sahip çıktınız. Bize Zeytinburnu’na hizmet etme şerefi verdiniz. Allah’a sonsuz şükürler olsun güveninize layık olmak için bize destek verenlerin yüzünü ağartmak için seçildiğimiz günden beri çalıştık. Şimdi sokağa çıktığımızda güzel bir teveccühle karşılaşıyoruz. 31 Mart’ta yeni bir dönemin kapılarını yine sizlerin desteğiyle açacağız. Şimdi yeni işler yapmak zamanı şimdi yeni hikâyeler yazmak zamanı. Önümüzde 23 günlük bir vakit kaldı. Yol arkadaşlarımdan bu 23 günü çok verimli bir şekilde değerlendirmelerini rica ediyorum. Zeytinburnu’nda seçim her zaman zor olmuştur. Allah’ın izniyle yeni bir rekor kırmak için hep birlikte tam bir seferberlik halinde çalışmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izni hepinizin desteği ile Zeytinburnu’nda yeni bir rekor kıracağız. Allah bizi size ve Zeytinburnululara mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.