SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZİAD Üşüyen Suriyeli kardeşlerimize sıcak el uzattı

KÜLTÜR 06.01.2015 - 22:05, Güncelleme: 06.01.2015 - 22:05
 

ZİAD Üşüyen Suriyeli kardeşlerimize sıcak el uzattı

Suriyeli sığınmacılara yardım amacıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde başlatılan “Üşüyorum, Yardım Edin!” kampanyasına Zeytinburnu İşadamları Derneğinden büyük katkı.

Zeytinburnu İşadamları Derneği son iki yıldır ilçemizde adını sıkça sosyal projelerde öne çıkarıyor. Ayhan Özsoy Başkanlığındaki, ZİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve Hayırsever Üye İşadamlarının katkısı ile önce Ramazan ve Kurban Bayramından Binlerce çocuğumuzu Bayramlık giydirerek onların mutlu bir şekilde Bayram yaşamalarına vesile oldu. Suriyeli sığınmacılara yardım amacıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde başlatılan “Üşüyorum, Yardım Edin!” kampanyasına Zeytinburnu İşadamları Derneğinden büyük katkı verdi. Zeytinburnu Belediyesi 4 Tır hazırladı. ZİAD ise bu konvoya bir tır ile destek verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy, Yönetim kurulu Üyelerine ve hayırsever işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Suriye’deki Esed rejimine bağlı askerlerin bombalı ve silahlı saldırılarından kaçarak sığındıkları ülkemizde yaşam mücadelesi veren mültecilere yardım amacıyla düzenlenen kampanyaya destek veren, ZİAD’ın  Başkanı Ayhan Özsoy ise Tır yüklenirken bir taraftan tırın yüklenmesine destek olurken bir taraftan da Zeytinburnu Haber Gazetesine duygu ve düşüncelerini açıkladı. Özsoy, İnsanlık adına önemli bir sınavdan geçiyoruz. Her zaman zor durumda olan yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı anlamlı kampanyaya da ZİAD olarak destek veriyoruz. Yardımsever iş adamlarımız desteği ile ağırlıklı olarak üşüyen çocuklarımızı ısıtacak kıyafetleri, ayakkabıları, montları vs. üşüyen kardeşlerimize ulaştıracağız. Bu sıcak aşa destek veren tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Suriyeli sığınmacılara yardım amacıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde başlatılan “Üşüyorum, Yardım Edin!” kampanyasına Zeytinburnu İşadamları Derneğinden büyük katkı.

Zeytinburnu İşadamları Derneği son iki yıldır ilçemizde adını sıkça sosyal projelerde öne çıkarıyor. Ayhan Özsoy Başkanlığındaki, ZİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve Hayırsever Üye İşadamlarının katkısı ile önce Ramazan ve Kurban Bayramından Binlerce çocuğumuzu Bayramlık giydirerek onların mutlu bir şekilde Bayram yaşamalarına vesile oldu.
Suriyeli sığınmacılara yardım amacıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde başlatılan “Üşüyorum, Yardım Edin!” kampanyasına Zeytinburnu İşadamları Derneğinden büyük katkı verdi. Zeytinburnu Belediyesi 4 Tır hazırladı. ZİAD ise bu konvoya bir tır ile destek verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy, Yönetim kurulu Üyelerine ve hayırsever işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Suriye’deki Esed rejimine bağlı askerlerin bombalı ve silahlı saldırılarından kaçarak sığındıkları ülkemizde yaşam mücadelesi veren mültecilere yardım amacıyla düzenlenen kampanyaya destek veren, ZİAD’ın  Başkanı Ayhan Özsoy ise Tır yüklenirken bir taraftan tırın yüklenmesine destek olurken bir taraftan da Zeytinburnu Haber Gazetesine duygu ve düşüncelerini açıkladı.

Özsoy, İnsanlık adına önemli bir sınavdan geçiyoruz. Her zaman zor durumda olan yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı anlamlı kampanyaya da ZİAD olarak destek veriyoruz. Yardımsever iş adamlarımız desteği ile ağırlıklı olarak üşüyen çocuklarımızı ısıtacak kıyafetleri, ayakkabıları, montları vs. üşüyen kardeşlerimize ulaştıracağız. Bu sıcak aşa destek veren tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.