SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Zeytinburnu'nu Texas'a çevirdiler'

GÜNDEM 07.07.2012 - 20:32, Güncelleme: 07.07.2012 - 20:32
 

'Zeytinburnu'nu Texas'a çevirdiler'

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Zeytinburnu Belediyesine isyan etti.

Önce iki kardeşin havuzda ihmallerle dolu bir olay sonrası hayatını kaybetmesi, ardından kaldırım taşı yüzünden hayatını kaybeden gencecik bir delikanlı ve Zeytinburnu'nda son günlerde artan şiddet olayları. Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Zeytinburnu'nda yaşanılan şiddetin son kurbanlarından bir olmak üzere iken araya giren dostları başına gelecek benzer olayların önüne geçti. Yeşiltepe Mahallesinde bulunan ofisinde misafirlerini ağırlayan Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya bir anda yıkım sesleri ile birlikte ofisinin camlarının tamamı kırılırken komşu işyerlerinin tabelalarıda kullanılmaz hale geldi. Dış Cephe yenilemesi yapılan taşeron firmaya ait işçiler gündüz saatinde Zeytinburnu'nun en işlek caddelerinden birinde inanılmaz bir şekilde dış cephe yıkımına girişti. Büyük parçalar halinde etrafa saçılan beton bloklar yoldan geçen Zeytinburnu'lulara da korkulu dolu anlar yaşattı. Ofisinden dışarı çıkıp işçilerle ile konuşmaya çalışan İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya bir anda taşeron işçilerin hedefi haline geldi. İskeleden ellerindeki keser ve çekiçlerle inen 18-20 yaşındaki işçiler Has Parti İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın üzerine yürüdüler. Hemen komşu ofiste bulunan Ak Parti eski ilçe Başkan Yardımcısı ve İşadamı Ali Faik Biçer araya girmeye çalıştı ve Belediye yetkilerini aradı. Çok kısa bir süre içinde olay yerine gelen taşeron işçilerinden sorumlu kişide külhanbeylikten eser bırakmadı. Bunun üzerine Zeytinburnu Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal'a ulaşıldı. Bir kaç dakika içinde olay yerine Zabıtaları gönderen ve yıkım için gerekli tedbirleri aldıran Zabıta Müdürü Ferruz kutsal bu davranışı ile olası bir facianın önüne geçti. Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Haber'e yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Daha bir ay önce Belediyenin gözle görülen ihmali yüzünden iki kardeş hayatını kaybetti. Bir kaç gün önce ise hiç suçu olmayan iki kardeş kaldırım işçileri tarafından kaldırım taşına bastı diye Zeytinburnu'nun göbeğinde linç edildi. Kardeşlerden biri öldürüldü. Şimdi ise bizim başımıza böyle bir olay geldi. Hiç bir denetim yapılmadan verilen ihaleler sokağa salınan taşeron işçiler Zeytinburnu sokaklarında adeta terör estiriyor. Belediye Başkanımız Murat Aydın bir çok röportajında Zeytinburnu'nun Paris'in arka sokakları olduğunu söylüyordu. Şimdi görüyoruz ki ilçemiz başı boşluk, denetimsizlik yüzünden,idari zafiyet nedeniyle Texas'ın arka sokaklarına dönüştü. Bir an önce gereken denetimler yapılmalı Bizim sorumluluğumuzda değil deyip işin içinde çekilme ne vicdana sığar ne görev sorumluluğuna. Zeytinburnu'nda böyle vahşi bir olaylar yaşanıyor, bunların sonucunda da canlar kaybediliyorsa sorumlusu sizlersiniz dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Zeytinburnu Belediyesine isyan etti.
Önce iki kardeşin havuzda ihmallerle dolu bir olay sonrası hayatını kaybetmesi, ardından kaldırım taşı yüzünden hayatını kaybeden gencecik bir delikanlı ve Zeytinburnu'nda son günlerde artan şiddet olayları.

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Zeytinburnu'nda yaşanılan şiddetin son kurbanlarından bir olmak üzere iken araya giren dostları başına gelecek benzer olayların önüne geçti. Yeşiltepe Mahallesinde bulunan ofisinde misafirlerini ağırlayan Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya bir anda yıkım sesleri ile birlikte ofisinin camlarının tamamı kırılırken komşu işyerlerinin tabelalarıda kullanılmaz hale geldi.

Dış Cephe yenilemesi yapılan taşeron firmaya ait işçiler gündüz saatinde Zeytinburnu'nun en işlek caddelerinden birinde inanılmaz bir şekilde dış cephe yıkımına girişti. Büyük parçalar halinde etrafa saçılan beton bloklar yoldan geçen Zeytinburnu'lulara da korkulu dolu anlar yaşattı. Ofisinden dışarı çıkıp işçilerle ile konuşmaya çalışan İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya bir anda taşeron işçilerin hedefi haline geldi. İskeleden ellerindeki keser ve çekiçlerle inen 18-20 yaşındaki işçiler Has Parti İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın üzerine yürüdüler. Hemen komşu ofiste bulunan Ak Parti eski ilçe Başkan Yardımcısı ve İşadamı Ali Faik Biçer araya girmeye çalıştı ve Belediye yetkilerini aradı.

Çok kısa bir süre içinde olay yerine gelen taşeron işçilerinden sorumlu kişide külhanbeylikten eser bırakmadı. Bunun üzerine Zeytinburnu Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal'a ulaşıldı. Bir kaç dakika içinde olay yerine Zabıtaları gönderen ve yıkım için gerekli tedbirleri aldıran Zabıta Müdürü Ferruz kutsal bu davranışı ile olası bir facianın önüne geçti.

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Haber'e yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Daha bir ay önce Belediyenin gözle görülen ihmali yüzünden iki kardeş hayatını kaybetti. Bir kaç gün önce ise hiç suçu olmayan iki kardeş kaldırım işçileri tarafından kaldırım taşına bastı diye Zeytinburnu'nun göbeğinde linç edildi. Kardeşlerden biri öldürüldü. Şimdi ise bizim başımıza böyle bir olay geldi. Hiç bir denetim yapılmadan verilen ihaleler sokağa salınan taşeron işçiler Zeytinburnu sokaklarında adeta terör estiriyor. Belediye Başkanımız Murat Aydın bir çok röportajında Zeytinburnu'nun Paris'in arka sokakları olduğunu söylüyordu. Şimdi görüyoruz ki ilçemiz başı boşluk, denetimsizlik yüzünden,idari zafiyet nedeniyle Texas'ın arka sokaklarına dönüştü. Bir an önce gereken denetimler yapılmalı Bizim sorumluluğumuzda değil deyip işin içinde çekilme ne vicdana sığar ne görev sorumluluğuna. Zeytinburnu'nda böyle vahşi bir olaylar yaşanıyor, bunların sonucunda da canlar kaybediliyorsa sorumlusu sizlersiniz dedi.
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.