SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Sakalı Şerif izdihamı

KÜLTÜR 28.08.2011 - 11:12, Güncelleme: 28.08.2011 - 11:12
 

Zeytinburnu’nda Sakalı Şerif izdihamı

Zeytinburnu'nda, ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyenler izdihama yol açtı

GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE Zeytinburnu’nda , Kadir Gecesi nedeniyle Yeşiltepe Mahallesi Konyalı Camiinde Teravih çıkışında ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen yüzlerce kişi izdihama yol açtı. Kutsal emaneti biran önce girmek için onlarca metre uzunluğunda kuyruk oluşturan kadın ve erkeklerin yarattığı izdihamda birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif, Konyalı Camiinde ve İlçede bir çok mekanda ziyarete açıldı. En yoğun kalabalık ise Konyalı Camiinde yaşandı. İftarın ardından Kadir Gecesinde ibadet için camiye gelen yüzlerce kişi, kutsal emaneti görebilmek için karanlık havada uzun kuyruklar oluşturdu. Küçük yaştaki bazı çocuklar da babalarıyla birlikte geldikleri camide Sakal-ı Şerif‘i görme imkanı buldu. Sıraya giren vatandaşlar, cami görevlisinin elinde tuttuğu Sakal-ı Şerif’i görüp, öpmeye çalıştı. Uzun kuyruk oluşan cami avlusunda birçok kişi ise, cep telefonu ile Sakal-ı Şerif‘in fotoğrafını çekti. Bazı vatandaşların Sakal-ı Şerif‘i görünce tekbir ve salavat getirdiği, bazılarının ise gözyaşı döktüğü görüldü. Cami avlusunda onlarca metreden oluşan kuyrukta bekledikten sonra ulaştıkları Sakal’ı Şerif’i yakından görüp öpen vatandaşlar, bu duygunun başka hiçbir şeyde olmadığını söyledi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Zeytinburnu'nda, ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyenler izdihama yol açtı
GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE

Zeytinburnu’nda , Kadir Gecesi nedeniyle Yeşiltepe Mahallesi Konyalı Camiinde Teravih çıkışında ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen yüzlerce kişi izdihama yol açtı. Kutsal emaneti biran önce girmek için onlarca metre uzunluğunda kuyruk oluşturan kadın ve erkeklerin yarattığı izdihamda birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi.

Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif, Konyalı Camiinde ve İlçede bir çok mekanda ziyarete açıldı. En yoğun kalabalık ise Konyalı Camiinde yaşandı. İftarın ardından Kadir Gecesinde ibadet için camiye gelen yüzlerce kişi, kutsal emaneti görebilmek için karanlık havada uzun kuyruklar oluşturdu.

Küçük yaştaki bazı çocuklar da babalarıyla birlikte geldikleri camide Sakal-ı Şerif‘i görme imkanı buldu. Sıraya giren vatandaşlar, cami görevlisinin elinde tuttuğu Sakal-ı Şerif’i görüp, öpmeye çalıştı. Uzun kuyruk oluşan cami avlusunda birçok kişi ise, cep telefonu ile Sakal-ı Şerif‘in fotoğrafını çekti. Bazı vatandaşların Sakal-ı Şerif‘i görünce tekbir ve salavat getirdiği, bazılarının ise gözyaşı döktüğü görüldü.

Cami avlusunda onlarca metreden oluşan kuyrukta bekledikten sonra ulaştıkları Sakal’ı Şerif’i yakından görüp öpen vatandaşlar, bu duygunun başka hiçbir şeyde olmadığını söyledi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.