SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda facianın eşiğinde dönüldü!

GÜNDEM 23.02.2024 - 23:38, Güncelleme: 23.02.2024 - 23:38
 

Zeytinburnu'nda facianın eşiğinde dönüldü!

Zeytinburnu'nda riskli bulunan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildiği sırada kepçe, yan apartmandaki sağlam olan binanın duvarına hasar verdi. İki katındaki duvarı yıkılan binada yaralanan olmazken, binanın duvarının yeniden yapılacağı öğrenildi.

Zeytinburnunda facianın eşiğinde dönüldü Yıkım esnasında yandaki duvar da hasar aldı. Olay, saat 16.30 sıralarında Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi G5. Sokakta riskli olan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildiği sırada meydana geldi. Yıkılan binalardan birinin duvarı bitişiğindeki sağlam binaya yapışık kaldı. Kepçe operatörü o duvarı yıkmaya çalışırken sağlam binanın da iki katındaki duvar yıkıldı. Ekipler, yıkımı durdururken, olay yerine polis ve zabıta ekibi sevk edildi. Yıkım nedeni ile kapatılan sokakta güvenlik önlemi alındı. Hasar alan binanın duvarının tekrar yapılacağı öğrenildi. Mahalle sakini Murat Ülden, "Dozer buraya geldiğinde şu taraftan yıkmaya başladı. Birinci bina yıkılırken duvarlar birbirine yapışık olduğu için riskli bina olduğundan kepçe vurduğu an birisini yıkarken diğeri de yıkıldı.Akabinde yan binaya geçince baya bir toz bulutu oldu, sonrasında polisler zabıtalar geldi durdurdular ekibi. Şimdi sonrasında ne olacak bekliyoruz biz de" dedi.
Zeytinburnu'nda riskli bulunan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildiği sırada kepçe, yan apartmandaki sağlam olan binanın duvarına hasar verdi. İki katındaki duvarı yıkılan binada yaralanan olmazken, binanın duvarının yeniden yapılacağı öğrenildi.

Zeytinburnunda facianın eşiğinde dönüldü Yıkım esnasında yandaki duvar da hasar aldı. Olay, saat 16.30 sıralarında Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi G5. Sokakta riskli olan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildiği sırada meydana geldi. Yıkılan binalardan birinin duvarı bitişiğindeki sağlam binaya yapışık kaldı. Kepçe operatörü o duvarı yıkmaya çalışırken sağlam binanın da iki katındaki duvar yıkıldı. Ekipler, yıkımı durdururken, olay yerine polis ve zabıta ekibi sevk edildi. Yıkım nedeni ile kapatılan sokakta güvenlik önlemi alındı. Hasar alan binanın duvarının tekrar yapılacağı öğrenildi.

Mahalle sakini Murat Ülden, "Dozer buraya geldiğinde şu taraftan yıkmaya başladı. Birinci bina yıkılırken duvarlar birbirine yapışık olduğu için riskli bina olduğundan kepçe vurduğu an birisini yıkarken diğeri de yıkıldı.Akabinde yan binaya geçince baya bir toz bulutu oldu, sonrasında polisler zabıtalar geldi durdurdular ekibi. Şimdi sonrasında ne olacak bekliyoruz biz de" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.