SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Sporun eski teknik direktörü vefat etti

SPOR 16.08.2023 - 06:38, Güncelleme: 16.08.2023 - 06:38
 

Zeytinburnu Sporun eski teknik direktörü vefat etti

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Sakıp Özberk vefat etti.

İskenderun Arsuz’daki yazlığında akşam saatlerinde denize giren 78 yaşındaki Sakıp Özberk boğularak hayatını kaybetti. Futbolcu olarak Reyhanlıspor, Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında forma giyen Sakıp Özberk; teknik direktör olarak başta Gaziantepspor olmak üzere Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor kulüplerinde görev yapmıştı.
Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Sakıp Özberk vefat etti.

İskenderun Arsuz’daki yazlığında akşam saatlerinde denize giren 78 yaşındaki Sakıp Özberk boğularak hayatını kaybetti.

Futbolcu olarak Reyhanlıspor, Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında forma giyen Sakıp Özberk; teknik direktör olarak başta Gaziantepspor olmak üzere Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor kulüplerinde görev yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.