SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

EĞİTİM 12.05.2014 - 20:42, Güncelleme: 12.05.2014 - 20:42
 

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Yeni Atanan İl,İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile il milli eğitim müdür yardımcıları listesini yenilenmeye devam ediyor.

Elimize ulaşan ilçe milli eğitim müdürleri listesine göre Zeytinburnu’nda görev değişikliği yaşandı. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevini yürüten ve 4+4+4 eğitim sistemine ilçemizde sorunsuz bir şekilde geçilmesi için büyük çaba harcayan Müdürüz Yakup Hayırlıoğlu koltuğunu Selahattin Belek’e devretti. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürleri kararnamesi ile Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Belek oldu. Müdürümüz Yakup Hayırlıoğlu’na bugüne kadar ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selahattin Belek’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Milli Eğitim Müdürümüz 2014 Eğitim yılının sonuna kadar görevine devam edecek.. İstanbul  Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Murat ALTINÖZ İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Berat SARIKAYA İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kenan KESKİN İstanbul-Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- SelahattinBELEK İstanbul-Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Mehmet DAĞ İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hasan UYGUN İstanbul-Bahçelievler  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Emin ÇIKRIKÇI İstanbul-Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Aziz YENİYOL İstanbul-Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kazım BOZBAY İstanbul-Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Muahmmet ÇAYIR İstanbul-Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- İbrahim TAHMAZ ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeni Atanan İl,İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile il milli eğitim müdür yardımcıları listesini yenilenmeye devam ediyor.

Elimize ulaşan ilçe milli eğitim müdürleri listesine göre Zeytinburnu’nda görev değişikliği yaşandı. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevini yürüten ve 4+4+4 eğitim sistemine ilçemizde sorunsuz bir şekilde geçilmesi için büyük çaba harcayan Müdürüz Yakup Hayırlıoğlu koltuğunu Selahattin Belek’e devretti. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürleri kararnamesi ile Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Belek oldu. Müdürümüz Yakup Hayırlıoğlu’na bugüne kadar ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selahattin Belek’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Milli Eğitim Müdürümüz 2014 Eğitim yılının sonuna kadar görevine devam edecek..

İstanbul  Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Murat ALTINÖZ
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Berat SARIKAYA
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kenan KESKİN

İstanbul-Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- SelahattinBELEK
İstanbul-Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Mehmet DAĞ
İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hasan UYGUN
İstanbul-Bahçelievler  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Emin ÇIKRIKÇI
İstanbul-Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Aziz YENİYOL
İstanbul-Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kazım BOZBAY
İstanbul-Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- Muahmmet ÇAYIR
İstanbul-Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne- İbrahim TAHMAZ

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.