SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline 26 BİN 100 TL Maaş Promosyonu

GÜNDEM 18.01.2024 - 18:53, Güncelleme: 18.01.2024 - 18:53
 

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline 26 BİN 100 TL Maaş Promosyonu

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelinin , 2023 Yılının Ağustos ayından beri belirsizliğini sürdüren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı.

Maaş promosyon ihalesi  bugün saat 14:00 da yapıldı. Daha önceki üç ihalede en yüksek teklif 11750 Tl idi. Bugünkü İhaleye de tüm bankalar davet edilmesine rağmen Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, QNB Bankası, Halk Bankası katıldı, Açık artırma kısmında en Yüksek Teklifi  26.100 TL ile Yapı Kredi Bankası verdi. Diğer bankalar ihaleden çekildi.  Promosyon ücreti  20 Şubat a kadar promosyonlar hesaplara yatacak.   Konu ile ilgili bilgi veren, Eğitimciler Birliği Sendikası Zeytinburnu Temsilcisi Yunus ÖZBEK, “Bu rakamları alabilmek için Eğitim Bir Sen Sendikası olarak elimizden geleni yaptık, Sendikamıza olan güveni için üyelerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun hepimize.” Dedi.
Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelinin , 2023 Yılının Ağustos ayından beri belirsizliğini sürdüren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı.

Maaş promosyon ihalesi  bugün saat 14:00 da yapıldı. Daha önceki üç ihalede en yüksek teklif 11750 Tl idi. Bugünkü İhaleye de tüm bankalar davet edilmesine rağmen Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, QNB Bankası, Halk Bankası katıldı,

Açık artırma kısmında en Yüksek Teklifi  26.100 TL ile Yapı Kredi Bankası verdi. Diğer bankalar ihaleden çekildi.  Promosyon ücreti  20 Şubat a kadar promosyonlar hesaplara yatacak.  

Konu ile ilgili bilgi veren, Eğitimciler Birliği Sendikası Zeytinburnu Temsilcisi Yunus ÖZBEK, “Bu rakamları alabilmek için Eğitim Bir Sen Sendikası olarak elimizden geleni yaptık, Sendikamıza olan güveni için üyelerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun hepimize.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.