SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYTİNBURNU HABER'DEN AÇIKLAMA

SPOR 09.03.2012 - 14:24, Güncelleme: 09.03.2012 - 14:24
 

ZEYTİNBURNU HABER'DEN AÇIKLAMA

Salı Günü Akşam Saatlerinde yayına aldığımız ''Merekezevlerinin Halk Sakinleri'' Başlıklı Haberimizi eksik bilgi ve belgeler dolayısıyla geri çekmiş bulunuyoruz.

Zeytinburnu Haber, bugüne kadar bütün haberlerini bilgi ,belge ve video kayıt desteği ile yapmıştır. Bu Haberde ise Haber Kaynağına güvenip kayıt olayını es geçtiğimiz için bizden kaynaklanan eksiklik olmuştur. Habercilik ve Habere konu olmak dik durmayı gerektirir. Eğer bir haberin arkasında durmayacaksanız o habere konu olmamak gerekir. Bu Haberimizi kısa bir süreliğine yayın dışına aldık. Aynı Haberi Meclis Kayıtları, Video,Belge ve görgü tanıkları ile destekleyip çok kısa bir süre içinde yayına alacağız..Okuyucularımızdan bu aksaklıktan dolayı özür diliyoruz. Zeytinburnu Haber Halkın ve Hakkın sesi olmaya devam edecektir. Biz her daim mağdurun yanında olacağız. Bu ilkemiz doğrultusunda yeri gelediğinde Zeytinburnu Haber'i kendi çıkarları için kullanıp yeri geldiğinde çark etme poliktası güdenlerle de bundan sonra ilişkimiz olmayacaktır. Bizler her ne kadar gazeteciysek de sonuçta insanız. Bizimde dostlarımız ve arkadaşlarımız ile özel sohbetlerimiz oluyor. Her konuya bizler haber gözüyle kayıt gözüyle bakmıyoruz. Bizlerinde bir konu hakkında sizler gibi özel bir görüşü olabilir. Zeytinburnu Haber'in ve gazeteciler için patlama, deprem ,afet bir haberdir. Fakat Zeytinburnu'nda özel bir spor gecesi, nikah, sünnet haber değildir. Siz bu haberi özel olarak çektirirseniz. Tabiyki bunun bir bedeli olacaktır. Belli bir makama gelip kendisini adam sanan fakat adamlıktan eseri olmayan kişiler iki kişi arasında özel konuşulan konuları başka bir ortamda paylaşan kişilerdir. Bunlar mahalle dedikoducularıdır. Zeytinburnu Haber kimsenin tekelinde değildir. Bizleri parayla satın alma gayreti ve derdi içinde düşen bunu ifade eden çok saygıdeğer arkadaşlarımız, bu fazla paralarını müsait yerlerinde kullanmaları dileğiyle. Herkesi bir yerde konuşurken aklı başında ve adam gibi konuşmaya davet ediyoruz.SAYGILARIMIZLA.. MURAT ERGÜN / ZEYTİNBURNU HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ
Salı Günü Akşam Saatlerinde yayına aldığımız ''Merekezevlerinin Halk Sakinleri'' Başlıklı Haberimizi eksik bilgi ve belgeler dolayısıyla geri çekmiş bulunuyoruz.

Zeytinburnu Haber, bugüne kadar bütün haberlerini bilgi ,belge ve video kayıt desteği ile yapmıştır. Bu Haberde ise Haber Kaynağına güvenip kayıt olayını es geçtiğimiz için bizden kaynaklanan eksiklik olmuştur. Habercilik ve Habere konu olmak dik durmayı gerektirir. Eğer bir haberin arkasında durmayacaksanız o habere konu olmamak gerekir.

Bu Haberimizi kısa bir süreliğine yayın dışına aldık. Aynı Haberi Meclis Kayıtları, Video,Belge ve görgü tanıkları ile destekleyip çok kısa bir süre içinde yayına alacağız..Okuyucularımızdan bu aksaklıktan dolayı özür diliyoruz.

Zeytinburnu Haber Halkın ve Hakkın sesi olmaya devam edecektir. Biz her daim mağdurun yanında olacağız. Bu ilkemiz doğrultusunda yeri gelediğinde Zeytinburnu Haber'i kendi çıkarları için kullanıp yeri geldiğinde çark etme poliktası güdenlerle de bundan sonra ilişkimiz olmayacaktır.

Bizler her ne kadar gazeteciysek de sonuçta insanız. Bizimde dostlarımız ve arkadaşlarımız ile özel sohbetlerimiz oluyor. Her konuya bizler haber gözüyle kayıt gözüyle bakmıyoruz. Bizlerinde bir konu hakkında sizler gibi özel bir görüşü olabilir.

Zeytinburnu Haber'in ve gazeteciler için patlama, deprem ,afet bir haberdir. Fakat Zeytinburnu'nda özel bir spor gecesi, nikah, sünnet haber değildir. Siz bu haberi özel olarak çektirirseniz. Tabiyki bunun bir bedeli olacaktır.

Belli bir makama gelip kendisini adam sanan fakat adamlıktan eseri olmayan kişiler iki kişi arasında özel konuşulan konuları başka bir ortamda paylaşan kişilerdir. Bunlar mahalle dedikoducularıdır.

Zeytinburnu Haber kimsenin tekelinde değildir. Bizleri parayla satın alma gayreti ve derdi içinde düşen bunu ifade eden çok saygıdeğer arkadaşlarımız, bu fazla paralarını müsait yerlerinde kullanmaları dileğiyle. Herkesi bir yerde konuşurken aklı başında ve adam gibi konuşmaya davet ediyoruz.SAYGILARIMIZLA..

MURAT ERGÜN / ZEYTİNBURNU HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.