SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyetinden Bonzai Operasyonu

KÜLTÜR 13.01.2015 - 16:34, Güncelleme: 13.01.2015 - 16:34
 

Zeytinburnu Emniyetinden Bonzai Operasyonu

Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde düzenlenen narkotik operasyonunda, bir otomobilin bagaj valiz içeresine saklanmış 5 Kilo 100 gr bonzai uyuşturucu ele geçirildi.

Sokak satıcıları aracılığı ile piyasaya sürüleceği öğrenilirken olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.Zeytinburnu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmaları devam ediyor. Piyasaya yüklü miktarda bonzai sürüleceği ve bunun dışarıdan Zeytinburnu’nda sokulacağı ihbarını alan narkotik ekipleri harekete geçti. Araştırmaların ardından ekipler, 12/01/2015 günü Asayiş Büro Amirliği olarak yapılan çalışmalarda ilçemize 34 JG 3351 plakalı Renoult  symbol araçla yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine ilçe girişlerinde bekleme yapılmış, bahse konu plakalı aracın E-5 cevizlibağ girişinden ilçemize girildiği görüldükten sonra aracın Gökalp Mahallesi 38/1 sokakta durması üzerine sokakta alınan tertibat sonucu Muş Nüfusuna kayıtlı E.İ, Y.I ve Zeytinburnu Nüfusuna kayıtlı S.Y isimli şahıslar kırmızı valizle yakalanmış, valizin içerisi açıldığında 10 poşet içerisinde toplamda yaklaşık 5.1 kg gelen Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Göz altına alınan Üç kişi Zeytinburnu İlçe Emniyetine getirilerek tahkikata başlanmıştır Emniyet Kaynaklarından ulaştığımız bilgilere göre bu üç isim daha önce Zeytinburnu’nda uyuşturucu satmaktan gözaltına alınıp savcılığa sevk edilmişler ve serbest kalmışlar. Son olarak 5 Kilo 100 gr bonzai ile suçüstü yapılan Muş Nüfusuna kayıtlı E.İ, Y.I ve Zeytinburnu Nüfusuna kayıtlı S.Y isimli şahıslar yine savcılık tarafından serbest bırakıldılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde düzenlenen narkotik operasyonunda, bir otomobilin bagaj valiz içeresine saklanmış 5 Kilo 100 gr bonzai uyuşturucu ele geçirildi.

Sokak satıcıları aracılığı ile piyasaya sürüleceği öğrenilirken olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.Zeytinburnu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmaları devam ediyor.

Piyasaya yüklü miktarda bonzai sürüleceği ve bunun dışarıdan Zeytinburnu’nda sokulacağı ihbarını alan narkotik ekipleri harekete geçti. Araştırmaların ardından ekipler, 12/01/2015 günü Asayiş Büro Amirliği olarak yapılan çalışmalarda ilçemize 34 JG 3351 plakalı Renoult  symbol araçla yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine ilçe girişlerinde bekleme yapılmış, bahse konu plakalı aracın E-5 cevizlibağ girişinden ilçemize girildiği görüldükten sonra aracın Gökalp Mahallesi 38/1 sokakta durması üzerine sokakta alınan tertibat sonucu Muş Nüfusuna kayıtlı E.İ, Y.I ve Zeytinburnu Nüfusuna kayıtlı S.Y isimli şahıslar kırmızı valizle yakalanmış, valizin içerisi açıldığında 10 poşet içerisinde toplamda yaklaşık 5.1 kg gelen Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Göz altına alınan Üç kişi Zeytinburnu İlçe Emniyetine getirilerek tahkikata başlanmıştır

Emniyet Kaynaklarından ulaştığımız bilgilere göre bu üç isim daha önce Zeytinburnu’nda uyuşturucu satmaktan gözaltına alınıp savcılığa sevk edilmişler ve serbest kalmışlar. Son olarak 5 Kilo 100 gr bonzai ile suçüstü yapılan Muş Nüfusuna kayıtlı E.İ, Y.I ve Zeytinburnu Nüfusuna kayıtlı S.Y isimli şahıslar yine savcılık tarafından serbest bırakıldılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.