SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesinden Engellilere Beş yıldızlı İftar

KÜLTÜR 16.07.2013 - 05:24, Güncelleme: 16.07.2013 - 05:24
 

Zeytinburnu Belediyesinden Engellilere Beş yıldızlı İftar

Zeytinburnu Belediyesi Sur Restaurant'ta Engelliler ve Ailelerine beş yıldızlı bir iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver iftar öncesi bütün masaları tek tek gezerek engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendiler. Ezanın okunması ile birlikte iftarlar açıldı. Ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın davetlilere seslendi. Başkan Aydın konuşmasında, Engelli anneleri ayakların altı öpülesi annelerdir dedi. Aydın konuşmasına şöyle devam etti. Allah tarafından bir çok sevaba nail oluyorsunuz. Evlatlarınıza yardımcı olup her türlü ihtiyaçlarını giderdiğiz için de ayrıca sevap kazanıyorsunuz. Ben evlatlarınıza engelli demiyorum.Onlar özel insanlardır. Bölgemizin milletvekili Osman Aşkın Bak engelliler konusunda aşılması gereken bir çok konuda yasaların çıkası adına ciddi çabalar sarf ediyor.  Başbakanımız da engelliler konusunda gelen her teklifi engelliler lehine sonuçlanması adına elinden gelen he türlü  gayreti gösteriyor. Daha önce elimiz kolumuz bağlı idi. Hükümetimiz önümüzdeki yasal engelleri kaldırdı  Bizde AKDEM’i inşa ederek  engeli kardeşlerimizin hizmetine sunduk dedi. Başkan Aydın konuşmasının ardından mikrofonu Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak'a verdi. Bak,  yaptığı konuşmada şunları söyledi “Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana engellilere yönelik bir çok kanun ve yasa çıkararak hayatlarını kolaylaştırmak  için ciddi çalışmalar imza attık. Başbakanımız bu konuda çok hassas ve elimizden gelen her şeyi yapıyoruz dedi. Bak, konuşmasını engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak adına samimi çalışmalar yapana belediyelerimiz ve ilçe başkanlıklarımıza teşekkür ediyorum dedi.İftar programı okunan yemek duası ile son buldu. İftar Programına, Ak parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,İl yönetim kurulu üyesi Yıldız Seferinoğlu, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ,Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Zafer Alsac, Ömer Arısoy, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Kadın kolları başkanı Fatma Balcı,Engelliler komisyon başkanı Fikret Tuncer başta olmak üzere çok sayıda Ak Parti teşkilat mensubu engellerli yakınları ve aileleri katıldı. İftar Programına Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Engelliler Komisyonu da destek verdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi Sur Restaurant'ta Engelliler ve Ailelerine beş yıldızlı bir iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver iftar öncesi bütün masaları tek tek gezerek engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendiler. Ezanın okunması ile birlikte iftarlar açıldı. Ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın davetlilere seslendi.

Başkan Aydın konuşmasında, Engelli anneleri ayakların altı öpülesi annelerdir dedi. Aydın konuşmasına şöyle devam etti. Allah tarafından bir çok sevaba nail oluyorsunuz. Evlatlarınıza yardımcı olup her türlü ihtiyaçlarını giderdiğiz için de ayrıca sevap kazanıyorsunuz. Ben evlatlarınıza engelli demiyorum.Onlar özel insanlardır. Bölgemizin milletvekili Osman Aşkın Bak engelliler konusunda aşılması gereken bir çok konuda yasaların çıkası adına ciddi çabalar sarf ediyor.  Başbakanımız da engelliler konusunda gelen her teklifi engelliler lehine sonuçlanması adına elinden gelen he türlü  gayreti gösteriyor. Daha önce elimiz kolumuz bağlı idi. Hükümetimiz önümüzdeki yasal engelleri kaldırdı  Bizde AKDEM’i inşa ederek  engeli kardeşlerimizin hizmetine sunduk dedi.

Başkan Aydın konuşmasının ardından mikrofonu Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak'a verdi. Bak,  yaptığı konuşmada şunları söyledi “Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana engellilere yönelik bir çok kanun ve yasa çıkararak hayatlarını kolaylaştırmak  için ciddi çalışmalar imza attık. Başbakanımız bu konuda çok hassas ve elimizden gelen her şeyi yapıyoruz dedi. Bak, konuşmasını engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak adına samimi çalışmalar yapana belediyelerimiz ve ilçe başkanlıklarımıza teşekkür ediyorum dedi.İftar programı okunan yemek duası ile son buldu.

İftar Programına, Ak parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,İl yönetim kurulu üyesi Yıldız Seferinoğlu, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ,Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Zafer Alsac, Ömer Arısoy, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Kadın kolları başkanı Fatma Balcı,Engelliler komisyon başkanı Fikret Tuncer başta olmak üzere çok sayıda Ak Parti teşkilat mensubu engellerli yakınları ve aileleri katıldı. İftar Programına Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Engelliler Komisyonu da destek verdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.