SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesinden Çanakkale'ye Anlamlı Destek

GÜNDEM 12.08.2022 - 10:44, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:44
 

Zeytinburnu Belediyesinden Çanakkale'ye Anlamlı Destek

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediyesi arasında imzalanan protokolle Şehitler Abidesinde bulunan Atatürk heykeli ile Vatan ve Milli Mücadele Anıt Rölyefi yenilenecek.

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediyesi arasında imzalanan protokolle Şehitler Abidesinde bulunan Atatürk heykeli ile Vatan ve Milli Mücadele Anıt Rölyefi yenilenecek. Gelibolu tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in girişimleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında imzalanan protokol başlayacak olan yenileme çalışmaları önümüzdeki turizm sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Protokol imza töreninde konuşma yapan İsmail Kaşdemir; “Şehitler Abidemizde bulunan Atatürk heykeli ve Milli Mücadele rölyefini, inşallah yeniliyoruz. Böyle bir ihtiyacımız olduğunu Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ifade ettik. Kendisini de sağ olsunlar, her zaman olduğu gibi Çanakkale’ye olan desteklerini gösterdiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Törende konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise; Çanakkale’yi ve Şehitler Abidesini ihya edecek olan çalışmanın Çanakkale’ye millete hayırlı olmasını dileyerek; “Emeği geçen Tarihi Alan Başkanlığına ve belediyemiz ekiplerine, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediyesi arasında imzalanan protokolle Şehitler Abidesinde bulunan Atatürk heykeli ile Vatan ve Milli Mücadele Anıt Rölyefi yenilenecek.

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediyesi arasında imzalanan protokolle Şehitler Abidesinde bulunan Atatürk heykeli ile Vatan ve Milli Mücadele Anıt Rölyefi yenilenecek. Gelibolu tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in girişimleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında imzalanan protokol başlayacak olan yenileme çalışmaları önümüzdeki turizm sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Protokol imza töreninde konuşma yapan İsmail Kaşdemir; “Şehitler Abidemizde bulunan Atatürk heykeli ve Milli Mücadele rölyefini, inşallah yeniliyoruz. Böyle bir ihtiyacımız olduğunu Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ifade ettik. Kendisini de sağ olsunlar, her zaman olduğu gibi Çanakkale’ye olan desteklerini gösterdiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise; Çanakkale’yi ve Şehitler Abidesini ihya edecek olan çalışmanın Çanakkale’ye millete hayırlı olmasını dileyerek; “Emeği geçen Tarihi Alan Başkanlığına ve belediyemiz ekiplerine, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.