SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi yeni binasında HİZMETTE

KÜLTÜR 22.01.2015 - 21:36, Güncelleme: 22.01.2015 - 21:36
 

Zeytinburnu Belediyesi yeni binasında HİZMETTE

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek yeniden yapılmak üzere yıkılan Zeytinburnu Belediye Hizmet Binası’nın temeli, 18 Ocak 2013 Cuma günü atılmıştı. Tam iki yılda bitirilerek hizmete açıldı

Belediye Başkanı Murat Aydın yeni binayı niçin inşaa etmeye karar verdiklerini temel atma töreninde şöyle anlatmıştı. Başkanlık makamının bulunduğu tarihi binanın 124 yıldan beri sapasağlam ayakta durmasına rağmen 1996’da yapılan Ek Hizmet Binası’nın ihmaller neticesinde çürük inşaa edildiğini belirten Başkan Aydın, daha sağlıklı ve güzel bir hizmet verebilmek için çürük binayı yıkarak yerine sağlam bir bina yapılmasına karar verdiklerini söylemişti. 8 bin m² arsa üzerine kurulan binanın toplam inşaat alanı otopark hariç 17 bin 160 m² olarak planlandı. Zemin ve bodrumlar da dahil 10 kat olarak inşa edilen yeni bina, müdürlüklerin yanı sıra 262 kişilik konferans salonu, seminer odaları, fuaye ve 14 bin 730 m²’lik otoparkı ile 6 Aralık 2013’ten itibaren Zeytinburnuluların hizmetinde olacak. 23.777.777 TL’ye ihale edilen binada¸ yeşil enerji projesi kapsamında güneş enerjisi ile ısıtılacak atık sular, arıtılarak rezervuarlar ve bahçe sulamasında kullanılacak. Binanın yapımı bitti, çevre düzenlemesi de tamamlanmak üzere, Belediyenin birimleri yeni binaya taşınmaya başladı. 2015 Yılında Zeytinburnu’nda düzenlenecek toplu açılış töreni ile son 3 yılda yapılan yatırımların açılış yapılacak. Zeytinburnu Belediyesinin yeni hizmet binası Başkan Murat Aydın’ın söz verdiği sürede tam iki yılda bitti. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak, yeni hizmet binasını gezdik. İlçemiz adına yen hizmet binası ile gururlandık. Başkan Yardımcılarımız tek tek ziyaret ettik ve hayırlı olsun da bulunduk.  10 Kattan oluşan Hizmet binasının altında dev bir otopark var. Zemin Kat giriş bölümünde misafirler karşılanıyor ve hizmet alacakları bölüme yönlendiriyorlar. Zemin Kat-1  DE Konferans Salonları yer alıyor. Zemin Kat-2 de Arşiv bölümü yer alıyor. Akıllı Binanın 1.Katında Zabıta ve Mali Hizmetler Bölümü, 2. Katında, Başkan Yrd. Av. Saffet Öz, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, 3.Katında Başkan Yardımcıları Semih Demirci, Ferruz Kutsal, Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, 4. Katta, Başkan Yrd. Gönül Demirel, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, 5.Katta, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Başkan Yrd. Zafer Alsac, İmar ve şehircilik Müdürlüğü, Yazı işleri Müdürlüğü, 6. Katta, Başkanlık Makamı Başkan Murat Aydın, Özel Kalem, ve Basın Büro, 7. Katta ise yemek hane bulunuyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek yeniden yapılmak üzere yıkılan Zeytinburnu Belediye Hizmet Binası’nın temeli, 18 Ocak 2013 Cuma günü atılmıştı. Tam iki yılda bitirilerek hizmete açıldı

Belediye Başkanı Murat Aydın yeni binayı niçin inşaa etmeye karar verdiklerini temel atma töreninde şöyle anlatmıştı. Başkanlık makamının bulunduğu tarihi binanın 124 yıldan beri sapasağlam ayakta durmasına rağmen 1996’da yapılan Ek Hizmet Binası’nın ihmaller neticesinde çürük inşaa edildiğini belirten Başkan Aydın, daha sağlıklı ve güzel bir hizmet verebilmek için çürük binayı yıkarak yerine sağlam bir bina yapılmasına karar verdiklerini söylemişti.

8 bin m² arsa üzerine kurulan binanın toplam inşaat alanı otopark hariç 17 bin 160 m² olarak planlandı. Zemin ve bodrumlar da dahil 10 kat olarak inşa edilen yeni bina, müdürlüklerin yanı sıra 262 kişilik konferans salonu, seminer odaları, fuaye ve 14 bin 730 m²’lik otoparkı ile 6 Aralık 2013’ten itibaren Zeytinburnuluların hizmetinde olacak. 23.777.777 TL’ye ihale edilen binada¸ yeşil enerji projesi kapsamında güneş enerjisi ile ısıtılacak atık sular, arıtılarak rezervuarlar ve bahçe sulamasında kullanılacak. Binanın yapımı bitti, çevre düzenlemesi de tamamlanmak üzere, Belediyenin birimleri yeni binaya taşınmaya başladı. 2015 Yılında Zeytinburnu’nda düzenlenecek toplu açılış töreni ile son 3 yılda yapılan yatırımların açılış yapılacak. Zeytinburnu Belediyesinin yeni hizmet binası Başkan Murat Aydın’ın söz verdiği sürede tam iki yılda bitti.

Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak, yeni hizmet binasını gezdik. İlçemiz adına yen hizmet binası ile gururlandık. Başkan Yardımcılarımız tek tek ziyaret ettik ve hayırlı olsun da bulunduk.  10 Kattan oluşan Hizmet binasının altında dev bir otopark var. Zemin Kat giriş bölümünde misafirler karşılanıyor ve hizmet alacakları bölüme yönlendiriyorlar. Zemin Kat-1  DE Konferans Salonları yer alıyor. Zemin Kat-2 de Arşiv bölümü yer alıyor. Akıllı Binanın 1.Katında Zabıta ve Mali Hizmetler Bölümü, 2. Katında, Başkan Yrd. Av. Saffet Öz, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, 3.Katında Başkan Yardımcıları Semih Demirci, Ferruz Kutsal, Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, 4. Katta, Başkan Yrd. Gönül Demirel, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, 5.Katta, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Başkan Yrd. Zafer Alsac, İmar ve şehircilik Müdürlüğü, Yazı işleri Müdürlüğü, 6. Katta, Başkanlık Makamı Başkan Murat Aydın, Özel Kalem, ve Basın Büro, 7. Katta ise yemek hane bulunuyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.