SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Bab İstanbul Projesinde satışlar başladı!

SAĞLIK 25.07.2023 - 22:03, Güncelleme: 25.07.2023 - 22:03
 

Zeytinburnu Bab İstanbul Projesinde satışlar başladı!

Bab İstanbul projesinde lansman sonrası konut satışlarına başlandı. İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak.

Bab İstanbul projesinde, 1 oda 1 salon, 1.5+1, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 1+1 evlerin büyüklükleri 67 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2+1 evlerin büyüklükleri ise 111 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.  Toplam 153 adet konutun yanı sıra Bab İstanbul projesinde, 51 adet ticari üniteye de yer verilecek. Bab İstanbul projesinde, spor salonu, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede kapalı otopark da yer alıyor.  Özgün ve modern yatay mimari ve iç mimari anlayışıyla tasarlanan projedeki konforlu ve lüks konutların tümü yüksek tavanlı, ferah ve modüler. Projede yer alan konutlarda birleştirme imkanı da sunuluyor. Ayrıca, akıllı ev sistemleriyle donatılan konutların tümü güvenlik sistemleriyle maksimum konfor imkanına sahip.  Bab İstanbul projesi, Avrasya Tüneli'ne sahil yoluna, Yenikapı Etkinlik Alanı’na Fişekhane ve Gazhane’ye de yakın lokasyonuyla dikakt çekiyor. Ayrıca proje, Olivium AVM'ye 1.4 km, Zeruj Port AVM'ye 900 metre, Marmara Forum AVM'ye 5.9 km. uzaklıkta hayata geçiriliyor.  BAB İSTANBUL TEMMUZ 2023 FİYATLARI Bab İstanbul projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 11 milyon 290 bin Türk Lirası'ndan, 2+1 konutların fiyatları ise 16 milyon 700 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.  Web: http://babistanbul.com/ Tel: 444 87 90
Bab İstanbul projesinde lansman sonrası konut satışlarına başlandı. İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak.

Bab İstanbul projesinde, 1 oda 1 salon, 1.5+1, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 1+1 evlerin büyüklükleri 67 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2+1 evlerin büyüklükleri ise 111 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. 

Toplam 153 adet konutun yanı sıra Bab İstanbul projesinde, 51 adet ticari üniteye de yer verilecek. Bab İstanbul projesinde, spor salonu, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede kapalı otopark da yer alıyor. 

Özgün ve modern yatay mimari ve iç mimari anlayışıyla tasarlanan projedeki konforlu ve lüks konutların tümü yüksek tavanlı, ferah ve modüler. Projede yer alan konutlarda birleştirme imkanı da sunuluyor. Ayrıca, akıllı ev sistemleriyle donatılan konutların tümü güvenlik sistemleriyle maksimum konfor imkanına sahip. 

Bab İstanbul projesi, Avrasya Tüneli'ne sahil yoluna, Yenikapı Etkinlik Alanı’na Fişekhane ve Gazhane’ye de yakın lokasyonuyla dikakt çekiyor. Ayrıca proje, Olivium AVM'ye 1.4 km, Zeruj Port AVM'ye 900 metre, Marmara Forum AVM'ye 5.9 km. uzaklıkta hayata geçiriliyor. 

BAB İSTANBUL TEMMUZ 2023 FİYATLARI

Bab İstanbul projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 11 milyon 290 bin Türk Lirası'ndan, 2+1 konutların fiyatları ise 16 milyon 700 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 
Web: http://babistanbul.com/
Tel: 444 87 90

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.