SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesinde Bomba Paniği

KÜLTÜR 10.01.2015 - 16:48, Güncelleme: 10.01.2015 - 16:48
 

Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesinde Bomba Paniği

Zeytinburnu'nda şüpheli bir çanta bomba uzmanı ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

58 Bulvar Caddesi üzerinde bir işyerinin yanına bırakılan siyah renkli sırt çantasını görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Cadde güvenlik şeridiyle trafiğe kapatıldı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar olan biteni film izler gibi seyretti Bomba uzmanı ekipler, çantayı fünye yerleştirerek patlattı. Çantada erkek kıyafetleri çıktı. Ardından, polis yolu trafiğe açtı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nda şüpheli bir çanta bomba uzmanı ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

58 Bulvar Caddesi üzerinde bir işyerinin yanına bırakılan siyah renkli sırt çantasını görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Cadde güvenlik şeridiyle trafiğe kapatıldı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar olan biteni film izler gibi seyretti

Bomba uzmanı ekipler, çantayı fünye yerleştirerek patlattı. Çantada erkek kıyafetleri çıktı. Ardından, polis yolu trafiğe açtı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.