SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeynep & Serdar bir ömür boyu mutluluğa Evet dediler

KÜLTÜR 12.09.2020 - 12:39, Güncelleme: 12.09.2020 - 12:39
 

Zeynep & Serdar bir ömür boyu mutluluğa Evet dediler

AK Parti Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Serdar Duran ile Zeynep Betül Yıldız’ın nikâhını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un kıydı. Kazlıçeşme Kültür Merkezinde kıyılan Nikâhın şahitliklerini ise siyaset sahnesinin önemli isimleri yaptı.

Pandemiden dolayı sınırlı sayıda davetli için hazırlanan salona rağmen nikah akdine çok önemli isimler katıldı. Davetlilerin tamamı maske taktı. Nikah şekeri yerine nikah akdine katılanlara dezenfektan dağıtıldı. Müzik eşliğinde davetlilerin alkışları arasında salona gelen  Zeynep Betül Yıldız ve Serdar Duran’ın nikah şahitliklerini AK Parti Genel Başkan yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Selami Delibalta, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tefvik Göksu, AK Parti 24 – 26 dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İBB Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul, AK Parti İstanbul İl Gençlik kolları başkanı Osman Tomakin yaptı.  Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy Nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya verdi. Kaya da genç çiftlere nasihat ettikten sonra cüzdanı gelin Zeynep Betül Duran’a takdim ederek mutluluklar diledi.  Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı Nikah merasiminde Takı merasimi yapılmadı takılar dağıtılan zarflara onularak şeffaf bir sandığın içine atıldı. Hatıra Fotoğrafı çekimi ile nikah töreni son buldu. AK Parti Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Serdar Duran; ‘’Bir Ömrü beraber geçirmeye, Elhamdulillah söz verdik... Bu mutlu günümüzde bizleri şahitlikleri ile onurlandıran, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendiye, İl Başkanımız Bayram Şenocak Beyefendiye, Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın Beyefendiye, Esenler Belediye Başkanımız M.Tevfik Göksu Beyefendiye, Eski Milletvekilimiz Metin Külünk Beyefendiye, İBB Meclis Başkan Vekilimiz Zeynel Abidin Okul Beyefendiye, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanımız Osman Tomakin Beyefendiye, İlçe Başkanımız  Selami Delibalta Beyefendiye ve Nikah akdimizi gerçekleştirerek bizi mutlu eden Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy Beyefendiye, Aile Büyüklerimize ve bizi yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Serdar Duran ile Zeynep Betül Yıldız’ın nikâhını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un kıydı. Kazlıçeşme Kültür Merkezinde kıyılan Nikâhın şahitliklerini ise siyaset sahnesinin önemli isimleri yaptı.

Pandemiden dolayı sınırlı sayıda davetli için hazırlanan salona rağmen nikah akdine çok önemli isimler katıldı. Davetlilerin tamamı maske taktı. Nikah şekeri yerine nikah akdine katılanlara dezenfektan dağıtıldı. Müzik eşliğinde davetlilerin alkışları arasında salona gelen 

Zeynep Betül Yıldız ve Serdar Duran’ın nikah şahitliklerini AK Parti Genel Başkan yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Selami Delibalta, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tefvik Göksu, AK Parti 24 – 26 dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İBB Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul, AK Parti İstanbul İl Gençlik kolları başkanı Osman Tomakin yaptı. 

Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy Nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya verdi. Kaya da genç çiftlere nasihat ettikten sonra cüzdanı gelin Zeynep Betül Duran’a takdim ederek mutluluklar diledi. 

Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı Nikah merasiminde Takı merasimi yapılmadı takılar dağıtılan zarflara onularak şeffaf bir sandığın içine atıldı. Hatıra Fotoğrafı çekimi ile nikah töreni son buldu. AK Parti Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Serdar Duran; ‘’Bir Ömrü beraber geçirmeye, Elhamdulillah söz verdik... Bu mutlu günümüzde bizleri şahitlikleri ile onurlandıran, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendiye, İl Başkanımız Bayram Şenocak Beyefendiye, Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın Beyefendiye, Esenler Belediye Başkanımız M.Tevfik Göksu Beyefendiye, Eski Milletvekilimiz Metin Külünk Beyefendiye, İBB Meclis Başkan Vekilimiz Zeynel Abidin Okul Beyefendiye, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanımız Osman Tomakin Beyefendiye, İlçe Başkanımız  Selami Delibalta Beyefendiye ve Nikah akdimizi gerçekleştirerek bizi mutlu eden Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy Beyefendiye, Aile Büyüklerimize ve bizi yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.  


ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.