SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Mehmetçiklerimiz için Kuran okuttu

KÜLTÜR 01.02.2018 - 09:54, Güncelleme: 01.02.2018 - 09:54
 

ZEYDEF Mehmetçiklerimiz için Kuran okuttu

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de ki terör yuvalarına yönelik başlattığı operasyona destek vermek amacıyla önce Askerlik Şube Başkanı Albay Halil Akar’ı makamında ziyaret ettiler. Ardından da ZEYDEF’in Genel Merkezde Mehmetçiklerimiz için Kuran-Kerim ve Fetih Suresi okuttu.

ZEYDEF, Genel Başkan Mehmet Çakır, Yönetim Kurulu üyeleri ve üye Dernek Başkanları Sosyal sorumluluk projeleri ve Milli Konularda yaptıkları çalışmalarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Genel Merkezinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de ki terör yuvalarına yönelik başlattığı operasyona katılan Mehmetçiklerimiz için Kuran-Kerim ve Fetih Suresi okuttu. Batı Trakya Cami İmamı Emin Tok Hocanın okuduğu Kuran-Kerim Tilaveti ve Fetih Suresinin ardından Mehmetçiklerimiz, Ordumuz ve Devletimiz için dua edildi. Duanın ardından ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır kısa bir açıklama yaptı. Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye’nin kuzey batısında bulunan Afrin’e başlatmış olduğu, Zeytin Dalı harekatının sonuna kadar kararlılıkla destekliyoruz. Harekatın amacı Türkiye’yi tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak güvenlik ve istikrarın sağlanması, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmaktır. Bu harekat da, gücümüzü dost, düşman ülkeler görmüşlerdir .Bu yapılan askeri harekat, Kürt kardeşlerimize değil PKK-PYD-IŞİD-DHKPC gibi terörist örgütlere yapılmaktadır bizi taciz eden üç beş ipsize soysuza soluk aldırmayacağız. Afrin operasyonu başarı ile tamamlandığında Doğu Akdeniz’e ulaşmayı hedefleyen teröristlerin amacı tamamen engellenmiş olacaktır. Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan dediği gibj, bu operasyonu Allah’ın izni ile askerimizle özgür Suriye ordusu ile milletimizle birlikte zafere ulaşmak sureti ile kazanacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz. Bizler Zeytinburnu dernekler Federasyonu (ZEYDEF) olarak Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren il derneklerinden oluşmaktayız. Bizlere ihtiyaç olduğunda her zaman gönüllü askerliğe hazırız. Kamu oyuna saygı ile duyurulur. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan tüm Zeytinburnulu hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de ki terör yuvalarına yönelik başlattığı operasyona destek vermek amacıyla önce Askerlik Şube Başkanı Albay Halil Akar’ı makamında ziyaret ettiler. Ardından da ZEYDEF’in Genel Merkezde Mehmetçiklerimiz için Kuran-Kerim ve Fetih Suresi okuttu.

ZEYDEF, Genel Başkan Mehmet Çakır, Yönetim Kurulu üyeleri ve üye Dernek Başkanları Sosyal sorumluluk projeleri ve Milli Konularda yaptıkları çalışmalarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Genel Merkezinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de ki terör yuvalarına yönelik başlattığı operasyona katılan Mehmetçiklerimiz için Kuran-Kerim ve Fetih Suresi okuttu. Batı Trakya Cami İmamı Emin Tok Hocanın okuduğu Kuran-Kerim Tilaveti ve Fetih Suresinin ardından Mehmetçiklerimiz, Ordumuz ve Devletimiz için dua edildi.

Duanın ardından ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır kısa bir açıklama yaptı. Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye’nin kuzey batısında bulunan Afrin’e başlatmış olduğu, Zeytin Dalı harekatının sonuna kadar kararlılıkla destekliyoruz. Harekatın amacı Türkiye’yi tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak güvenlik ve istikrarın sağlanması, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmaktır. Bu harekat da, gücümüzü dost, düşman ülkeler görmüşlerdir .Bu yapılan askeri harekat, Kürt kardeşlerimize değil PKK-PYD-IŞİD-DHKPC gibi terörist örgütlere yapılmaktadır bizi taciz eden üç beş ipsize soysuza soluk aldırmayacağız. Afrin operasyonu başarı ile tamamlandığında Doğu Akdeniz’e ulaşmayı hedefleyen teröristlerin amacı tamamen engellenmiş olacaktır.

Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan dediği gibj, bu operasyonu Allah’ın izni ile askerimizle özgür Suriye ordusu ile milletimizle birlikte zafere ulaşmak sureti ile kazanacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz. Bizler Zeytinburnu dernekler Federasyonu (ZEYDEF) olarak Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren il derneklerinden oluşmaktayız. Bizlere ihtiyaç olduğunda her zaman gönüllü askerliğe hazırız. Kamu oyuna saygı ile duyurulur. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan tüm Zeytinburnulu hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.