SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yedikule Göğüs Hastanesi Camii Çok Yakında İbadete Açılıyor

GÜNDEM 26.08.2021 - 10:28, Güncelleme: 26.08.2021 - 11:05
 

Yedikule Göğüs Hastanesi Camii Çok Yakında İbadete Açılıyor

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yerine yenisinin inşa edildiği Yedikule Göğüs Hastanesi Camii’nin yapım aşaması devam ediyor.

Depreme dayanıksız olması nedeniyle Zeytinburnu Belediyesi tarafından yıkılan Yedikule Göğüs Hastanesi Camii’nin bir hayırsever tarafından üstlenilen yeniden yapım süreci devam ediyor. Projesi ve teknik takibi Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapılan Yedikule Göğüs Hastanesi Camii, iç ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından ibadete açılacak. Harim, mahfil,  son cemaat alanlarına sahip olacak olan caminin, 180 kişilik cemaat kapasitesi mevcut. Ayrıca bodrum katta kadınlar için; tuvalet kabinleri, lavabolar, abdest alanları ve bebekli cemaat için tasarlanan bebek bakım odası yer alırken, erkekler için; tuvalet kabinleri, lavabolar, duş ve abdest alma yerleri bulunuyor. Bunlardan bağımsız olarak zemin katta da erkekler için yapılan abdestlik mevcut.
Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yerine yenisinin inşa edildiği Yedikule Göğüs Hastanesi Camii’nin yapım aşaması devam ediyor.

Depreme dayanıksız olması nedeniyle Zeytinburnu Belediyesi tarafından yıkılan Yedikule Göğüs Hastanesi Camii’nin bir hayırsever tarafından üstlenilen yeniden yapım süreci devam ediyor. Projesi ve teknik takibi Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapılan Yedikule Göğüs Hastanesi Camii, iç ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından ibadete açılacak. Harim, mahfil,  son cemaat alanlarına sahip olacak olan caminin, 180 kişilik cemaat kapasitesi mevcut.

Ayrıca bodrum katta kadınlar için; tuvalet kabinleri, lavabolar, abdest alanları ve bebekli cemaat için tasarlanan bebek bakım odası yer alırken, erkekler için; tuvalet kabinleri, lavabolar, duş ve abdest alma yerleri bulunuyor. Bunlardan bağımsız olarak zemin katta da erkekler için yapılan abdestlik mevcut.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.