SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Taylan Demirelli
Köşe Yazarı
Taylan Demirelli
 

ZEYTİNBURNU'NDA VEKİL HAVASI

Genel seçim kapıda. Başbakan erken seçim yok dese de Türkiye çoktan seçim havasına girdi. Hırçınlaşan liderler, koltuğunu garanti etmeye çalışan vekiller ve  adaylığı için şimdiden çalışmaya başlayanlar. Hızlı adımlarla genel seçimlere hazırlanan partiler Zeytinburnu'nda ev, Dernek ve esnaf gezilerine hız verdiler. Çok ilginç bir bilgi vereyim, şimdiden seçim bürolarını tutan partiler bile var. Tek kelimeyle seçim başarısı için şimdiden meydanlara İnerek seçim propagandası yapmaya, ev ev dolaşarak halka projelerini anlatmaya başladılar. Yani arazide seçim kokusu var. Teşkilatlar öyle hızlandılar ki artık bizler yetişmekte zorlanıyoruz. Seçim öncesi bizlerde Zeytinburnu Gazetesi olarak önlemlerimizi aldık. Zeytinburnu'nun efsane gazetecisi Mehmet Alpay çok özel araştırmacı haberleri ve köşe yazısıyla arttık Zeytinburnu Haberde... Benim tabirimle artık Dede bizimle.. 24 saatini Zeytinburnu Halkının içinde olan bir gazeteci olarak artık ilginç seçim haberleri almaya başladık. Yani Seçimi Fısıltı Gazetesi yazmaya başladı. Artık adı Zeytinburnu ile özdeşleşen ve Zeytinburnu Belediyecilik tarihine üç dönemdir damgasını vuran Belediye Başkanı Murat Aydın. Ak Partililerin ve halkın gönlünde "Başkana Ankara yolu gözüktü. Bu kesin vekil olacak" dedikleri isimlerden bir tanesi... Başkan Aydın , Zeytinburnu, İstanbul ve Türkiye hatta Dünya'da koşturan başarılı bir siyaset adamı Başbakana yakınlığını da bildiğim Aydın eğer görev verilirse Zeytinburnu'nda vekilliğe en yakın isimlerden biri.Murat Aydın’ın ilçemize faydası olacağına inancım sonsuz.. Bir zamanların unutulmaz Belediye Başkanı ve 2009 yerel seçimlere damgasını vuran hırslı çalışkan ve koşturan Zeytinburnu'nda her dönem adından söz ettiren bir isim. Eski Belediye Başkanımız Dr.Adil Emacan Zeytinburnu sakinleri ve partilileri onu gönülerinde şimdiden vekil yapmış bile.Zeytinburnu'nda 29 Mart yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ile CHP"nin üzerinde düşünebileceği bir isim gibi gözüküyor. Üçüncü bir isim ise MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Zeytinburnu’nda MHP’yi hırçın kavgacı bir parti pozisyonundan çıkaran ve Zeytinburnu halkı ile bütünleştiren bir isim Alparslan Zeytinburnu'nda parti ötesi. Her kesimin sevdiği halkla iç içe bir siyasetçi. Doğruları her ortamda konuşan, Türkiye sevdalısı inançlarına oldukça bağlı tam bir dava adamı... MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Alpaslan'da parti tarafından görev verilirse vekilliğe yakın bir isim.. Kim vekil olacak onu sandık belirleyecek- Benim altını çizmek istediğim konu Zeytinburnu için faydalı olacak. Ankara'ya gittiğinde ilçemizi unutmayacak  vekillerimiz olsun... KALIN SAĞLICAKLA...
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2010 - Cumartesi

ZEYTİNBURNU'NDA VEKİL HAVASI

Genel seçim kapıda. Başbakan erken seçim yok dese de Türkiye çoktan seçim havasına girdi. Hırçınlaşan liderler, koltuğunu garanti etmeye çalışan vekiller ve  adaylığı için şimdiden çalışmaya başlayanlar.

Hızlı adımlarla genel seçimlere hazırlanan partiler Zeytinburnu'nda ev, Dernek ve esnaf gezilerine hız verdiler.

Çok ilginç bir bilgi vereyim, şimdiden seçim bürolarını tutan partiler bile var. Tek kelimeyle seçim başarısı için şimdiden meydanlara İnerek seçim propagandası yapmaya, ev ev dolaşarak halka projelerini anlatmaya başladılar. Yani arazide seçim kokusu var. Teşkilatlar öyle hızlandılar ki artık bizler yetişmekte zorlanıyoruz.

Seçim öncesi bizlerde Zeytinburnu Gazetesi olarak önlemlerimizi aldık. Zeytinburnu'nun efsane gazetecisi Mehmet Alpay çok özel araştırmacı haberleri ve köşe yazısıyla arttık Zeytinburnu Haberde... Benim tabirimle artık Dede bizimle..

24 saatini Zeytinburnu Halkının içinde olan bir gazeteci olarak artık ilginç seçim haberleri almaya başladık. Yani Seçimi Fısıltı Gazetesi yazmaya başladı.

Artık adı Zeytinburnu ile özdeşleşen ve Zeytinburnu Belediyecilik tarihine üç dönemdir damgasını vuran Belediye Başkanı Murat Aydın. Ak Partililerin ve halkın gönlünde "Başkana Ankara yolu gözüktü. Bu kesin vekil olacak" dedikleri isimlerden bir tanesi... Başkan Aydın , Zeytinburnu, İstanbul ve Türkiye hatta Dünya'da koşturan başarılı bir siyaset adamı Başbakana yakınlığını da bildiğim Aydın eğer görev verilirse Zeytinburnu'nda vekilliğe en yakın isimlerden biri.Murat Aydın’ın ilçemize faydası olacağına inancım sonsuz..

Bir zamanların unutulmaz Belediye Başkanı ve 2009 yerel seçimlere damgasını vuran hırslı çalışkan ve koşturan Zeytinburnu'nda her dönem adından söz ettiren bir isim.

Eski Belediye Başkanımız Dr.Adil Emacan Zeytinburnu sakinleri ve partilileri onu gönülerinde şimdiden vekil yapmış bile.Zeytinburnu'nda 29 Mart yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ile CHP"nin üzerinde düşünebileceği bir isim gibi gözüküyor.

Üçüncü bir isim ise MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Zeytinburnu’nda MHP’yi hırçın kavgacı bir parti pozisyonundan çıkaran ve Zeytinburnu halkı ile bütünleştiren bir isim Alparslan Zeytinburnu'nda parti ötesi. Her kesimin sevdiği halkla iç içe bir siyasetçi. Doğruları her ortamda konuşan, Türkiye sevdalısı inançlarına oldukça bağlı tam bir dava adamı... MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Alpaslan'da parti tarafından görev verilirse vekilliğe yakın bir isim..

Kim vekil olacak onu sandık belirleyecek- Benim altını çizmek istediğim konu Zeytinburnu için faydalı olacak. Ankara'ya gittiğinde ilçemizi unutmayacak  vekillerimiz olsun...

KALIN SAĞLICAKLA...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.