SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Taylan Demirelli
Köşe Yazarı
Taylan Demirelli
 

Otopark mı Sanayi mi?

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Belediye Meclisine Seyitnizam  sanayi sitesiyle ilgili bir önerge verildi. Bu önerge de Türk vakfına ait araziyle ilgili gelen teklif oy çokluğu ile geçti .Peki bu önergede ne deniliyordu. Küçük sanayi sitesi nin dükanları bulunan 50 dükanın yıkılacağı anlamına geliyordu. Bizde koparatif başkanı Cengiz Beyden randuvu istedik ve olayı araştırmak için sanayi sitesine gitik. Görüşmede bizi  oldukça sıcak karşılayan başkan ve yöneticileri burada yaklaşık 50 dükan var ve ortalama ailelerimizide işin içine katarsak 2500 kişi ekmek yiyiyoruz.Hem üretiyoruz hemde Zeytinburnu halkının araç bakımlarını yapıyoruz. Neticede vergilerimizi veriyoruz. Buradaki Toki ve inşat yapmak için bizi buradan sürmek istiyorlar diyor. Peki bu otopark oraya yapılınca orası çirkin gözükmüyecekmi peki burdan alın teriyle çalışan üreten insanlar madurmu edilecek bir kısım insanda caminin hemen yanına cami hocalarına lojman yapılacak diyor doğrusunu isterseniz tam bir muamaya dönen bu iş sanai esnafını kara kara düşündürüyor. Buradan  Belediye Başkanımız Murat Aydın’dan bu inadından vaz geçip ekmek paralarını kazanıp esnafımıza sahip çıkmasını istiyorum. Çünkü burada ailece başka gelirleri olmayan orta sınıf esnaf bulunuyor ilada camiye hocalara yer yapacaksa Zeytinburnu spor stadının yanındaki sebze halini satmaktan vaz geçip buraya yapılsın. Zeytinburnu stadı ve Merkezefendi tesisleri için proje hazırlatan belediye amatörlere iyi haber Zeytinburnuspor’a kötü haber Zeytinburnu spor yakında dışarı atılacak hem tesisler hemde stad elerinden alınacak.Çünkü takımımız yılların şimşekleri  amatöre düştü. Şimdiye kadar Zeytinburnu Belediyesi ve Başkan Murat Aydın ve ekibi profosyenel bir takıma yardım edemeyiz diyordu şimdi amatöre düştü.Şunu çok merak ediyorum profosyonel iken yardım etmedikleri Zeytinburnuspor’a şimi yardım edecek mi?  Merak konusu bu seferde diyer amatör kulüplerine verdiği yardımlamı sınırlandıracak yoksa mecliste veya torpil yapıp sadece Zeytinburnu spora mı yardım edecek. Çünkü hazırda 16 kulübümüz var örneğin Zaferspor, Yeşiltepespor, Eroğlu, Hürriyet, Selvi spor vs. Belediye seçimlerine 30 ay gibi bir süre var bu süreçte seçimlere hazırlanıyoruz diyen siyasi partilerin içerisinde sadece arazide sürekli kulis çalışması yapan CHP şimdiden meclis üyeleri kanaat önderleri avına çıkıyor.Diğer partiler sesizliğini korurken Ak Parti zaferinin tadını çıkarıyor. Etkinlik ve teşekkür yemekleri piknikler düzenliyor.
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2011 - Cuma

Otopark mı Sanayi mi?

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Belediye Meclisine Seyitnizam  sanayi sitesiyle ilgili bir önerge verildi. Bu önerge de Türk vakfına ait araziyle ilgili gelen teklif oy çokluğu ile geçti .Peki bu önergede ne deniliyordu. Küçük sanayi sitesi nin dükanları bulunan 50 dükanın yıkılacağı anlamına geliyordu. Bizde koparatif başkanı Cengiz Beyden randuvu istedik ve olayı araştırmak için sanayi sitesine gitik.

Görüşmede bizi  oldukça sıcak karşılayan başkan ve yöneticileri burada yaklaşık 50 dükan var ve ortalama ailelerimizide işin içine katarsak 2500 kişi ekmek yiyiyoruz.Hem üretiyoruz hemde Zeytinburnu halkının araç bakımlarını yapıyoruz. Neticede vergilerimizi veriyoruz. Buradaki Toki ve inşat yapmak için bizi buradan sürmek istiyorlar diyor.

Peki bu otopark oraya yapılınca orası çirkin gözükmüyecekmi peki burdan alın teriyle çalışan üreten insanlar madurmu edilecek bir kısım insanda caminin hemen yanına cami hocalarına lojman yapılacak diyor doğrusunu isterseniz tam bir muamaya dönen bu iş sanai esnafını kara kara düşündürüyor.

Buradan  Belediye Başkanımız Murat Aydın’dan bu inadından vaz geçip ekmek paralarını kazanıp esnafımıza sahip çıkmasını istiyorum. Çünkü burada ailece başka gelirleri olmayan orta sınıf esnaf bulunuyor ilada camiye hocalara yer yapacaksa Zeytinburnu spor stadının yanındaki sebze halini satmaktan vaz geçip buraya yapılsın.

Zeytinburnu stadı ve Merkezefendi tesisleri için proje hazırlatan belediye amatörlere iyi haber Zeytinburnuspor’a kötü haber Zeytinburnu spor yakında dışarı atılacak hem tesisler hemde stad elerinden alınacak.Çünkü takımımız yılların şimşekleri  amatöre düştü. Şimdiye kadar Zeytinburnu Belediyesi ve Başkan Murat Aydın ve ekibi profosyenel bir takıma yardım edemeyiz diyordu şimdi amatöre düştü.Şunu çok merak ediyorum profosyonel iken yardım etmedikleri Zeytinburnuspor’a şimi yardım edecek mi?

 Merak konusu bu seferde diyer amatör kulüplerine verdiği yardımlamı sınırlandıracak yoksa mecliste veya torpil yapıp sadece Zeytinburnu spora mı yardım edecek. Çünkü hazırda 16 kulübümüz var örneğin Zaferspor, Yeşiltepespor, Eroğlu, Hürriyet, Selvi spor vs.

Belediye seçimlerine 30 ay gibi bir süre var bu süreçte seçimlere hazırlanıyoruz diyen siyasi partilerin içerisinde sadece arazide sürekli kulis çalışması yapan CHP şimdiden meclis üyeleri kanaat önderleri avına çıkıyor.Diğer partiler sesizliğini korurken Ak Parti zaferinin tadını çıkarıyor. Etkinlik ve teşekkür yemekleri piknikler düzenliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.