SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Taylan Demirelli
Köşe Yazarı
Taylan Demirelli
 

Işıl Işıl Zeytinburnu !

Belediyenin yaptığı çalışmalarla Zeytinburnulular bir çok yenilikle tanıştı..Ama bunlardan bir tanesi var ki O çalışma Zeytinburnu’na huzur getirdi.. İşte bu çalışma sokak aydınlatmaları….Zeytinburnu’nun bütün sokakları mahalleri ve en ücra köşesi ışıl ışıl aydınlatıldı..Bu çalışma sadece aydınlatma niteliğinde gözükse de Zeytinburnu’nda sıkça yaşanan adli olaylar hırsızlık gasp soygun adam yaralama gibi daha bir çok olayın önüne geçti.. Hırsızlıklarda olağan biri şekilde azalma oldu..Sokalar da gezme daha güvenli hale geldi..Artık gecenin geç saatlerinde dahi insanlar geçmeye gezmeye korktukları mahallerden rahatlıkla geçebiliyorlar.. Görüştüğüm çoğu Zeytinburnulu bu çalışmadan çok memnun..Ve Başkana iyi dileklerini iletmemizi istiyorlar..İlk başta tepki alan bu çalışma sonunda insanların memnuniyetin kazandı..Bizde yaptığımız gözlemlerde bu çalışmanın oldukça faydalı olduğunu gördük..Artık Zeytinburnu ve Zeytinburnulular daha güvenli daha huzurlu…Zeytinburnu’nda geceleri dahi gündüz yaşanıyor.  
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2008 - Çarşamba

Işıl Işıl Zeytinburnu !

Belediyenin yaptığı çalışmalarla Zeytinburnulular bir çok yenilikle tanıştı..Ama bunlardan bir tanesi var ki O çalışma Zeytinburnu’na huzur getirdi..

İşte bu çalışma sokak aydınlatmaları….Zeytinburnu’nun bütün sokakları mahalleri ve en ücra köşesi ışıl ışıl aydınlatıldı..Bu çalışma sadece aydınlatma niteliğinde gözükse de Zeytinburnu’nda sıkça yaşanan adli olaylar hırsızlık gasp soygun adam yaralama gibi daha bir çok olayın önüne geçti..

Hırsızlıklarda olağan biri şekilde azalma oldu..Sokalar da gezme daha güvenli hale geldi..Artık gecenin geç saatlerinde dahi insanlar geçmeye gezmeye korktukları mahallerden rahatlıkla geçebiliyorlar..

Görüştüğüm çoğu Zeytinburnulu bu çalışmadan çok memnun..Ve Başkana iyi dileklerini iletmemizi istiyorlar..İlk başta tepki alan bu çalışma sonunda insanların memnuniyetin kazandı..Bizde yaptığımız gözlemlerde bu çalışmanın oldukça faydalı olduğunu gördük..Artık Zeytinburnu ve Zeytinburnulular daha güvenli daha huzurlu…Zeytinburnu’nda geceleri dahi gündüz yaşanıyor.










 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.