SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ünlü İş insanı Mehmet Çetin Çımagil Müzik Dünyasına adım attı. Hedefi Klip Geliri ile Huzurevi açmak

GÜNDEM 03.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:43
 

Ünlü İş insanı Mehmet Çetin Çımagil Müzik Dünyasına adım attı. Hedefi Klip Geliri ile Huzurevi açmak

Mehmet Çetin Çımagil Uluslararası ticaret yapan bir iş insanı. Toros Nakliyatın sahibi. Dünyayı kasıp kavuran, insanları evlere hapseden Pandemi ile birlikte değişin bir yaşam hikayesi var.

Şeker Hastalığından dolayı Pandemi sürecinde çok fazla işyerine gelip gidemeyince boş zamanını nasıl değerlendireceğini oturup düşünmeye başladı. Önceleri şiir yazan, şiir okumayı seven fakat bunun dışında müzikle hiçbir ilgisi olmayan Mehmet Çetin Çımagil kendisini bir anda müziğin içinde buldu.  Önceleri bir müzik aleti çalmak için uğraş veren iş insanı belli bir sürenin içinde hiçbir kimseden destek lamadan kendi çabasıyla neredeyse tüm müzik aletlerini ustaca açlar hale geldi. Ardından şarkı sözleri yazmaya başladı. Yazdığı şarkı sözlerin seslendirmek için sanatçı arama derdine düştü. Düğünlerde şarkı söyleyen isimler kendisinden çok yüksek fiyatlar isteyince bu kez şarkı sözlerini kendi seslendirmeye karar verdi ve işe girişti.  Şuana kadar 5 şarkı sözünü seslendirdi. İki klibi tamamen kendi hazırladı. Tüm Müzik mecraların klibi dönmeye başladı. Sosyal Medya Hesapları üzerinden klipleri izleyebilirsiniz. Altyapısı tamamen biten Buzdan Kereler ise en çok beğenilen klipleri arasında… Müzikten maddi olarak hiçbir beklentisi olmayan iş insanı Mehmet Çetin Çımagil geliri ile ve kendi desteği ile tüm ihtiyaçlarını kendi karşılayan bir huzurevi açacak. 100 kişiye hizmete verecek huzurevinin içerisinde mini bir sağlık merkezide olacak.   
Mehmet Çetin Çımagil Uluslararası ticaret yapan bir iş insanı. Toros Nakliyatın sahibi. Dünyayı kasıp kavuran, insanları evlere hapseden Pandemi ile birlikte değişin bir yaşam hikayesi var.

Şeker Hastalığından dolayı Pandemi sürecinde çok fazla işyerine gelip gidemeyince boş zamanını nasıl değerlendireceğini oturup düşünmeye başladı. Önceleri şiir yazan, şiir okumayı seven fakat bunun dışında müzikle hiçbir ilgisi olmayan Mehmet Çetin Çımagil kendisini bir anda müziğin içinde buldu. 

Önceleri bir müzik aleti çalmak için uğraş veren iş insanı belli bir sürenin içinde hiçbir kimseden destek lamadan kendi çabasıyla neredeyse tüm müzik aletlerini ustaca açlar hale geldi. Ardından şarkı sözleri yazmaya başladı. Yazdığı şarkı sözlerin seslendirmek için sanatçı arama derdine düştü. Düğünlerde şarkı söyleyen isimler kendisinden çok yüksek fiyatlar isteyince bu kez şarkı sözlerini kendi seslendirmeye karar verdi ve işe girişti. 

Şuana kadar 5 şarkı sözünü seslendirdi. İki klibi tamamen kendi hazırladı. Tüm Müzik mecraların klibi dönmeye başladı. Sosyal Medya Hesapları üzerinden klipleri izleyebilirsiniz. Altyapısı tamamen biten Buzdan Kereler ise en çok beğenilen klipleri arasında…

Müzikten maddi olarak hiçbir beklentisi olmayan iş insanı Mehmet Çetin Çımagil geliri ile ve kendi desteği ile tüm ihtiyaçlarını kendi karşılayan bir huzurevi açacak. 100 kişiye hizmete verecek huzurevinin içerisinde mini bir sağlık merkezide olacak. 

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.