SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Ülkemin geleceğini Şer odakları değil Halk belirleyeceği için EVET’

KÜLTÜR 08.03.2017 - 13:37, Güncelleme: 08.03.2017 - 13:37
 

'Ülkemin geleceğini Şer odakları değil Halk belirleyeceği için EVET’

16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘evet’ diyeceğini açıklayan, İşadamı Mustafa Bayır, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ülkemiz için daha faydalı olacağını söyledi.

Konuyla ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Bayır, Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan'da tarihi bir karar için referandum yapacak ve sandık başına gidecek. Yapılacak olan bu referandum Ülkemizin geleceği için tarihi bir önem arz etmektedir. Devletin bekası için, darbe çağrısına fırsat vermemek için, Türkiye'yi kaos ve kriz ortamına sürüklememek için, vesayetin sona ermesi ve istikrar için, milli irade için, sırtını teröre dayayan yurt dışındaki hainlere karşı durabilmek için Filistin ve Suriye'deki mazlumlar için, Türkiye'yi koalisyonlara mahkum etmemek için, çocuklarımızın geleceği için, toplum olarak hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmak için, 'evet' diyorum. Hükümet sistemi değişikliğini rejim değişikliği gibi lanse etmeye çalışan 'hayır'cılara inat 'evet' demeliyiz dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde de egemenlik kayıtsız şartsız milletimizindir. Bu bir sistem değişikliğidir. Ayrıca yapılan düzenlemeyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz daha da güçlenecek. Artık etkisiz ve yetkisiz bir Millet Meclisi olmayacak. Devlet içerisindeki çift başlılık ortadan kaldırılacak. Cumhurbaşkanı’nın denetlenmesinin de önü açılacak. Bunun aksi yönünde konuşanlar ülkemizin menfaatleri için değil kendi menfaatleri için yalanlamalar yapıyorlar. Ama başarılı olamayacaklar. Halkımız onların bu oyununu da bozacak. Allah’ın izniyle referandumda millet olarak ‘evet’ diyerek Türkiye’nin güçlü bir devlet olmasını istemeyenlere en güzel cevabı vereceğiz. Bu referandum, darbeler döneminin de bitmesi anlamına geliyor. 'Çok rahat bir referandum olur, sandığa gitmeye gerek yok' demeden, herkes gidip oyunu mutlaka kullanmalı. Anayasa değişikliklerinde vatandaş onayı ne kadar yüksek olursa sonuç o denli değerli olacaktır. Cumhurbaşkanı-hükümet çatışmasının önlenmesi, yargının tarafsızlığı, dinini yaşamak isteyenlere gerici, yobaz ve çağ dışı yakıştırmalarının yapılmasını önlemek, terör örgütleriyle etkin mücadele etmek, Türkiye'yi kutuplaştırmak isteyenlere izin vermemek için 'evet' demek zorundayız. 16 Nisan’ın Amacı millet iradesinin sandıklara yansıması, ekonomik ve siyasi belirsizlikleri sona erdirecek yeni bir dönemin başlaması. Kişilere göre değil anayasa ve yasalarla teminat altına alınan bir yönetim sisteminin hayata geçmesi. Halkın tercihleriyle sandıktan çıkacak sonuç, demokrasinin gereği, hepimizin tartışmasız kabul etmesi gereken bir sonuçtur. Referandum süreci ülkenin geleceği için önemli ancak kamu görevlilerinin haklı talep ve beklentilerinin de ötelenmemesi gerekiyor. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 16 Nisanda EVET diyeceğim. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘evet’ diyeceğini açıklayan, İşadamı Mustafa Bayır, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ülkemiz için daha faydalı olacağını söyledi.

Konuyla ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Bayır, Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan'da tarihi bir karar için referandum yapacak ve sandık başına gidecek. Yapılacak olan bu referandum Ülkemizin geleceği için tarihi bir önem arz etmektedir. Devletin bekası için, darbe çağrısına fırsat vermemek için, Türkiye'yi kaos ve kriz ortamına sürüklememek için, vesayetin sona ermesi ve istikrar için, milli irade için, sırtını teröre dayayan yurt dışındaki hainlere karşı durabilmek için Filistin ve Suriye'deki mazlumlar için, Türkiye'yi koalisyonlara mahkum etmemek için, çocuklarımızın geleceği için, toplum olarak hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmak için, 'evet' diyorum. Hükümet sistemi değişikliğini rejim değişikliği gibi lanse etmeye çalışan 'hayır'cılara inat 'evet' demeliyiz dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde de egemenlik kayıtsız şartsız milletimizindir. Bu bir sistem değişikliğidir. Ayrıca yapılan düzenlemeyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz daha da güçlenecek. Artık etkisiz ve yetkisiz bir Millet Meclisi olmayacak. Devlet içerisindeki çift başlılık ortadan kaldırılacak. Cumhurbaşkanı’nın denetlenmesinin de önü açılacak. Bunun aksi yönünde konuşanlar ülkemizin menfaatleri için değil kendi menfaatleri için yalanlamalar yapıyorlar. Ama başarılı olamayacaklar. Halkımız onların bu oyununu da bozacak. Allah’ın izniyle referandumda millet olarak ‘evet’ diyerek Türkiye’nin güçlü bir devlet olmasını istemeyenlere en güzel cevabı vereceğiz.

Bu referandum, darbeler döneminin de bitmesi anlamına geliyor. 'Çok rahat bir referandum olur, sandığa gitmeye gerek yok' demeden, herkes gidip oyunu mutlaka kullanmalı. Anayasa değişikliklerinde vatandaş onayı ne kadar yüksek olursa sonuç o denli değerli olacaktır. Cumhurbaşkanı-hükümet çatışmasının önlenmesi, yargının tarafsızlığı, dinini yaşamak isteyenlere gerici, yobaz ve çağ dışı yakıştırmalarının yapılmasını önlemek, terör örgütleriyle etkin mücadele etmek, Türkiye'yi kutuplaştırmak isteyenlere izin vermemek için 'evet' demek zorundayız.

16 Nisan’ın Amacı millet iradesinin sandıklara yansıması, ekonomik ve siyasi belirsizlikleri sona erdirecek yeni bir dönemin başlaması. Kişilere göre değil anayasa ve yasalarla teminat altına alınan bir yönetim sisteminin hayata geçmesi. Halkın tercihleriyle sandıktan çıkacak sonuç, demokrasinin gereği, hepimizin tartışmasız kabul etmesi gereken bir sonuçtur. Referandum süreci ülkenin geleceği için önemli ancak kamu görevlilerinin haklı talep ve beklentilerinin de ötelenmemesi gerekiyor. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 16 Nisanda EVET diyeceğim.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.