SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TÜGVA Zeytinburnu’nda yaz okulu heyecanı

EĞİTİM 19.06.2023 - 20:25, Güncelleme: 19.06.2023 - 20:32
 

TÜGVA Zeytinburnu’nda yaz okulu heyecanı

Zeytinburnu’nda TÜGVA, Ortaokullu gençlerimizi bu sene de eğlenerek öğrenecekleri Yaz Okulu Projesiyle buluşturuyor.

Gençlerimiz hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecekken hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacaklardır. Ayrıca örnek müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’ın hayatının ve hadislerinin ışığında kendine rehber edinebileceklerdir. TÜGVA’nın Yaz Okulu Projesinde ortaokullu öğrencilerimiz ilgi alanına uygun olarak seçeceği futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar gibi dersler ile de belirlediği spor dalında eğlenceli vakitler geçirebileceklerdir. Ayrıca yüzme, piknik, langırt ve ata binme gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulu Projemizde unutulmaz anılar biriktireceklerdir. Ayrıca düzenlenecek çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayacak gençlerimiz TÜGVA’nın Yaz Okullarında birçok diğer sürpriz ile de karşılaşacaklar. TÜGVA Zeytinburnu’ndaki Yaz Okulları 1-TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu 2-Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi 3-Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi 4-Ayhan Şahenk Ortaokulu 5-Kazım Özalp Ortaokulu 6-Nuripaşa İlkokulu 7-Adile Mermerci Anadolu Lisesi 8-Ziya Gökalp İlkokulu 9-Veliefendi İlkokulu TIKLA TÜGVA ZEYTİNBURNU YAZ OKULU İÇİN BAŞVURUNU YAP  
Zeytinburnu’nda TÜGVA, Ortaokullu gençlerimizi bu sene de eğlenerek öğrenecekleri Yaz Okulu Projesiyle buluşturuyor.

Gençlerimiz hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecekken hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacaklardır. Ayrıca örnek müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’ın hayatının ve hadislerinin ışığında kendine rehber edinebileceklerdir.

TÜGVA’nın Yaz Okulu Projesinde ortaokullu öğrencilerimiz ilgi alanına uygun olarak seçeceği futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar gibi dersler ile de belirlediği spor dalında eğlenceli vakitler geçirebileceklerdir. Ayrıca yüzme, piknik, langırt ve ata binme gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulu Projemizde unutulmaz anılar biriktireceklerdir. Ayrıca düzenlenecek çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayacak gençlerimiz TÜGVA’nın Yaz Okullarında birçok diğer sürpriz ile de karşılaşacaklar.

TÜGVA Zeytinburnu’ndaki Yaz Okulları

1-TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu
2-Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi
3-Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi
4-Ayhan Şahenk Ortaokulu
5-Kazım Özalp Ortaokulu
6-Nuripaşa İlkokulu
7-Adile Mermerci Anadolu Lisesi
8-Ziya Gökalp İlkokulu
9-Veliefendi İlkokulu

TIKLA TÜGVA ZEYTİNBURNU YAZ OKULU İÇİN BAŞVURUNU YAP

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.