SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TRİSAD Anadolu Lisesi mezuniyet Töreni

EĞİTİM 18.06.2015 - 16:10, Güncelleme: 18.06.2015 - 16:10
 

TRİSAD Anadolu Lisesi mezuniyet Töreni

TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet ve kep atma törenini öğrencilerin defilesi ile süsledi.

TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreni öğrenciler açısından hayli hareketli ve neşeli bir şekilde start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören okul müdürü Hasan Gündüz’ün konuşmasıyla başladı. Bu konuşmanın ardından Anadolu Meslek Lisesi birincisi olan Esmanur Altunbaş ve Meslek Lisesi birincisi Enes Yıldırım bu okulda yaşadıkları 4 yılı özetleyerek veda konuşması içerikliğindeki konuşmalarını yaptılar. Bu konuşma sonrası eski mezunlardan ve 2001 yılında diplomasını alan Sevilay Özçelik kürsüye gelerek mümtaz ve anlamlı bir konuşma yaptı. Moda Hazır Giyim Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi ve TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv günün anlamı ile ilgili olarak nezih bir konuşma yaptı. TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Nit Örme Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yolcular’a onur ve teşekkür plaketi Mustafa Balkuv tarafından ve Nurgül Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Can Kozan’a da plaketi Akademi Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okyay Mızrak tarafından verildi. Plaket sunumu ardından mezun olan öğrenciler bir yıl boyunca kendi tasarımlarından oluşturdukları defile programını enfes kareografileriyle mükemmel bir şekilde sergilediler. Okulun 2014 – 2015 yılında mezun ve okul üçüncüleri olan Ümit Özdemir ile Necati Şahin’e ödülleri okul kurucularından Güney Kıldıran ve Eyüp Güzel tarafından verildi. Okul ikincileri olan Kerem Çetin ile Kader Arslan’a ödülleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazın Yoldaş tarafından verildi. Okul birincileri olan Esmanur Altunbaş ile Enes Yıldırım’ın ödülleri Mustafa Balkuv ve okul müdürü Hasan Gündüz tarafından sunuldu. Temsili diploma töreninde öğrencilerin belgeleri Müdür Yardımcısı Haldun Düzgün, Birnur Şermet, Sevgi Atasoy ve Yılmaz Gözlet yanı sıra protokol arzeden isimler tarafından verildi. TRİSAD Tekstil Makine ve Aksesuarları Sanayicileri Derneği mezun olan tüm öğrencilere birer flash-bellek hediye ettiler. Bu sunumların ardından okullarına veda etmek üzere olan öğrenciler neşe ve çığlıklar atarak keplerini havaya attılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet ve kep atma törenini öğrencilerin defilesi ile süsledi.

TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreni öğrenciler açısından hayli hareketli ve neşeli bir şekilde start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören okul müdürü Hasan Gündüz’ün konuşmasıyla başladı. Bu konuşmanın ardından Anadolu Meslek Lisesi birincisi olan Esmanur Altunbaş ve Meslek Lisesi birincisi Enes Yıldırım bu okulda yaşadıkları 4 yılı özetleyerek veda konuşması içerikliğindeki konuşmalarını yaptılar.

Bu konuşma sonrası eski mezunlardan ve 2001 yılında diplomasını alan Sevilay Özçelik kürsüye gelerek mümtaz ve anlamlı bir konuşma yaptı. Moda Hazır Giyim Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi ve TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv günün anlamı ile ilgili olarak nezih bir konuşma yaptı. TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Nit Örme Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yolcular’a onur ve teşekkür plaketi Mustafa Balkuv tarafından ve Nurgül Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Can Kozan’a da plaketi Akademi Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okyay Mızrak tarafından verildi. Plaket sunumu ardından mezun olan öğrenciler bir yıl boyunca kendi tasarımlarından oluşturdukları defile programını enfes kareografileriyle mükemmel bir şekilde sergilediler.

Okulun 2014 – 2015 yılında mezun ve okul üçüncüleri olan Ümit Özdemir ile Necati Şahin’e ödülleri okul kurucularından Güney Kıldıran ve Eyüp Güzel tarafından verildi. Okul ikincileri olan Kerem Çetin ile Kader Arslan’a ödülleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazın Yoldaş tarafından verildi. Okul birincileri olan Esmanur Altunbaş ile Enes Yıldırım’ın ödülleri Mustafa Balkuv ve okul müdürü Hasan Gündüz tarafından sunuldu. Temsili diploma töreninde öğrencilerin belgeleri Müdür Yardımcısı Haldun Düzgün, Birnur Şermet, Sevgi Atasoy ve Yılmaz Gözlet yanı sıra protokol arzeden isimler tarafından verildi. TRİSAD Tekstil Makine ve Aksesuarları Sanayicileri Derneği mezun olan tüm öğrencilere birer flash-bellek hediye ettiler. Bu sunumların ardından okullarına veda etmek üzere olan öğrenciler neşe ve çığlıklar atarak keplerini havaya attılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.