SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Taraftar:Özür dile Yemen Ekşioğlu

SPOR 02.05.2012 - 11:16, Güncelleme: 02.05.2012 - 11:16
 

Taraftar:Özür dile Yemen Ekşioğlu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Zeytinburnuspor taraftarları, Play-Out kura çekiminde TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun takımlarına karşı tutumundan dolayı "Özür dile Yemen Ekşioğlu" başlıklı bir bildiri yayımladı.

Zeytinburnusporlu taraftar grubunun yayımladığı bildiride şu ifadelere yer verildi:"Sayın Yemen Ekşioğlu ve yönetimindeki kişiler, sezon başından beri kulübümüz Zeytinburnuspor'a karşı negatif tutumlarına 30 nisan 2012 günü İstanbul Amatörler Evi'nde gerçekleştirilen Bölgesel Amatör Lig Play-Out kura çekimi esnasında bir yenisini eklemiştir. Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu'nun toplantı esnasında kulübümüz Zeytinburnuspor ile ilgili alaycı, küçük düşürücü laflarını şiddetle kınıyor ve kulübümüzden özür dilemesini bekliyoruz. Sayın Yemen Ekşioğlu ve beraberindeki kişiler şunu bilmelidirler ki; Zeytinburnuspor Türk futboluna yetiştirdiği önemli futbolcular ile çok sayıda milli futbolcunun forma giydiği ve en önemlisi seyircisi ile birlikte futbolun semtlerde yaşamasını sağlayan ve buna öncülük eden külüplerin başında geliyordur. Zeytinburnu Spor Kulübü, İstanbul'dan tutunda Anadolu'da bile tanınan ve saygı gören bir camiadır. Son olarak o gün o salonda böyle bir lafla gaflete düşen Yemen Ekşioğlu'nun sözlerine eşlik eden diğer kulüpler ise unutmamalılar ki Zeytinburnuspor ile karşılaşmak onların camiası ve futbolcuları için bir onurdur." ZEYTİNBURNULULAR TARAFTAR GRUBU
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Zeytinburnuspor taraftarları, Play-Out kura çekiminde TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun takımlarına karşı tutumundan dolayı "Özür dile Yemen Ekşioğlu" başlıklı bir bildiri yayımladı.
Zeytinburnusporlu taraftar grubunun yayımladığı bildiride şu ifadelere yer verildi:"Sayın Yemen Ekşioğlu ve yönetimindeki kişiler, sezon başından beri kulübümüz Zeytinburnuspor'a karşı negatif tutumlarına 30 nisan 2012 günü İstanbul Amatörler Evi'nde gerçekleştirilen Bölgesel Amatör Lig Play-Out kura çekimi esnasında bir yenisini eklemiştir. Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu'nun toplantı esnasında kulübümüz Zeytinburnuspor ile ilgili alaycı, küçük düşürücü laflarını şiddetle kınıyor ve kulübümüzden özür dilemesini bekliyoruz.

Sayın Yemen Ekşioğlu ve beraberindeki kişiler şunu bilmelidirler ki; Zeytinburnuspor Türk futboluna yetiştirdiği önemli futbolcular ile çok sayıda milli futbolcunun forma giydiği ve en önemlisi seyircisi ile birlikte futbolun semtlerde yaşamasını sağlayan ve buna öncülük eden külüplerin başında geliyordur. Zeytinburnu Spor Kulübü, İstanbul'dan tutunda Anadolu'da bile tanınan ve saygı gören bir camiadır. Son olarak o gün o salonda böyle bir lafla gaflete düşen Yemen Ekşioğlu'nun sözlerine eşlik eden diğer kulüpler ise unutmamalılar ki Zeytinburnuspor ile karşılaşmak onların camiası ve futbolcuları için bir onurdur."

ZEYTİNBURNULULAR TARAFTAR GRUBU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.