SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sigorta Cini 170 yıllık tecrübesiyle Zeytinburnu’nda

KÜLTÜR 03.05.2015 - 21:34, Güncelleme: 03.05.2015 - 21:34
 

Sigorta Cini 170 yıllık tecrübesiyle Zeytinburnu’nda

Sigorta sektöründe 170 yıllık deneyime sahip Sigorta Cini Zeytinburnu Şubesiyle hizmet vermeye başladı. Zeytinburnu Meydanında açılan Şubenin Mağaza Müdürlüğüne ilçemizin deneyimli sigortacısı Cengiz Zafer getirildi.

17 yıl boyunca sigortacılık hizmeti ile ilçede hemen hemen tüm işyeri ve evlere ulaştıklarını ifade eden Sigorta Cini Zeytinburnu Mağaza Müdürü Cengiz Zafer, “Bu tecrübemizi Hollanda’nın sigortacılıkta 170 yıllık deneyim ve güce sahip NN Group’un Türkiye’deki sigortacılık faaliyetlerini sürdürdüğü Sigorta Cini markası ile Zeytinburnu’nda daha etkin girişimlerle ilçe halkına hizmet etmek için birleştirdik. Gönül rahatlığıyla ifade etmek isterim ki, müşterilerimiz Sigorta Cini Zeytinburnu mağazamızda 7 farklı sigorta şirketinin ürünlerini en uygun fiyatlarla karşılaştırmalı bir şekilde temin edebilecekler. “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini ile sigorta yaptırmak isteyen müşterilerimizin bizden aldığı her bir poliçenin sigorta ihtiyaçlarına cevap veren en iyi çözüm olduğuna inanıyoruz” dedi.  Türkiye’nin ilk sigorta mağaza zinciri olarak hizmet verdiklerini ifade eden Cengiz Zafer sözlerine şöyle devam etti, “Sigorta Cini olarak her ailenin hayatın beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiğine olan inancımızla Zeytinburnu halkını mağazamıza bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.” www.sigortacini.com.tr  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Sigorta sektöründe 170 yıllık deneyime sahip Sigorta Cini Zeytinburnu Şubesiyle hizmet vermeye başladı. Zeytinburnu Meydanında açılan Şubenin Mağaza Müdürlüğüne ilçemizin deneyimli sigortacısı Cengiz Zafer getirildi.

17 yıl boyunca sigortacılık hizmeti ile ilçede hemen hemen tüm işyeri ve evlere ulaştıklarını ifade eden Sigorta Cini Zeytinburnu Mağaza Müdürü Cengiz Zafer, “Bu tecrübemizi Hollanda’nın sigortacılıkta 170 yıllık deneyim ve güce sahip NN Group’un Türkiye’deki sigortacılık faaliyetlerini sürdürdüğü Sigorta Cini markası ile Zeytinburnu’nda daha etkin girişimlerle ilçe halkına hizmet etmek için birleştirdik.

Gönül rahatlığıyla ifade etmek isterim ki, müşterilerimiz Sigorta Cini Zeytinburnu mağazamızda 7 farklı sigorta şirketinin ürünlerini en uygun fiyatlarla karşılaştırmalı bir şekilde temin edebilecekler. “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini ile sigorta yaptırmak isteyen müşterilerimizin bizden aldığı her bir poliçenin sigorta ihtiyaçlarına cevap veren en iyi çözüm olduğuna inanıyoruz” dedi. 

Türkiye’nin ilk sigorta mağaza zinciri olarak hizmet verdiklerini ifade eden Cengiz Zafer sözlerine şöyle devam etti, “Sigorta Cini olarak her ailenin hayatın beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiğine olan inancımızla Zeytinburnu halkını mağazamıza bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.”

www.sigortacini.com.tr

kullan

 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.