SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvispor'dan 4-0 net galibiyet

SPOR 24.10.2022 - 12:48, Güncelleme: 24.10.2022 - 12:48
 

Selvispor'dan 4-0 net galibiyet

İstanbul U-14 Ligi 30. Grup'ta Selvispor ile Yeşilpınarspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Selvispor 2. dakikada Musa Gümüş, 8. ve 35. dakikalarda Hasan Arda Sayın, 51. dakikada İlhan Çetinkaya'nın attığı gollerle maçı 4-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı. Bu sonuçla Selvi por puanını 6' ya çıkartarak 5. sıraya yerleşti. Yeşilpınar aldığı mağlubiyetle 7 puanda kalarak 3. sırada yer aldı. Yerel Futbol-Emre İspanlar   
İstanbul U-14 Ligi 30. Grup'ta Selvispor ile Yeşilpınarspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Selvispor 2. dakikada Musa Gümüş, 8. ve 35. dakikalarda Hasan Arda Sayın, 51. dakikada İlhan Çetinkaya'nın attığı gollerle maçı 4-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı. Bu sonuçla Selvi por puanını 6' ya çıkartarak 5. sıraya yerleşti. Yeşilpınar aldığı mağlubiyetle 7 puanda kalarak 3. sırada yer aldı.

Yerel Futbol-Emre İspanlar   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.