SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehitler Tepesi tartışması Zeytinburnu Meclisine taşındı

GÜNDEM 03.03.2020 - 19:22, Güncelleme: 03.03.2020 - 19:22
 

Şehitler Tepesi tartışması Zeytinburnu Meclisine taşındı

Son günlerde iktidar ve muhalefet arasında yaşanan "Şehitler Tepesi" tartışmaları, Zeytinburnu Belediye Meclisi’ne de yansıdı.

Zeytinburnu Belediye Meclisi mart ayı ilk toplantısında söz alan muhalefet partililerin İdlib’de şehit olan askerilerimiz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözüne atıfta bulunarak, “Bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak” dedi.  “Şehitler Tepesi boş kalmayacak” temennisiyle ilgili bilinmeden yorumlar yapıldığını, sanki şehit olunması isteniyormuş gibi yanlış bir anlama çekilerek ifadelerde bulunulduğunu ve açıklanmaya muhtaç bir konu olduğunu düşündüğü için söz alan Ak Parti Gurup Sözcüsü Muhammet Kaynar, “Maalesef bir siyasi parti lideri de iyi bir şey söylediğini zannederek farklı bir şekilde ifade etti” dedi. Konuyla ilgili konuşan Kaynar; • Şehitler Tepesi boş değildir demek bu vatanı, vatan etmek için ne şehitler verdik demektir. • Vatan savunmasında şehit düşen kahramanlarımız bu toprakların dört bir yanında yatıyor demektir • Şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar kutsal demektir. • Tarih boyunca nice başarısız işgal girişimlerinin hedefi olmuş ülkemizi her daim savunacağız demektir • Şehitlerin kanıyla sulanmış bu vatanımızı asla ve asla düşman taarruzuna karşı savunmasız bırakmayacağız, gerekirse öleceğiz demektir • Şunu herkes bilsin ki, vatan savunmasında kim şehit düşmüşse Kurtuluş Savaşı kahramanları ile birlikte Şehitler Tepesi'ndeki yerini almıştır vw Şehitler Tepesi boş kalmayacaktır. “Allah kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek konuşmasını tamamlayan İBB’li Zeytinburnu Belediye Meclisi Gurup Sözcüsü Muhammet Kaynar, anlamı bilinmeyen şeylerle ilgili yorum yapmanın doğru olmadığını söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Son günlerde iktidar ve muhalefet arasında yaşanan "Şehitler Tepesi" tartışmaları, Zeytinburnu Belediye Meclisi’ne de yansıdı.

Zeytinburnu Belediye Meclisi mart ayı ilk toplantısında söz alan muhalefet partililerin İdlib’de şehit olan askerilerimiz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözüne atıfta bulunarak, “Bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak” dedi.

 “Şehitler Tepesi boş kalmayacak” temennisiyle ilgili bilinmeden yorumlar yapıldığını, sanki şehit olunması isteniyormuş gibi yanlış bir anlama çekilerek ifadelerde bulunulduğunu ve açıklanmaya muhtaç bir konu olduğunu düşündüğü için söz alan Ak Parti Gurup Sözcüsü Muhammet Kaynar, “Maalesef bir siyasi parti lideri de iyi bir şey söylediğini zannederek farklı bir şekilde ifade etti” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Kaynar;

• Şehitler Tepesi boş değildir demek bu vatanı, vatan etmek için ne şehitler verdik demektir.

• Vatan savunmasında şehit düşen kahramanlarımız bu toprakların dört bir yanında yatıyor demektir

• Şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar kutsal demektir.

• Tarih boyunca nice başarısız işgal girişimlerinin hedefi olmuş ülkemizi her daim savunacağız demektir

• Şehitlerin kanıyla sulanmış bu vatanımızı asla ve asla düşman taarruzuna karşı savunmasız bırakmayacağız, gerekirse öleceğiz demektir

• Şunu herkes bilsin ki, vatan savunmasında kim şehit düşmüşse Kurtuluş Savaşı kahramanları ile birlikte Şehitler Tepesi'ndeki yerini almıştır vw Şehitler Tepesi boş kalmayacaktır.

“Allah kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek konuşmasını tamamlayan İBB’li Zeytinburnu Belediye Meclisi Gurup Sözcüsü Muhammet Kaynar, anlamı bilinmeyen şeylerle ilgili yorum yapmanın doğru olmadığını söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.