SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
 

IRMAK DÖVİZ

IRMAK GROUP 1991 yılında finans sektörüne girmiştir. İlk kez kambiyo kanununa tabi olarak devlet tarafından yetkili müessese olarak açılması ile zincir bürolar ve şirketler açılmaya başlamıştır. Grubumuz, bu sektörde Türkiye'deki İlkler arasında yerini aldı. Geçen süre içerisinde Kapalıçarşı merkez olmak üzere Zeytinburnu ve Eyüp ilçelerinde şube sayısını dörde çıkarmıştır. Halen Kapalıçarşı ve Zeytinburnu’ndaki üç şubesi ile resmi müesseseler olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir. Hitap ettiği müşteri portföyü olarak tekstil, deri sanayi, demir çelik ve inşaat olmak üzere İstanbul ve Türkiye'nin büyük ticari hacimlerini teşkil eden sektörlerle çalışmalarını sürdürmektedir. Depo Durağı Şube Sorumlusu Murat Ağca Dikilitaş Şube Sorumlusu İlyas Ayan

IRMAK DÖVİZ

IRMAK DÖVİZ
Kategori
Ad Soyad
IRMAK GRUP
İl/İlçe
İstanbul/Zeytinburnu
Adresi
58 Bulvar Caddesi Depo Durağı No:109 Zeytinburnu, İstanbul
Telefon
0 212 664 74 70
Cep Telefon
0 212 558 59 90
Faks
0212 558 59 90
Web Sitesi
www.irmakgroup.com
E-Posta
info@irmakgroup.com
Yayın Tarihi
29.03.2021 20:31

IRMAK GROUP 1991 yılında finans sektörüne girmiştir. İlk kez kambiyo kanununa tabi olarak devlet tarafından yetkili müessese olarak açılması ile zincir bürolar ve şirketler açılmaya başlamıştır.

Grubumuz, bu sektörde Türkiye'deki İlkler arasında yerini aldı. Geçen süre içerisinde Kapalıçarşı merkez olmak üzere Zeytinburnu ve Eyüp ilçelerinde şube sayısını dörde çıkarmıştır. Halen Kapalıçarşı ve Zeytinburnu’ndaki üç şubesi ile resmi müesseseler olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir. Hitap ettiği müşteri portföyü olarak tekstil, deri sanayi, demir çelik ve inşaat olmak üzere İstanbul ve Türkiye'nin büyük ticari hacimlerini teşkil eden sektörlerle çalışmalarını sürdürmektedir.

Depo Durağı Şube Sorumlusu
Murat Ağca

Dikilitaş Şube Sorumlusu
İlyas Ayan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.