SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
 

EROL PEYNİRCİLİK

Türkiye'nin En köklü Kahvaltı Marketi ‘Erol Peynircilik Gurme’ Erol Peynircilik Süt Ürünleri, 1947 Yılında Üç kuşak önce Fuat Erol tarından kurulan, İkinci kuşak Baba Muhsin Erol tarafından devam ettirilen ve Rıdvan Bilal Erol’un günümüzde yeni bir vizyonla Erol Peynircilik Gurme adı altından Perakendeye taşıdığı 75 yıllık köklü bir firma… Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde 10 ay önce Pandeminin bütün sıkıntılarına rağmen Rıdvan Bilal Erol Dede ve Babasının 75 yıllık köklü firmasını yeni bir dizayn ile günümüze taşıdı. Erol Peynircilik Gurme’nin anan teması yöresel ve organik ürünler. Kastamonu’nun Ünlü Pastırmacısı Canlılar gibi Birçok ünlü firmanın Avrupa Yakası bölge bayiliğinde yapan Erol Peynircilik Gurme’de 186 Kalem sadece Peynir çeşidi olmak üzere toplamda 783 kalem kahvaltı çeşidi bulunmaktadır. Peynir, Süt, Bal, Reçel, Helva, Tahin, Pekmez, Yoğurt, Zeytin, Tereyağ, Margarin, Yumurta, Yöresel Peynirler, Eski Kaşar Peynirleri, Tulum Peynirleri, Sucuk, Salam, Jambon, Pastırma, Kavurma ve daha yüzlerce çeşit için Sizleri Erol Peynircilik Gurme’ye bekliyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Bilal Erol Erol Peynircilik Gurme ile ilgili şunları söyledi. ‘Benim için bir Kahvaltıcıda, Süt Ürünleri satan firmada, Gurmede en öncelikli şey temizlik ve hijyendir. Bunun ne kadar önemli olduğunu Pandemide bir kez daha gördük. Bizim Firmamız 75 yıllık geçmişe sahip Üçüncü kuşak olarak günümüzde devam ettirdiğimiz Toptan ve perakende oldukça deneyimli bir firma. Babam Muhsin Erol ‘Erol Peynirclik’ olarak yine Anadolu’da toptan olarak devam ediyor. Ben ise Erol Peynircilik Gurme olarak Telsiz Mahallemizde perakende bu mekânı açtım. Buranın konsepti Yöresel ve Organik ürünler, Anadolulunun bir çok noktasından gelen yöresel ürünler burada mevcut Kastamonu’dan gülük odun ekmeği getiriyoruz. Ezcincan’ın Çiçek Balı, Afyonun sucuğu, Kastamonu Canlılar’ın Pastırması, Trabzon’un yayla tereyağı gibi birçok çeşidimiz var. Önceliğimiz müşteri memnuniyetimiz. Bize bir kez gelen müşteriyi biz daimi olarak görüyoruz. O artık her defasında bize gelir. Vatandaşlarımızın Erol Peynircilik Gurme’den aldıkları ve sorunlul çıkan bir ürünleri varsa anında değişim yapıyoruz. Şunun çok net altının çiziyorum. Kahvaltıya dair her şey Erol Peynircilik Gurme’de bir kez gelsinler artık buranın müdavimi olacaklar. Dedi. Adres: Telsiz Mahallesi 83. Cadde No:68-70 / B   Zeytinburnu / İstanbul GSM: 0 (534) 735-9937              

EROL PEYNİRCİLİK

EROL PEYNİRCİLİK
Kategori
Ad Soyad
Erol Peynircilik Gurme
İl/İlçe
İstanbul/Zeytinburnu
Adresi
Telsiz Mahallesi 85. Cadde No:68-70 / B Zeytinburnu
Telefon
0 (534) 735-9937
Cep Telefon
0 (534) 735-9937
Faks
0 (534) 735-9937
Web Sitesi
https://erolpeynirciliksuturunleri.business.site/
E-Posta
Yayın Tarihi
06.04.2021 11:57

Türkiye'nin En köklü Kahvaltı Marketi ‘Erol Peynircilik Gurme’

Erol Peynircilik Süt Ürünleri, 1947 Yılında Üç kuşak önce Fuat Erol tarından kurulan, İkinci kuşak Baba Muhsin Erol tarafından devam ettirilen ve Rıdvan Bilal Erol’un günümüzde yeni bir vizyonla Erol Peynircilik Gurme adı altından Perakendeye taşıdığı 75 yıllık köklü bir firma…

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde 10 ay önce Pandeminin bütün sıkıntılarına rağmen Rıdvan Bilal Erol Dede ve Babasının 75 yıllık köklü firmasını yeni bir dizayn ile günümüze taşıdı. Erol Peynircilik Gurme’nin anan teması yöresel ve organik ürünler. Kastamonu’nun Ünlü Pastırmacısı Canlılar gibi Birçok ünlü firmanın Avrupa Yakası bölge bayiliğinde yapan Erol Peynircilik Gurme’de 186 Kalem sadece Peynir çeşidi olmak üzere toplamda 783 kalem kahvaltı çeşidi bulunmaktadır. Peynir, Süt, Bal, Reçel, Helva, Tahin, Pekmez, Yoğurt, Zeytin, Tereyağ, Margarin, Yumurta, Yöresel Peynirler, Eski Kaşar Peynirleri, Tulum Peynirleri, Sucuk, Salam, Jambon, Pastırma, Kavurma ve daha yüzlerce çeşit için Sizleri Erol Peynircilik Gurme’ye bekliyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Bilal Erol Erol Peynircilik Gurme ile ilgili şunları söyledi. ‘Benim için bir Kahvaltıcıda, Süt Ürünleri satan firmada, Gurmede en öncelikli şey temizlik ve hijyendir. Bunun ne kadar önemli olduğunu Pandemide bir kez daha gördük. Bizim Firmamız 75 yıllık geçmişe sahip Üçüncü kuşak olarak günümüzde devam ettirdiğimiz Toptan ve perakende oldukça deneyimli bir firma. Babam Muhsin Erol ‘Erol Peynirclik’ olarak yine Anadolu’da toptan olarak devam ediyor. Ben ise Erol Peynircilik Gurme olarak Telsiz Mahallemizde perakende bu mekânı açtım. Buranın konsepti Yöresel ve Organik ürünler, Anadolulunun bir çok noktasından gelen yöresel ürünler burada mevcut Kastamonu’dan gülük odun ekmeği getiriyoruz. Ezcincan’ın Çiçek Balı, Afyonun sucuğu, Kastamonu Canlılar’ın Pastırması, Trabzon’un yayla tereyağı gibi birçok çeşidimiz var. Önceliğimiz müşteri memnuniyetimiz. Bize bir kez gelen müşteriyi biz daimi olarak görüyoruz. O artık her defasında bize gelir. Vatandaşlarımızın Erol Peynircilik Gurme’den aldıkları ve sorunlul çıkan bir ürünleri varsa anında değişim yapıyoruz. Şunun çok net altının çiziyorum. Kahvaltıya dair her şey Erol Peynircilik Gurme’de bir kez gelsinler artık buranın müdavimi olacaklar. Dedi.

Adres: Telsiz Mahallesi 83. Cadde No:68-70 / B   Zeytinburnu / İstanbul GSM: 0 (534) 735-9937

 

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.