SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sefer Camkıran Telsiz Mahallesi Muhtarlığı için Aday

SAĞLIK 03.08.2023 - 10:11, Güncelleme: 03.08.2023 - 10:11
 

Sefer Camkıran Telsiz Mahallesi Muhtarlığı için Aday

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinin sevilen simalarından Doğma Büyüme Telsiz Mahalleli olan 50 Yıldır Telsiz Mahallesinde ikamet eden Sefer Camkıran Muhtarlık için kolları sıvadı.

Zeytinburnu’nun en büyük Mahallesi olan Telsiz’in çözülmeyen sorunlarına çözüm üretmek, Mahalle kültürünü yeniden canlandırmak, İhtiyaç sahibi ailelere el uzatmak, zengin ile ihtiyaç sahibi olanı aynı sofrada buluşturmak için Sefer Camkıran Telsiz Mahallesi muhtar adayıyım dedi.  Aslen Çankırı olan, doğma büyüme Telsiz Mahalleli Sefer Camkıran 1974 yılında Zeytinburnu’nda dünyaya geldi. Evli ve Üç Çocuk Babasıdır, özel sektörde iş hayatına devam etmektedir. Sefer Camkıran, Aynı zamanda Telsiz Mahallesi Azasıdır. Her yöreden muhtar azalarını hazırlayan Telsiz Muhtar adayı amacım İlçemizin en büyük mahallesini hak ettiği bir yönetime kavuşturmak dedi.   
Zeytinburnu Telsiz Mahallesinin sevilen simalarından Doğma Büyüme Telsiz Mahalleli olan 50 Yıldır Telsiz Mahallesinde ikamet eden Sefer Camkıran Muhtarlık için kolları sıvadı.

Zeytinburnu’nun en büyük Mahallesi olan Telsiz’in çözülmeyen sorunlarına çözüm üretmek, Mahalle kültürünü yeniden canlandırmak, İhtiyaç sahibi ailelere el uzatmak, zengin ile ihtiyaç sahibi olanı aynı sofrada buluşturmak için Sefer Camkıran Telsiz Mahallesi muhtar adayıyım dedi. 

Aslen Çankırı olan, doğma büyüme Telsiz Mahalleli Sefer Camkıran 1974 yılında Zeytinburnu’nda dünyaya geldi. Evli ve Üç Çocuk Babasıdır, özel sektörde iş hayatına devam etmektedir.

Sefer Camkıran, Aynı zamanda Telsiz Mahallesi Azasıdır. Her yöreden muhtar azalarını hazırlayan Telsiz Muhtar adayı amacım İlçemizin en büyük mahallesini hak ettiği bir yönetime kavuşturmak dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.