SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Perihan Togay’a AK Teşkilattan tam destek

GÜNDEM 28.02.2015 - 21:40, Güncelleme: 28.02.2015 - 21:40
 

Perihan Togay’a AK Teşkilattan tam destek

Uzun Yıllardır Zeytinburnu’nda AK Parti Teşkilatının içinde aktif görev alan hanımefendi kişiliği ile tüm ilçenin takdirini toplayan Perihan Togay 2.Bölden Milletvekili Aday Adayı oldu.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Perihan Togay Gazetemize Adaylığıyla ilgili şu açıklmayı yaptı. AK Parti Genel Kurucu Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  kefenini  giyerek yola çıktığı partide olmanın huzurunu ve onurunu yaşamaktayım. AK Parti siyasetin odağına insan ve insana hizmeti yerleştirmiştir. Barış ve güveni temsil etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’’ felsefesine uyarak,onunla beraber ben de kefenimi giyinerek bu kutsal dava yolunda yer aldım. Ülkemi temsil  amacı ile,teşkilatımdan almış olduğum eğitimi kendi siyasi birikimimle birleştirerek,İlçe Başkanımın,ailemin,siyasi büyüklerimin ve dava arkadaşlarımın onayını alarak Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım.Bu görevi  yapacağıma inancım tamdır.Eğer bu görev şahsıma layık görülürse milletin teveccühü ve takdirini kazanan hizmetleri sayesinde, herkesin gönlünde taht kurmuş, yeni Türkiye'nin bütün renklerinin, bölgelerinin din, dil, ırk ve renk ayırt etmeksizin milletin partisi  olmuş bir davada  en iyi şekilde  hizmet edeceğim. AK kadrolar içerisinde görev alarak milletimize hizmet etme onuruna erişmiş bir kardeşiniz olarak, bu kutsal dava içerisinde yer almak ve aziz milletimize hizmet etmek bizim için büyük gurur ve onur vesilesi olmuştur. AK kadroların görev başında olması hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Yeni Türkiye'nin 2023 hedefinde aktif görev almak, Yeni Türkiye'nin oluşmasında etkin olmak adına göreve talip oldum. Ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, katılımcılığa açık, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkmaya çalışan, değişimi ve dönüşümü sadece takip eden değil, bizzat gerçekleştirmeye çalışan, sosyal diyaloga açık, dürüst, üreten, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, kenti, kimliği ve kültürü ile barışık, kendisini değil İstanbul’u, Zeytinburnu’nu düşünen bir Vekil olmak için elimden geleninin fazlasını yapacağımın sözünü veriyorum dedi. PERİHAN TOĞAY KİMDİR? Perihan TOĞAY, Eğitimci bir ailenin kızı. AK Parti ailesinin içerisinde kurulduğundan bu güne  ailece görev aldılar. On yıl boyunca Zeytinburnu teşkilatında aktif olarak görev yaptı. İlçe Kadın Kolları Tanıtım Medyadan sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Perihan Togay, Büyükşehir Belediyesinin AK Parti adına yapmış olduğu ‘’Hizmet Yerinde Görülür’’projesinde rehberlik  yaptı. Sivil Toplum Kuruluşlarında yer aldı. Bingöl AB-I Hayat Platformu kurucu üyesi.Yirmi altı yıldır Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir. Perihan Togay;  en son kurucu müdürlüğünü yapmış olduğu Zeytinburnu Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğünden 2008 yılında emekliye ayrılan Emsal Togay'ın eşidir.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Uzun Yıllardır Zeytinburnu’nda AK Parti Teşkilatının içinde aktif görev alan hanımefendi kişiliği ile tüm ilçenin takdirini toplayan Perihan Togay 2.Bölden Milletvekili Aday Adayı oldu.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Perihan Togay Gazetemize Adaylığıyla ilgili şu açıklmayı yaptı. AK Parti Genel Kurucu Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  kefenini  giyerek yola çıktığı partide olmanın huzurunu ve onurunu yaşamaktayım. AK Parti siyasetin odağına insan ve insana hizmeti yerleştirmiştir. Barış ve güveni temsil etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’’ felsefesine uyarak,onunla beraber ben de kefenimi giyinerek bu kutsal dava yolunda yer aldım.

Ülkemi temsil  amacı ile,teşkilatımdan almış olduğum eğitimi kendi siyasi birikimimle birleştirerek,İlçe Başkanımın,ailemin,siyasi büyüklerimin ve dava arkadaşlarımın onayını alarak Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım.Bu görevi  yapacağıma inancım tamdır.Eğer bu görev şahsıma layık görülürse milletin teveccühü ve takdirini kazanan hizmetleri sayesinde, herkesin gönlünde taht kurmuş, yeni Türkiye'nin bütün renklerinin, bölgelerinin din, dil, ırk ve renk ayırt etmeksizin milletin partisi  olmuş bir davada  en iyi şekilde  hizmet edeceğim.

AK kadrolar içerisinde görev alarak milletimize hizmet etme onuruna erişmiş bir kardeşiniz olarak, bu kutsal dava içerisinde yer almak ve aziz milletimize hizmet etmek bizim için büyük gurur ve onur vesilesi olmuştur. AK kadroların görev başında olması hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Yeni Türkiye'nin 2023 hedefinde aktif görev almak, Yeni Türkiye'nin oluşmasında etkin olmak adına göreve talip oldum.

Ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, katılımcılığa açık, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkmaya çalışan, değişimi ve dönüşümü sadece takip eden değil, bizzat gerçekleştirmeye çalışan, sosyal diyaloga açık, dürüst, üreten, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, kenti, kimliği ve kültürü ile barışık, kendisini değil İstanbul’u, Zeytinburnu’nu düşünen bir Vekil olmak için elimden geleninin fazlasını yapacağımın sözünü veriyorum dedi.

PERİHAN TOĞAY KİMDİR?

Perihan TOĞAY, Eğitimci bir ailenin kızı. AK Parti ailesinin içerisinde kurulduğundan bu güne  ailece görev aldılar. On yıl boyunca Zeytinburnu teşkilatında aktif olarak görev yaptı. İlçe Kadın Kolları Tanıtım Medyadan sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Perihan Togay, Büyükşehir Belediyesinin AK Parti adına yapmış olduğu ‘’Hizmet Yerinde Görülür’’projesinde rehberlik  yaptı. Sivil Toplum Kuruluşlarında yer aldı. Bingöl AB-I Hayat Platformu kurucu üyesi.Yirmi altı yıldır Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir. Perihan Togay;  en son kurucu müdürlüğünü yapmış olduğu Zeytinburnu Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğünden 2008 yılında emekliye ayrılan Emsal Togay'ın eşidir.

kullan

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.