SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mustafa Yalçınkaya Zeytinburnu Meclisinde Orduluların sesi olacak

SİYASET 28.02.2024 - 09:49, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:49
 

Mustafa Yalçınkaya Zeytinburnu Meclisinde Orduluların sesi olacak

Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Karadeniz Bölgesini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya artık Zeytinburnu Meclisinde Orduluların Sesi olacak.

Aday Tanıtım Toplantısına Belediye Başkanı Ömer Arısoy AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis üyesi Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye ilk olarak ilçe Başkanı Selami Delibalta çıktı. Başkan Konuşmasında Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’un verdiği tümü sözleri yerine getirdiği ve üstüne İBB’nin Zeytinburnu’nda yarım bıraktığı işleri de tamamladığını söyledi.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında yeni dönemde Zeytinburnu yapacakları üç önemli projeden bahsetti.  Başkan Ömer Arısoy, önümüzdeki dönem yatırımları arasında öncelikli olan ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle ilçe sınırları içerisine inşa edilecek 400 yataklı hastanenin inşa çalışmalarına 1-2 ay içerisinde başlayacakları müjdesini verdi. Zeytinburnu Stadyumunun yeniden yapılması ve Seyir Terası’da Başkan Arısoy’un diğer iki önemli projesi.. Başkan Ömer Arısoy’un ardından kürsüye Zeytinburnu Meclisinde Orduluların sesi olacak olan Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yalçınkaya çıktı. Büyük hedeflere doğru sizlerle beraber yol yürüyen bir belediye başkanının yol arkadaşı olduğum için gurur duyuyorum dedi. Yalçınkaya konuşmasına şöyle devam etti. Bugün burada, sizlerle bir araya gelmek ve Zeytinburnu'nun geleceği için birlikte adım atmaya hazır olduğumuzu ifade etmek için bulunuyorum. Ben Mustafa Yalçınkaya, Zeytinburnu'nun evlatlarından biriyim ve bu şehrin geleceği için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım. Zeytinburnu, tarihi ve kültürel zenginliğiyle İstanbul'un önemli ilçelerinden biridir. Ancak, bu zenginlikleri daha da ileriye taşıyabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Ben de bu noktada, Zeytinburnu'nun potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum. Şehrimizin temel sorunlarını ne olduğunu ve ne yapılması gerektiğini bilen bir başkanımız ile yol yürüyoruz. Bu sorunları çözmek için projelerimiz hazır ve kararlıyız. Altyapıyı güçlendirecek, çevreyi koruyacak, istihdamı artıracak ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunacak projelerimizle Zeytinburnu'nu daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Ancak, bunları başaramamız için sizlerin Ömer başkanımıza ve murat kuruma desteği ve katkıları olmadan bu yolculuk daha da zor olacaktır. Bu nedenle, sizlerin sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üreterek, birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorum. Sevgili Zeytinburnu kardeşlerim benim için bu sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda şehrim ve insanlarım için bir hizmet yolculuğudur. Sizlerin desteğiyle, Zeytinburnu'nu daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getireceğimize inanıyorum. Bu nedenle, 31 Mart'ta sandıklara giderek, Zeytinburnu'nun geleceği için Ömer Arısoy başkanımıza ve İbb de murat kurum başkanımıza destek vermenizi istiyorum. Birlikte, daha güçlü bir Zeytinburnu için çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Teşekkür ederim dedi. Konuşmaların ardından gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi 
Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Karadeniz Bölgesini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti İlçe Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya artık Zeytinburnu Meclisinde Orduluların Sesi olacak.

Aday Tanıtım Toplantısına Belediye Başkanı Ömer Arısoy AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis üyesi Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye ilk olarak ilçe Başkanı Selami Delibalta çıktı. Başkan Konuşmasında Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’un verdiği tümü sözleri yerine getirdiği ve üstüne İBB’nin Zeytinburnu’nda yarım bıraktığı işleri de tamamladığını söyledi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında yeni dönemde Zeytinburnu yapacakları üç önemli projeden bahsetti.  Başkan Ömer Arısoy, önümüzdeki dönem yatırımları arasında öncelikli olan ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle ilçe sınırları içerisine inşa edilecek 400 yataklı hastanenin inşa çalışmalarına 1-2 ay içerisinde başlayacakları müjdesini verdi. Zeytinburnu Stadyumunun yeniden yapılması ve Seyir Terası’da Başkan Arısoy’un diğer iki önemli projesi..

Başkan Ömer Arısoy’un ardından kürsüye Zeytinburnu Meclisinde Orduluların sesi olacak olan Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yalçınkaya çıktı. Büyük hedeflere doğru sizlerle beraber yol yürüyen bir belediye başkanının yol arkadaşı olduğum için gurur duyuyorum dedi. Yalçınkaya konuşmasına şöyle devam etti. Bugün burada, sizlerle bir araya gelmek ve Zeytinburnu'nun geleceği için birlikte adım atmaya hazır olduğumuzu ifade etmek için bulunuyorum. Ben Mustafa Yalçınkaya, Zeytinburnu'nun evlatlarından biriyim ve bu şehrin geleceği için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım.

Zeytinburnu, tarihi ve kültürel zenginliğiyle İstanbul'un önemli ilçelerinden biridir. Ancak, bu zenginlikleri daha da ileriye taşıyabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Ben de bu noktada, Zeytinburnu'nun potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum.
Şehrimizin temel sorunlarını ne olduğunu ve ne yapılması gerektiğini bilen bir başkanımız ile yol yürüyoruz. Bu sorunları çözmek için projelerimiz hazır ve kararlıyız. Altyapıyı güçlendirecek, çevreyi koruyacak, istihdamı artıracak ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunacak projelerimizle Zeytinburnu'nu daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz.

Ancak, bunları başaramamız için sizlerin Ömer başkanımıza ve murat kuruma desteği ve katkıları olmadan bu yolculuk daha da zor olacaktır. Bu nedenle, sizlerin sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üreterek, birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorum.
Sevgili Zeytinburnu kardeşlerim benim için bu sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda şehrim ve insanlarım için bir hizmet yolculuğudur. Sizlerin desteğiyle, Zeytinburnu'nu daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getireceğimize inanıyorum.

Bu nedenle, 31 Mart'ta sandıklara giderek, Zeytinburnu'nun geleceği için Ömer Arısoy başkanımıza ve İbb de murat kurum başkanımıza destek vermenizi istiyorum. Birlikte, daha güçlü bir Zeytinburnu için çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Teşekkür ederim dedi. Konuşmaların ardından gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.