SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Muhtar Derya Akkılıç Toprağa verildi

GÜNDEM 08.02.2024 - 11:05, Güncelleme: 08.02.2024 - 17:16
 

Muhtar Derya Akkılıç Toprağa verildi

Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Seçildiği günden bugüne kadar sağlık sorulanları ile uğraşan buna rağmen görevini neredeyse hiç aksatmayan Veliefendi Mahallesinin sevilen muhtarı Derya Akılıç’ın vefatı Zeytinburnu’nu yas boğdu.

Derya Akkılıç 2019 Yerel seçimlerinde uzun 45 yıl sonra Veliefendi Mahallesinde Yerel Yönetim seçimlerinde değişimi sağlayarak Mahalle muhtarı seçilmişti. Veli Özarslan’dan görevi devralan Derya Akkılıç görev yaptığı 5 yılda pandemiye rağmen çok önemli çalışmalara imza attı. İhtiyaç sahiplerinin sesi oldu. Sünnet merasimleri ve kermesler düzenledi. Mahallenin sorunlarına kısa süreler içinde çözüm üretti. Bu süreçte diğer bir yandan da sağlık sorunları ile uğraştı. Böbrek nakli oldu fakat sağlığına kavuşmadı. Bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Entübe edildi. Yoğun bakıma yatmada önce yeniden yeni dönemde aday olduğunu açıklamıştı fakat sağlık sorunları buna müsaade etmedi ve sessiz sedasız aramızdan ayrıldı.  Merhumenin cenaze namazı 8 Şubat Perşembe Günü Öğle Namazına müteakiben Bağ caminde kılındı. Zeytinburnu Halkı cenazeye adeta akın etti. Akkılıç Ailesini bu zor günlerinde Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayları Metin Doğan, Süleyman Uluocak, 3. Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları, Muhtarlar ve Zeytinburnu Halkı Yalnız Bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Derya Akkılıç Silivri'deki Aile kabristanlığında toprağa verildi. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine, ailesine ve Zeytinburnu Halkına baş sağlığı diliyoruz..  
Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Seçildiği günden bugüne kadar sağlık sorulanları ile uğraşan buna rağmen görevini neredeyse hiç aksatmayan Veliefendi Mahallesinin sevilen muhtarı Derya Akılıç’ın vefatı Zeytinburnu’nu yas boğdu.

Derya Akkılıç 2019 Yerel seçimlerinde uzun 45 yıl sonra Veliefendi Mahallesinde Yerel Yönetim seçimlerinde değişimi sağlayarak Mahalle muhtarı seçilmişti. Veli Özarslan’dan görevi devralan Derya Akkılıç görev yaptığı 5 yılda pandemiye rağmen çok önemli çalışmalara imza attı. İhtiyaç sahiplerinin sesi oldu. Sünnet merasimleri ve kermesler düzenledi. Mahallenin sorunlarına kısa süreler içinde çözüm üretti. Bu süreçte diğer bir yandan da sağlık sorunları ile uğraştı. Böbrek nakli oldu fakat sağlığına kavuşmadı. Bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Entübe edildi. Yoğun bakıma yatmada önce yeniden yeni dönemde aday olduğunu açıklamıştı fakat sağlık sorunları buna müsaade etmedi ve sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. 

Merhumenin cenaze namazı 8 Şubat Perşembe Günü Öğle Namazına müteakiben Bağ caminde kılındı. Zeytinburnu Halkı cenazeye adeta akın etti. Akkılıç Ailesini bu zor günlerinde Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayları Metin Doğan, Süleyman Uluocak, 3. Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları, Muhtarlar ve Zeytinburnu Halkı Yalnız Bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Derya Akkılıç Silivri'deki Aile kabristanlığında toprağa verildi. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine, ailesine ve Zeytinburnu Halkına baş sağlığı diliyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.