SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merhum Hacı Ali Necat Develi Dualarla Anıldı!

GÜNDEM 19.02.2024 - 00:03, Güncelleme: 19.02.2024 - 00:03
 

Merhum Hacı Ali Necat Develi Dualarla Anıldı!

Zeytinburnu'nun tanınan esnaflarından Tanrıverdi Kebap Kurucusu, Mehmet, Şahin ve Metin Develi'nin babaları Ali Necat Develi'nin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu.

Zeytinburnu'nun tanınan esnaflarından Tanrıverdi Kebap Kurucusu Ali Necat Develi'nin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. Seda Mescidi'nde akşam namazı sonrası yapılan programda konukları merhum Ali Necat Develi'nin oğulları Mehmet, Şahin ve Metin Develi karşıladı. Zeytinburnu Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Metin Develi’nin de babası olan merhum Ali Necat Develi için Emine İnanç Camii eski imamı Metin Şentürk'ün Kuran-Kerim tilaveti ve dualarıyla yâd edildi. Programa Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İyi Parti eski Başkanı Hasan Hoşben, Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, Doğu ve Güneydoğu Derneği Başkanı A. Fuat Bodur, yıllardır yanında çalışan personeli, eş dost ve akrabaları ile sevenleri aktıldı. Program sonrası taziyeleri kabul eden Mehmet, Şahin ve Metin Develi kardeşler namazdan sonra konuklara yemek ikramında bulundular.
Zeytinburnu'nun tanınan esnaflarından Tanrıverdi Kebap Kurucusu, Mehmet, Şahin ve Metin Develi'nin babaları Ali Necat Develi'nin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu.

Zeytinburnu'nun tanınan esnaflarından Tanrıverdi Kebap Kurucusu Ali Necat Develi'nin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu.

Seda Mescidi'nde akşam namazı sonrası yapılan programda konukları merhum Ali Necat Develi'nin oğulları Mehmet, Şahin ve Metin Develi karşıladı. Zeytinburnu Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Metin Develi’nin de babası olan merhum Ali Necat Develi için Emine İnanç Camii eski imamı Metin Şentürk'ün Kuran-Kerim tilaveti ve dualarıyla yâd edildi.

Programa Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İyi Parti eski Başkanı Hasan Hoşben, Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, Doğu ve Güneydoğu Derneği Başkanı A. Fuat Bodur, yıllardır yanında çalışan personeli, eş dost ve akrabaları ile sevenleri aktıldı.

Program sonrası taziyeleri kabul eden Mehmet, Şahin ve Metin Develi kardeşler namazdan sonra konuklara yemek ikramında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.