SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Karnesini alan öğrenciler soluğu Zeytinburnu Buz Adası’nda aldı

GÜNDEM 23.01.2024 - 18:51, Güncelleme: 23.01.2024 - 18:51
 

Karnesini alan öğrenciler soluğu Zeytinburnu Buz Adası’nda aldı

Zeytinburnu Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini daha verimli geçirmeleri için birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler hazırladı. Geçen yıl sömestr tatilinde yaklaşık 5 bin öğrencinin katıldığı etkinlikler bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK BUZ PİSTİ’NDE PATENLER ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR Avrupa’nın en büyük buz pisti Zeytinburnu Buz Adası’nda öğrencilere uzman eğitmenler tarafından temel kayak dersleri veriliyor. Ücretsiz ve günde 1 seans olacak eğitim sırasında kullanılacak paten ve koruyucu ekipmanlar, Zeytinburnu Buz Pisti tarafından hijyen koşullarına uygun şekilde hazırlanıyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve öğrencilerin buluşacağı Buz Adası’na tüm basın mensuplarımız davetlidir. Tarih: 24.01.2024 Saat: 14.00 Zeytinburnu Buz Adası: Veliefendi, Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Zeytinburnu, İstanbul. ZEYTİNBURNU BUZ ADASI HAKKINDA Uluslararası standartlara sahip Zeytinburnu Buz Adası’nda, alt ve üst katlarda aynı anda hizmet verebilen iki ayrı buz pisti bulunuyor. 2 bin 400 kişilik tribünü bulunan ana sahada ulusal ve uluslararası spor müsabakaları, gösteri veya etkinlikler yapılırken, alt pist aynı anda serbest buz pateni ve antrenmanlar için kullanılabiliyor.
Zeytinburnu Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini daha verimli geçirmeleri için birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler hazırladı. Geçen yıl sömestr tatilinde yaklaşık 5 bin öğrencinin katıldığı etkinlikler bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK BUZ PİSTİ’NDE PATENLER ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Avrupa’nın en büyük buz pisti Zeytinburnu Buz Adası’nda öğrencilere uzman eğitmenler tarafından temel kayak dersleri veriliyor. Ücretsiz ve günde 1 seans olacak eğitim sırasında kullanılacak paten ve koruyucu ekipmanlar, Zeytinburnu Buz Pisti tarafından hijyen koşullarına uygun şekilde hazırlanıyor.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve öğrencilerin buluşacağı Buz Adası’na tüm basın mensuplarımız davetlidir.

Tarih: 24.01.2024
Saat: 14.00
Zeytinburnu Buz Adası: Veliefendi, Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Zeytinburnu, İstanbul.

ZEYTİNBURNU BUZ ADASI HAKKINDA

Uluslararası standartlara sahip Zeytinburnu Buz Adası’nda, alt ve üst katlarda aynı anda hizmet verebilen iki ayrı buz pisti bulunuyor. 2 bin 400 kişilik tribünü bulunan ana sahada ulusal ve uluslararası spor müsabakaları, gösteri veya etkinlikler yapılırken, alt pist aynı anda serbest buz pateni ve antrenmanlar için kullanılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.