SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu Kongreye gidiyor

KÜLTÜR 22.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 22.03.2018 - 11:38
 

İYİ Parti Zeytinburnu Kongreye gidiyor

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığının 1.Olağan Kongresi 8 Nisan Pazar Günü Saat 12:00’ da Zeytinburnu Öğretmenler Evinde bu ilana göre yapılacaktır. Tüm Üyelere duyurulur.

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Kurucu Ahmet Çelik Başkanlığında kongre gündemli toplandı. Toplantıda İYİ Parti Genel İdare Kurulu kararınca, Olağan kongre ve ilçe yönetim kurulu seçimlerinin yapılması için Parti tüzüğünün 28. Maddesi 2. Fıkrası gereğince kongre ve seçimlerin salt çoğunlukla yapılması kararı alındı. Alınan Kararlar gereği İYİ Parti Zeytinburnu 1.Olağan Kongresi 07/04/2018 tarihinde saat 12:00'de Zeytinburnu İlçe Başkanlığında, çoğunluk sağlanmadığı takdirde 08/04/2018 tarihinde saat 12:00'de Zeytinburnu Öğretmen Evi'nde ( Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:39 Zeytinburnu / İstanbul) Adresinde yapılacaktır.  Tüm İYİ Parti Zeytinburnu Üyelerine ve Teşkilatına duyurulur GÜNDEM: 1-Yoklama ve açılış 2-Kongre Başkanlık Divanının seçimi 3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 4-Faaliyet Raporunun Okunması ve ibrası 5-Mali Raporun Okunması ve İbrası 6-Tahmini Bütçenin okunması ve oylanması 7-Siyasi Konuşmalar 8-Seçimler 9-Dilek ve Temenniler 10 Kapanış AHMET ÇELİK/ İYİ PARTİ ZEYTİNBURNU İLÇE BAŞKANI
İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığının 1.Olağan Kongresi 8 Nisan Pazar Günü Saat 12:00’ da Zeytinburnu Öğretmenler Evinde bu ilana göre yapılacaktır. Tüm Üyelere duyurulur.

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Kurucu Ahmet Çelik Başkanlığında kongre gündemli toplandı. Toplantıda İYİ Parti Genel İdare Kurulu kararınca, Olağan kongre ve ilçe yönetim kurulu seçimlerinin yapılması için Parti tüzüğünün 28. Maddesi 2. Fıkrası gereğince kongre ve seçimlerin salt çoğunlukla yapılması kararı alındı.

Alınan Kararlar gereği İYİ Parti Zeytinburnu 1.Olağan Kongresi 07/04/2018 tarihinde saat 12:00'de Zeytinburnu İlçe Başkanlığında, çoğunluk sağlanmadığı takdirde 08/04/2018 tarihinde saat 12:00'de Zeytinburnu Öğretmen Evi'nde ( Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:39 Zeytinburnu / İstanbul) Adresinde yapılacaktır.  Tüm İYİ Parti Zeytinburnu Üyelerine ve Teşkilatına duyurulur

GÜNDEM:

1-Yoklama ve açılış
2-Kongre Başkanlık Divanının seçimi
3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4-Faaliyet Raporunun Okunması ve ibrası
5-Mali Raporun Okunması ve İbrası
6-Tahmini Bütçenin okunması ve oylanması
7-Siyasi Konuşmalar
8-Seçimler
9-Dilek ve Temenniler
10 Kapanış

AHMET ÇELİK/ İYİ PARTİ ZEYTİNBURNU İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.