SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İTO Mesleki ve Anadolu Lisesi ZKS'de sergi açtı

EĞİTİM 03.06.2015 - 20:23, Güncelleme: 03.06.2015 - 20:23
 

İTO Mesleki ve Anadolu Lisesi ZKS'de sergi açtı

Zeytinburnu İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde açtığı sergi açtı. Açılışı 5.5 yaşındaki minik Kayra Berk Bildik ile birlikte yapan Belediye Başkanı Murat AYDIN eserler ve öğrenciler ile ilgilenip bol bol fotoğraf çekti.

İlçemizdeki birçok iş adamı, kurum ve kuruluşların bu sergiyi izlemelerini ve hatta Merkezefendi’de bulunan bu okulu bizzat gezmelerini, okul müdürü Fazlı Şirin ve öğretmenlerden bilgi edinmelerini isterdik. Zira bu okulun öğrencileri grafik ve tasarımlarda harikalar yaratıyorlar.  2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim yılında bu okulda müdür olarak göreve başlayan Fazlı Şirin yaptığı köklü değişimler, öğretmen – öğrenci diyaloglarındaki müstesna titizliği ile adeta farklılık yarattı. Bu farklılık da sergi ile zaten gözler önüne serilmişti.  Zeytinburnu Merkezefendi’de olan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Ürünleri Sergisi göz kamaştırdı. Boyama Kitapları, Vektörel Laleler, Maketler, Karakalem Çalışmalar, El İle Kitap Forması Dikişleri, Kurumsal Kimlik Ürünleri, Dijital  Baskı Çalışmaları, Çizgi Film Kahramanları Çizimleri, Gıda Ürünleri Mönü Çalışma ve Tasarımları, Vektörel Portreler, Ambalaj Tasarımları, Takvim ve Türleri Çalışmaları Bahar Şenlikleri, Çanakkale 100. Yıl Afiş Çalışmaları v e Mehmet Akif Ersoy’u anma Afiş Çalışmaları’ndan oluşan, Stand ve Reklam Panoları’nda sergilenen 1000’e yakın eser izleyenleri hayran bıraktı. Yılsonu okul etkinlikleri olarak değerlendirilen sergide Grafik, Matbaa ve Bilişim öğrencilerinin hazırladığı eserler öğrencilerin becerileri gözler önüne serdi. ZKSM’de düzenlenen serginin açılış kurdelesi Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Öğretmen Sümeyra Bildik’in 5.5 yaşındaki oğlu Kayra Berk Bildik ile birlikte kesildi kesildi. Murat Aydın öğretmenlerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrenciler ile bol bol sohbet eden Murat Aydın fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Sergi açılışında ilçemizde pek tanınmayan bu okulun ufkunun açılmasını sağlayan okul müdürü Fazlı Şirin ve tüm öğretmenlerde ayrı ayrı kutlamak gerek. Açılış törenine öğrenci velileri, davetlilerin yanı sıra Sultanahmet İbrahim Müteferrika Matbaa ve Meslek Okulu Koruma Derneği Başkanı Soner Yalçınöz, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet TOSUN yanı sıra okulun Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmenleri;  Yasemin Hülya Eğerci, Abdülkerim Akyüz, Sümeyra Bildik, Elvin Ateşli; Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Muammer Eğer ve Özlem Gülden; Matbaa Teknolojileri Öğretmenleri Gonca Aydeğer, Özkan Elgay ve Uğur Aydın herkesle ayrı ayrı ilgilenirken açılış kurdelesi kesimi ardından başlayan kokteyl ile ikram sunumları, eserleri bulunan tüm öğrenciler ve arkadaşlarının da herkesle ilgilenmeleri hayli mükemmeldi. Emeği geçen herkesi yürekten kutlarız. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde açtığı sergi açtı. Açılışı 5.5 yaşındaki minik Kayra Berk Bildik ile birlikte yapan Belediye Başkanı Murat AYDIN eserler ve öğrenciler ile ilgilenip bol bol fotoğraf çekti.

İlçemizdeki birçok iş adamı, kurum ve kuruluşların bu sergiyi izlemelerini ve hatta Merkezefendi’de bulunan bu okulu bizzat gezmelerini, okul müdürü Fazlı Şirin ve öğretmenlerden bilgi edinmelerini isterdik. Zira bu okulun öğrencileri grafik ve tasarımlarda harikalar yaratıyorlar.  2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim yılında bu okulda müdür olarak göreve başlayan Fazlı Şirin yaptığı köklü değişimler, öğretmen – öğrenci diyaloglarındaki müstesna titizliği ile adeta farklılık yarattı. Bu farklılık da sergi ile zaten gözler önüne serilmişti. 

Zeytinburnu Merkezefendi’de olan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Ürünleri Sergisi göz kamaştırdı. Boyama Kitapları, Vektörel Laleler, Maketler, Karakalem Çalışmalar, El İle Kitap Forması Dikişleri, Kurumsal Kimlik Ürünleri, Dijital  Baskı Çalışmaları, Çizgi Film Kahramanları Çizimleri, Gıda Ürünleri Mönü Çalışma ve Tasarımları, Vektörel Portreler, Ambalaj Tasarımları, Takvim ve Türleri Çalışmaları Bahar Şenlikleri, Çanakkale 100. Yıl Afiş Çalışmaları v e Mehmet Akif Ersoy’u anma Afiş Çalışmaları’ndan oluşan, Stand ve Reklam Panoları’nda sergilenen 1000’e yakın eser izleyenleri hayran bıraktı. Yılsonu okul etkinlikleri olarak değerlendirilen sergide Grafik, Matbaa ve Bilişim öğrencilerinin hazırladığı eserler öğrencilerin becerileri gözler önüne serdi. ZKSM’de düzenlenen serginin açılış kurdelesi Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Öğretmen Sümeyra Bildik’in 5.5 yaşındaki oğlu Kayra Berk Bildik ile birlikte kesildi
kesildi.

Murat Aydın öğretmenlerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrenciler ile bol bol sohbet eden Murat Aydın fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Sergi açılışında ilçemizde pek tanınmayan bu okulun ufkunun açılmasını sağlayan okul müdürü Fazlı Şirin ve tüm öğretmenlerde ayrı ayrı kutlamak gerek. Açılış törenine öğrenci velileri, davetlilerin yanı sıra Sultanahmet İbrahim Müteferrika Matbaa ve Meslek Okulu Koruma Derneği Başkanı Soner Yalçınöz, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet TOSUN yanı sıra okulun Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmenleri;  Yasemin Hülya Eğerci, Abdülkerim Akyüz, Sümeyra Bildik, Elvin Ateşli; Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Muammer Eğer ve Özlem Gülden; Matbaa Teknolojileri Öğretmenleri Gonca Aydeğer, Özkan Elgay ve Uğur Aydın herkesle ayrı ayrı ilgilenirken açılış kurdelesi kesimi ardından başlayan kokteyl ile ikram sunumları, eserleri bulunan tüm öğrenciler ve arkadaşlarının da herkesle ilgilenmeleri hayli mükemmeldi. Emeği geçen herkesi yürekten kutlarız.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.