SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Siyasilerden Zeytinburnu emniyetine ziyaret

GÜNDEM 09.08.2012 - 18:05, Güncelleme: 09.08.2012 - 18:05
 

Siyasilerden Zeytinburnu emniyetine ziyaret

Ak Parti ve MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatları Zeytinburnu’nun yeni emniyet Müdürü Metin Titiz’i makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Bahattin Ünver, Sosyal işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Metin Develi, Halkla ilişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Yıldırım Emen, Seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Av. Saffet Öz 'den oluşan AK Parti heyeti, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fetih Ahmet Alparslan, Teşkilat Başkanı Metin Şengöz ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan MHP Heyetini samimi ve içten bir şekilde kapıda karşılayan çiçeği burnunda Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Metin Titiz ile Ak parti ve MHP Heyetlerine heyet ilçenin gelişmesi adına iş birliği yapacaklarını ifade ettiler. Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Metin Titiz ziyaret nedeni ile yaptığı konuşmada şunları ifade etti " Emniyet mensubu olarak birinci vazifelerinin halkın huzur ve güvenini sağlamak olduğunu ifade etti”. Titiz konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Bizim de siyasi partilerinde hedefi hizmet ettikleri ilçenin gelişim ve kalkınma sürecine katkı yapamaktır.Görevli olduğum ilçeye yararlı olmak için her kes ile tanışıp güzel işler yapmayı dilediğini ifade eden emniyet müdürü sözlerini sizleri burada görmek bize mutluluk veriyor diyerek' tamamladı. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, yeni Emniyet müdürü Metin Titiz'e yeni görevinde başarılar diledi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Ak Parti ve MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatları Zeytinburnu’nun yeni emniyet Müdürü Metin Titiz’i makamında ziyaret ettiler.
AK Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Bahattin Ünver, Sosyal işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Metin Develi, Halkla ilişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Yıldırım Emen, Seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Av. Saffet Öz 'den oluşan AK Parti heyeti, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fetih Ahmet Alparslan, Teşkilat Başkanı Metin Şengöz ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan MHP Heyetini samimi ve içten bir şekilde kapıda karşılayan çiçeği burnunda Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Metin Titiz ile Ak parti ve MHP Heyetlerine heyet ilçenin gelişmesi adına iş birliği yapacaklarını ifade ettiler.

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Metin Titiz ziyaret nedeni ile yaptığı konuşmada şunları ifade etti " Emniyet mensubu olarak birinci vazifelerinin halkın huzur ve güvenini sağlamak olduğunu ifade etti”. Titiz konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Bizim de siyasi partilerinde hedefi hizmet ettikleri ilçenin gelişim ve kalkınma sürecine katkı yapamaktır.Görevli olduğum ilçeye yararlı olmak için her kes ile tanışıp güzel işler yapmayı dilediğini ifade eden emniyet müdürü sözlerini sizleri burada görmek bize mutluluk veriyor diyerek' tamamladı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, yeni Emniyet müdürü Metin Titiz'e yeni görevinde başarılar diledi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.