SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Müjdat Yetkiner’e tam destek

29.07.2012 - 22:33, Güncelleme: 29.07.2012 - 22:33
 

Müjdat Yetkiner’e tam destek

TÜFAD İstanbul Şubesi’nin genel kuruluna az bir zaman kala Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği’nden Müjdat Yetkiner’e tam destek geldi

Dün akşam Yeşilılgaz Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde adaylardan Müjdat Yetkiner’i konuk eden Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği’nden Yetkiner’e tam destek çıktı. Kulüp antrenörlerinin tam kadroya yakın olarak hazır bulunduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan başkanlık adayı Müjdat Yetkiner yönetim olarak amaçlarının antrenörlüğü bir meslek olarak kabul ettirmek olduğunu söyledi. Yönetim işleyişinde bazı sıkıntılar olduğunu, kendilerinin de bunları düzelterek giderme düşüncesinde olduklarını kaydeden Yetkiner “Amacımız antrenörlüğü bir meslek olarak kabul ettirmek. Yanlış şeyler var. TÜFAD’ta bir dönemin değişmesini istiyorum. Bunu değiştirecek kişi de ben ve yönetimimizdir. Burada sizlerle yemek yemeye geldim oy istemeye değil. Eğer bu işi yapamazsak da başta ben ve yönetim kurulumuz görevi bırakırız.” ifadesini kullandı. Yetkiner “Bazı yerleri geçmek zorundayız. Birincisi TÜFAD olarak bizim 39 ilçemizde de temsilcimiz olacak. Bu temsilciler içinden başkan, yedek üyeler ve denetlemeciler çıkacak. Bu inşallah olursa bana nasip olacak. Bunu manevi görev olarak kabul ediyorum. Ben buraya gelirken oy pazarlığına gelmedim. Beni yemeğe çağırın, bana destek verin anlamında gelmedim. Ben Emrullah’’la telefonda görüştük. İftarda bizimle birlikte olur musun dedi. Ben de ‘Seve seve gelirim’ dedim. Zaten öyle bir karakterim yok.” şeklinde konuştu. Öte yandan Yeşilılgaz açık çay bahçesinde yapılan sohbetli toplantının ardından Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Yetkiner’i yönetim odasına ağırlayarak desteğini burada açıkladı. Yönetim kurulunun büyük bir çoğunlukla seçimde Yetkiner’i destekleme kararı aldıkları öğrenildi. Yetkiner’in de destek nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür ettiği, seçilmeleri halinde de derneğin sorunlarını TÜFAD’a taşımak için söz verdiği belirtildi. istanbulamatör
TÜFAD İstanbul Şubesi’nin genel kuruluna az bir zaman kala Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği’nden Müjdat Yetkiner’e tam destek geldi
Dün akşam Yeşilılgaz Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde adaylardan Müjdat Yetkiner’i konuk eden Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği’nden Yetkiner’e tam destek çıktı. Kulüp antrenörlerinin tam kadroya yakın olarak hazır bulunduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan başkanlık adayı Müjdat Yetkiner yönetim olarak amaçlarının antrenörlüğü bir meslek olarak kabul ettirmek olduğunu söyledi.

Yönetim işleyişinde bazı sıkıntılar olduğunu, kendilerinin de bunları düzelterek giderme düşüncesinde olduklarını kaydeden Yetkiner “Amacımız antrenörlüğü bir meslek olarak kabul ettirmek. Yanlış şeyler var. TÜFAD’ta bir dönemin değişmesini istiyorum. Bunu değiştirecek kişi de ben ve yönetimimizdir. Burada sizlerle yemek yemeye geldim oy istemeye değil. Eğer bu işi yapamazsak da başta ben ve yönetim kurulumuz görevi bırakırız.” ifadesini kullandı.

Yetkiner “Bazı yerleri geçmek zorundayız. Birincisi TÜFAD olarak bizim 39 ilçemizde de temsilcimiz olacak. Bu temsilciler içinden başkan, yedek üyeler ve denetlemeciler çıkacak. Bu inşallah olursa bana nasip olacak. Bunu manevi görev olarak kabul ediyorum. Ben buraya gelirken oy pazarlığına gelmedim. Beni yemeğe çağırın, bana destek verin anlamında gelmedim. Ben Emrullah’’la telefonda görüştük. İftarda bizimle birlikte olur musun dedi. Ben de ‘Seve seve gelirim’ dedim. Zaten öyle bir karakterim yok.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Yeşilılgaz açık çay bahçesinde yapılan sohbetli toplantının ardından Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Yetkiner’i yönetim odasına ağırlayarak desteğini burada açıkladı.

Yönetim kurulunun büyük bir çoğunlukla seçimde Yetkiner’i destekleme kararı aldıkları öğrenildi. Yetkiner’in de destek nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür ettiği, seçilmeleri halinde de derneğin sorunlarını TÜFAD’a taşımak için söz verdiği belirtildi.

istanbulamatör
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.