SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Has Zeytinburnu'ndan Kurtulmuş'a destek

GÜNDEM 24.07.2012 - 20:58, Güncelleme: 24.07.2012 - 20:58
 

Has Zeytinburnu'ndan Kurtulmuş'a destek

AK Parti'den gelen birleşme teklifi sonrasında HAS Parti il ve İlçe başkanları Genel Başkan Kurtulmuş'un arkasında olduklarını açıkladı

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya İl Başkanlarının destek toplantısının ardından ilçe yönetimini topladı ve toplantının ardından Genel Başkanlarına destek olacaklarını kamuoyu ile paylaştı. Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim, Kaya biz Genel Başkanımızın ilkelerine inandığımız için onunla birlikte yola çıktık. O gün olmadığı gibi bugün ve bugünden sonrada hiç bir zaman makam ve mevki peşine düşmedik düşmeyeceğiz. Genel Başkanımız her ne karar verirse versin onun sonuna kadar yanında yer alacağız. Mevcut süreçle ilgili olarak genel başkanımızla yapmış olduğumuz istişarede görüşlerimizi ifade ettik. Netice olarak genel başkanımızın alacağı her türlü karara destek vereceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.HAS PARTİ Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, AK Parti ile birleşme konusunda yaptığı değerlendirmede; Sayın Genel Başkanım nasıl karar verirse ben onunla beraber hareket edeceğim. Ak Parti değil hangi partiye geçerse geçsin onunla beraber sonuna kadar bu yolda devam edeceğiz.Biz Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’la beraber yola çıktık. Onun vereceği karar her ne olursa olsun ben kendisiyle beraber siyaset yapmaya devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanlık yapacak bilgi, deneyim ve kaliteye fazlasıyla sahip bir değerli siyasetçidir. Onun görüşlerine inanarak bu yola çıktık. Ve her ne olursa olsun, onun yanında yer alacağız. Genel Başkanımız bilim adamlığı, akademisyen olmasının yanı sıra ilkeli, dürüst ve kararlı siyaset yapan bir insandır.Yeni Türkiye'nin inşa edilmesinde, Türkiye'yi ileriye götürecek adımları atılmasında, doğruları söylemeğe devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Yeni süreçlerde bizim baştan beri söylediğimiz ilkeler ve prensipler çerçevesinde bir siyasi güç birliği için Genel Başkanımız Prof Dr. Numan Kurtulmuş'un yanındayız, destek verdiğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Bu sürecin insanlığa ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Bu birleşme sürecinde aramıza nifak tohumları ekmek isteyen bir takım kişilerin söylemleri değil Genel Başkanımızın yapacağı açıklamalar dikkate alınmalı ve yakından takip edilmelidir. Has Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Serkan Fettah ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş Yönetim Kurulu Üyeleri, Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın Has Parti'nin Ak Parti ile bütünleşme sürecinde Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a aldığı destek kararının sonuna kadar arkasında olduklarını ve bu süreçte ne gerekiyorsa ilçe Başkanları Abdulhakim Kaya ile birlikte bunu yapacaklarının altını çizdiler. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
AK Parti'den gelen birleşme teklifi sonrasında HAS Parti il ve İlçe başkanları Genel Başkan Kurtulmuş'un arkasında olduklarını açıkladı
Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya İl Başkanlarının destek toplantısının ardından ilçe yönetimini topladı ve toplantının ardından Genel Başkanlarına destek olacaklarını kamuoyu ile paylaştı.

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim, Kaya biz Genel Başkanımızın ilkelerine inandığımız için onunla birlikte yola çıktık. O gün olmadığı gibi bugün ve bugünden sonrada hiç bir zaman makam ve mevki peşine düşmedik düşmeyeceğiz. Genel Başkanımız her ne karar verirse versin onun sonuna kadar yanında yer alacağız. Mevcut süreçle ilgili olarak genel başkanımızla yapmış olduğumuz istişarede görüşlerimizi ifade ettik. Netice olarak genel başkanımızın alacağı her türlü karara destek vereceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.HAS PARTİ Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, AK Parti ile birleşme konusunda yaptığı değerlendirmede;

Sayın Genel Başkanım nasıl karar verirse ben onunla beraber hareket edeceğim. Ak Parti değil hangi partiye geçerse geçsin onunla beraber sonuna kadar bu yolda devam edeceğiz.Biz Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’la beraber yola çıktık. Onun vereceği karar her ne olursa olsun ben kendisiyle beraber siyaset yapmaya devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanlık yapacak bilgi, deneyim ve kaliteye fazlasıyla sahip bir değerli siyasetçidir. Onun görüşlerine inanarak bu yola çıktık. Ve her ne olursa olsun, onun yanında yer alacağız. Genel Başkanımız bilim adamlığı, akademisyen olmasının yanı sıra ilkeli, dürüst ve kararlı siyaset yapan bir insandır.Yeni Türkiye'nin inşa edilmesinde, Türkiye'yi ileriye götürecek adımları atılmasında, doğruları söylemeğe devam edeceğine inancımız sonsuzdur.

Yeni süreçlerde bizim baştan beri söylediğimiz ilkeler ve prensipler çerçevesinde bir siyasi güç birliği için Genel Başkanımız Prof Dr. Numan Kurtulmuş'un yanındayız, destek verdiğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Bu sürecin insanlığa ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

Bu birleşme sürecinde aramıza nifak tohumları ekmek isteyen bir takım kişilerin söylemleri değil Genel Başkanımızın yapacağı açıklamalar dikkate alınmalı ve yakından takip edilmelidir.

Has Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Serkan Fettah ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş Yönetim Kurulu Üyeleri, Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın Has Parti'nin Ak Parti ile bütünleşme sürecinde Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a aldığı destek kararının sonuna kadar arkasında olduklarını ve bu süreçte ne gerekiyorsa ilçe Başkanları Abdulhakim Kaya ile birlikte bunu yapacaklarının altını çizdiler.
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.