SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sokak iftarının ilk durağı Nuripaşa’ydı

22.07.2012 - 14:23, Güncelleme: 22.07.2012 - 14:23
 

Sokak iftarının ilk durağı Nuripaşa’ydı

Vatandaşlara daha önceki yıllarda olduğu gibi her zaman farklı bir Ramazan yaşatmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi bu yılda sokak iftarlarına kaliteyi artırarak devam ediyor.

Zeytinburnu Belediyesinin 2010 yılında başlattığı ve bir çok ilçe belediyeye örnek olduğu sokak iftarlarına üçüncü yılında da devem ediyor. Zeytinburnu Belediyesi, geçen yıllardan farklı olarak iftar sofralarını bu yıl Anadolu’ya taşıyor.. Zeytinburnu Belediyesi, manevi atmosfer ve paylaşma hazzının doruğa çıktığı şu günlerde, Türkiye’nin dört bir yanına kuracağı ‘iftar sofraları’ ile 7 ildeki 10 noktada binlerce vatandaşın Ramazan coşkusuna ortak olmağı hedefliyor. Ramazan etkinliklerinin Zeytinburnu ayağı; 19 Temmuz Perşembe günü Seyitnizam Camii’nde kılınan ilk Teravih Namazı’nın ardından yapılan limonata ikramıyla başladı, 21 Temmuz Cumartesi günü Nuripaşa Mahallesi 65. Sokak’ta verilecek ilk ‘Sokak İftarı’ verildi. Nuripaşa Mahallesindeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bini aşkın kişinin katıldığı iftarda adeta izdiham yaşandı. Okunana Kuran-ı Kerim'in ardından akşam ezanı ile birlikte binlerce kişi ilk sokak iftarında oruçlarını birlikte açmanı manevi hazzını yaşadılar.İlk iftar yemeğini İşadamı Esat Ulu verdi. İftar Programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan, ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar, Ak Parti Meclis Üyeleri Hasan Uluocak, Kadir Erbasan, Ak Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada bu yıl geçen yıllardan farklı olarak sokak sofralarını Zeytinburnu'nun yanı sıra Anadolu'nun bir çok noktasında kurarak Zeytinburnu İle Anadolu arasına köprü kuracaklarını söyledi. Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmalarında Türkiye'nin her geçen yıl daha güzel bir konuma geldiğini Ak Parti İktidarı olarak vatandaşın rahat bir yaşa sürmesi adına geceli gündüzlü çalıştıkların söylediler. İftarın ardından yapılan yemek duası ile birlikte Nuripaşa Mahallesindeki iftar programı sona erdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın teravih namazını Yeşiltepe Konyalı Camiinde kıldı. Teravih sonrası Başkan Aydın vatandaşlara buz gibi limonata dağıttı. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİN İFTAR PROGRAMI 21 TEMMUZ CUMARTESİ NURİ PAŞA MUHTARLIĞI YANI 65 SOKAK 23 TEMMUZ PAZARTESİ VELİ EFENDİ MAHALLESİ 74 / 1 SOKAK 24 TEMMUZ SALI MERKEZ EFENDİ MAHALLESİ G 80 SOKAK 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 5 TELSİZ MEHALLESİ 5 YOL SOKAK BELEDİYENİN ANADOLU SOKAK İFTARI PROGRAMI 26 TEMMUZ’DA ÇANAKKALE KEPEZ 27 TEMMUZ’DA ÇANAKKALE BİGA 31 TEMMUZ’DA GİRESUN BULANCAK 1 AĞUSTOS’TA GİRESUN PİRAZİZ 4 AĞUSTOS’TA DİYARBAKIR ÇERMİK 5 AĞUSTOS’TA BATMAN SASON 9 AĞUSTOS’TA KASTAMONU DEVREKANİ, 10 AĞUSTOS’DA ÇANKIRI ILGAZ, 11 AĞUSTOS’TA DA KONYA BOZKIR ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Vatandaşlara daha önceki yıllarda olduğu gibi her zaman farklı bir Ramazan yaşatmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi bu yılda sokak iftarlarına kaliteyi artırarak devam ediyor.
Zeytinburnu Belediyesinin 2010 yılında başlattığı ve bir çok ilçe belediyeye örnek olduğu sokak iftarlarına üçüncü yılında da devem ediyor. Zeytinburnu Belediyesi, geçen yıllardan farklı olarak iftar sofralarını bu yıl Anadolu’ya taşıyor.. Zeytinburnu Belediyesi, manevi atmosfer ve paylaşma hazzının doruğa çıktığı şu günlerde, Türkiye’nin dört bir yanına kuracağı ‘iftar sofraları’ ile 7 ildeki 10 noktada binlerce vatandaşın Ramazan coşkusuna ortak olmağı hedefliyor.

Ramazan etkinliklerinin Zeytinburnu ayağı; 19 Temmuz Perşembe günü Seyitnizam Camii’nde kılınan ilk Teravih Namazı’nın ardından yapılan limonata ikramıyla başladı, 21 Temmuz Cumartesi günü Nuripaşa Mahallesi 65. Sokak’ta verilecek ilk ‘Sokak İftarı’ verildi.

Nuripaşa Mahallesindeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bini aşkın kişinin katıldığı iftarda adeta izdiham yaşandı. Okunana Kuran-ı Kerim'in ardından akşam ezanı ile birlikte binlerce kişi ilk sokak iftarında oruçlarını birlikte açmanı manevi hazzını yaşadılar.İlk iftar yemeğini İşadamı Esat Ulu verdi. İftar Programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan, ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar, Ak Parti Meclis Üyeleri Hasan Uluocak, Kadir Erbasan, Ak Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada bu yıl geçen yıllardan farklı olarak sokak sofralarını Zeytinburnu'nun yanı sıra Anadolu'nun bir çok noktasında kurarak Zeytinburnu İle Anadolu arasına köprü kuracaklarını söyledi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmalarında Türkiye'nin her geçen yıl daha güzel bir konuma geldiğini Ak Parti İktidarı olarak vatandaşın rahat bir yaşa sürmesi adına geceli gündüzlü çalıştıkların söylediler.

İftarın ardından yapılan yemek duası ile birlikte Nuripaşa Mahallesindeki iftar programı sona erdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın teravih namazını Yeşiltepe Konyalı Camiinde kıldı. Teravih sonrası Başkan Aydın vatandaşlara buz gibi limonata dağıttı. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİN İFTAR PROGRAMI

21 TEMMUZ CUMARTESİ NURİ PAŞA MUHTARLIĞI YANI 65 SOKAK

23 TEMMUZ PAZARTESİ VELİ EFENDİ MAHALLESİ 74 / 1 SOKAK

24 TEMMUZ SALI MERKEZ EFENDİ MAHALLESİ G 80 SOKAK

25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 5 TELSİZ MEHALLESİ 5 YOL SOKAK

BELEDİYENİN ANADOLU SOKAK İFTARI PROGRAMI

26 TEMMUZ’DA ÇANAKKALE KEPEZ

27 TEMMUZ’DA ÇANAKKALE BİGA

31 TEMMUZ’DA GİRESUN BULANCAK

1 AĞUSTOS’TA GİRESUN PİRAZİZ

4 AĞUSTOS’TA DİYARBAKIR ÇERMİK

5 AĞUSTOS’TA BATMAN SASON

9 AĞUSTOS’TA KASTAMONU DEVREKANİ,

10 AĞUSTOS’DA ÇANKIRI ILGAZ,

11 AĞUSTOS’TA DA KONYA BOZKIR

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.