SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi'nden amatörlere destek

18.07.2012 - 18:06, Güncelleme: 18.07.2012 - 18:06
 

Zeytinburnu Belediyesi'nden amatörlere destek

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçede faaliyet gösteren 16 amatör kulübün yöneticileri ile Hasan Doğan Tesisleri’ndeki kahvaltıda buluştu.

Başkan Aydın, problemlerini dinlediği amatör kulüp yöneticilerine 8 kalemden oluşan 88 Bin TL tutarında malzeme yardımında bulundu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımı yöneticilerine Hasan Doğan Tesisleri’nde bir kahvaltı verdi. Başkan Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap’ın da katıldığı kahvaltıda, Başkan Aydın, amatör kulüplerin sorunları ile her zaman yakından ilgilendiklerini söyledi. Başkan Aydın, kahvaltının ardından ilçede faaliyet gösteren 16 amatör kulübün yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzemelerin dağıtımını yaptı. Aydın: Amatör kulüplerine destek veriyoruz Kahvaltıda konuşan Başkan Aydın, geçen yıl olduğu bu yılda kulüplere belirlenen malzemelerini vereceklerini söyledi. Bizim belediye meclisimizde en çok konuşulan konular arasında amatör kulüplerimize yardımlar konusu karar bağlanıyor. Biz elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.Yaptığımız bu yardımlar ve sizlerin desteği ile ilçemizde amatör futbolun kalitesi arttı. 16 Takımın içinden birsinin çıkıp bizi profesyonel ligte temsil edeceğinden hiç şüphemi yoktur.Sizden bir isteğimiz var Süper lige çıktığınızda isminizin başına Zeytinburnu koymanız. Hasan Doğan kaliteli bir tesis .Fakat buranında küçük çapta sorunları var. Burasın eksikleri özellikle tribünle olan kısmını KİPTAŞ'ın ihalesini alan firma yapacaktı. Bizler yaptıkları inşaatlarda onların bellik katlarını makasladık onlarda bunun karşılığında burada yapılacak hizmeti ağardan alıyorlar. bunu bir an önce hızlandırıp buradaki eksiklikleri gidereceğiz dedi Yeniyol: Belediye destekleri kulüpleri rahatlattı Belediyenin her yıl geleneksel halde amatör kulüplere malzeme desteği sağlamasının çok güzel olduğunu belirten Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Selahattin Yeniyol Belediyemizin yardımı sadece malzeme sınırlı kalmıyor. Belediyemizin yardımları ile kulüplerimiz çok rahatladı” Zeytinburnu Aamtör Kulüp Başkanları aldıkları çekler ile ihtiyaçlarını Zeytinburnu ZECCO SPOR Mağazasından kendi istekleri doğrultusunda alabilecekler. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçede faaliyet gösteren 16 amatör kulübün yöneticileri ile Hasan Doğan Tesisleri’ndeki kahvaltıda buluştu.
Başkan Aydın, problemlerini dinlediği amatör kulüp yöneticilerine 8 kalemden oluşan 88 Bin TL tutarında malzeme yardımında bulundu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımı yöneticilerine Hasan Doğan Tesisleri’nde bir kahvaltı verdi. Başkan Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap’ın da katıldığı kahvaltıda, Başkan Aydın, amatör kulüplerin sorunları ile her zaman yakından ilgilendiklerini söyledi. Başkan Aydın, kahvaltının ardından ilçede faaliyet gösteren 16 amatör kulübün yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzemelerin dağıtımını yaptı.

Aydın: Amatör kulüplerine destek veriyoruz

Kahvaltıda konuşan Başkan Aydın, geçen yıl olduğu bu yılda kulüplere belirlenen malzemelerini vereceklerini söyledi. Bizim belediye meclisimizde en çok konuşulan konular arasında amatör kulüplerimize yardımlar konusu karar bağlanıyor. Biz elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.Yaptığımız bu yardımlar ve sizlerin desteği ile ilçemizde amatör futbolun kalitesi arttı. 16 Takımın içinden birsinin çıkıp bizi profesyonel ligte temsil edeceğinden hiç şüphemi yoktur.Sizden bir isteğimiz var Süper lige çıktığınızda isminizin başına Zeytinburnu koymanız. Hasan Doğan kaliteli bir tesis .Fakat buranında küçük çapta sorunları var. Burasın eksikleri özellikle tribünle olan kısmını KİPTAŞ'ın ihalesini alan firma yapacaktı. Bizler yaptıkları inşaatlarda onların bellik katlarını makasladık onlarda bunun karşılığında burada yapılacak hizmeti ağardan alıyorlar. bunu bir an önce hızlandırıp buradaki eksiklikleri gidereceğiz dedi

Yeniyol: Belediye destekleri kulüpleri rahatlattı

Belediyenin her yıl geleneksel halde amatör kulüplere malzeme desteği sağlamasının çok güzel olduğunu belirten Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Selahattin Yeniyol Belediyemizin yardımı sadece malzeme sınırlı kalmıyor. Belediyemizin yardımları ile kulüplerimiz çok rahatladı”

Zeytinburnu Aamtör Kulüp Başkanları aldıkları çekler ile ihtiyaçlarını Zeytinburnu ZECCO SPOR Mağazasından kendi istekleri doğrultusunda alabilecekler. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.